Golf Plus Satışa Sunuldu...

Sponsorlu Bağlantılar

Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Golf Plus Satışa Sunuldu...


Volkswagen'in Golf platformu üzerinde geliştirdiği MPV sınıfındaki yeni modeli Golf Plus Türkiye'de satışa sunuldu. Yüksek oturma poizsyonu ve tamamen kendine özgü kokpit tasarımıyla dikkat çeken yeni model, birçok değişkenliği ve fonksiyonelliği içerisinde barındırıyor. Dinamik ve kompakt görüntüsünün altında son derece geniş bir iç mekana sahip olan Golf Plus, iç mekanında bir çok eşya gözü bulunuyor. Golf Plus’un satış fiyatı 34 bin 980 YTL.

Araç ilk bakışta Golf’e ne kadar benzese de yüksek tasarımıyla Golf’ten ayrılıyor. Golf’ten 95 milimetre yüksek olan aracın yerden yüksekliği ise 1.58 metre. Fonksiyonelliği ile dikkat çeken araçta, yeni tasarlanan katlanabilr kinematik sistem sayesinde arka koltuklar 160 mm ileri-geri hareket ettirilebiliyor. Aracın bagaj hacmi hareketli arka koltuklar sayesinde 305 lt ile 443 lt arasında değiştirilebiliyor. Arka koltuklar katladığı zaman ise bu hacim 1360 lt’ye kadar artırılabiliyor. Ayrıca yüksekliği ayarlanabilir bagaj tabanı sayesinde eşyalara ulaşım kolaşırken, taban altında da ek bir eşya alanı oluşturuluyor. Araç içerisinde bagajdan bağımsız olarak tavanda, koltuk yanlarında, kapı ceplerinde ve kokpitte de birçok ek eşya gözü bulunuyor.

Golf Plus’ta ikisi benzinli biri dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. Benzinli motorlar 1.6 lt hacme sahip ve 102 ile 115 bg güç üreten seçenekleri sunuluyor. 1.6 lt hacmindeki motor standart olarak 102 bg güç üretirken, FSI püskürtme sistemine sahip aynı hacimli motor ise 115 bg güç üretiyor. Dizel motor seçeneği ise 2.0 litre hacminde ve 140 bg güç ürietiyor. Tüm motor seçeneklerinde 6 ileri şanzıman opsiyonel olarak sunulurken, DSG şanzıman sistemi sadece dizel seçeneğinde sunuluyor.
 


doukan1989

Üye
:eksi: olmamis bence
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
vw touran,a benziyo ancak ben pek sewmıyorum bole cok amaclı arabaları :(
 
goldcrusher

goldcrusher

Üye
golfun eski hali daha ii di bea :eksi:
 

folter

Üye
golfle bunun ne alakası varya aracı mahvetmısler. bence tasarım berbat.
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
en iyisi 4.nesil golf...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
+1 xmen.. ;)
 

ahmet6600

Üye
bazıları golf yine değişti falan sanmış galiba anladığım kadarıyla :D yok bu sadece ek bi model golf yine aynı golf... buarada bende bu modeli pek tutmadım.
 
cambaz

cambaz

Üye
Originally posted by xmen@Aug 10 2005, 07:55 PM
en iyisi 4.nesil golf...
[post=128600]Quoted post[/post]​

katılıyorum ben golf hastasıyım yeni golfler gelmeden turkiyeye show room a koydukları arabayı görüp iki ay önceden golfün 5 kasasını aldım evet konfor harika her şey düşünülmüş ama bencede eski 4 nesil kaslar daha iyi idi...
 

aTTra

Üye
Beğenmedim.. :wacko:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Klasik VW kasalarına yakışmamaış.. :(
 
midnight

midnight

Üye
Bence aile arabası olarak dizayn edilmiş..Biraz Ford C-Max'i andırıyor..
 


Üst Alt