2017 Volkswagen Golf 1.5 TSI Türkiye fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 Volkswagen Golf 1.5 TSI Türkiye fiyatı belli oldu
Volkswagen tarafından üretilen Golf 1.5 TSI modelinin fiyat etiketi belli oldu. 2017 model Volkswagen Golf 1.5 TSI fiyatı ile ilgili tüm bilgilere makalemizden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Volkswagen'in uzun yıllardan beri üzerinde durdurduğu ve verimi konusunda iddialı olduğu 1.5 litre hacmindeki TSI motoru Golf modelinde kullanılmaya başlanıyor. Mevcut durumda hem performansı hem de yakıt tüketimiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Golf modelinin 1.5 TSI motor yeniliğiyle daha iddialı bir konuma geleceği ifade ediliyor.

150 PS güç değerine sahip olan motorun ortalama yakıt tüketimi ise 100 kilometrede ortalama 4,9 - 5,0 litre olarak veriliyor. 250 Nm torku ve 150 PS güç değeriyle performans konusunda beklentileri verebilirken, aracın yeni motorunda yer alan ACT teknolojisi sayesinde silindirler kontrol altında tutulmakta olup bu sayede yakıt tüketiminde büyük oranda tasarruf sağlanabilmektedir.

Yeni Volkswagen Golf 1.5 TSI Fiyatı
Yeni Volkswagen Golf 1.5 TSI modeli için ön siparişlerin alınmaya başladığı ifade edilirken, aracın fiyatının 26 bin 400 Euro'dan başladığı belirtiliyor. Ülkemizde ise henüz Yeni Volkswagen Golf 1.5 TSI modelinin satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili bilgi bulunmuyor. İlerleyen günlerde konuyla ilgili olarak VW Türkiye tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt