Goldgenie’den 24 ayar altın kaplama Galaxy S7 geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Goldgenie’den 24 ayar altın kaplama Galaxy S7 geldi
Samsung’un yeni nesil üst seviye modelleri de altın kaplama olarak satışta…



Son dönemde akıllı telefon pazarında altın rengi oldukça fazla rağbet görür hale geldi. Özellikle Apple bu konuda öncü olurken, son dönemde altın rengi ile iPhone modellerini sunmaya başlamıştı. Sadece Apple değil, diğer bir çok firmadan da altın renkli modeller geliyor.




Altının ve renginin çekiciliği bu açıdan akıllı telefonlarda tercih edilirken, rengi ile sınırlı kalmak istemeyen ve bütçesi fazla olan teknoloji meraklıları için de üçüncü parti üreticilerden altın kaplama cihazlar gelirken, İngiltere merkezli Goldgenie de bu firmalardan bir tanesi.

Özellikle üst seviye akıllı telefon modellerinin altın kaplama ya da diğer değerli maden ve taşlarla süslü versiyonlarını sunan firmadan şimdi de Galaxy S7 geldi. Firma kısa süre önce Samsung tarafından sunulan akıllı telefonun 24 ayar altın kaplama versiyonunu satışa sunuyor.

Sadece Galaxy S7 değil, ayrıca bu cihazın kavisli ve büyük ekranlı versiyonu Galaxy S7 Edge’yi de benzer şekilde 24 ayar altın kaplama olarak sunuyor. 64GB dahili veri kapasitesi ile gelen bu 24 ayar altın kaplama Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin fiyatı ise 2,097£ (8620TL) / 2,297£ (9442TL) olarak belirlenmiş.

Cihazların teknik özelliklerine bakarsak eğer, Galaxy S7 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel, Galaxy S7 Edge ise 5.5″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel dokunmatik ekran ile gelirken, ortak özellikleri ise; 4GB sistem belleği, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, parmak izi tarayıcısı olmakta.

Goldgenie’den 24 ayar altın kaplama Galaxy S7 geldi - MaxiCep
 


Üst Alt