GO Lounceher Temalarıyla birlikte+widget (htc sense tema-nokia anna temav.s.) video incelme varbakın

Sponsorlu Bağlantılar

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
paylaşım için sağol deneyelim bakalım :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:alkis

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ö.d :)

RepresentativE

RepresentativE

Üye
nokianın uyuz symbianı ve iphonenun ios temasını kuracağıma orjinal kalsın

bence onlar android görünümlü tema indirsinler :oke:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
nokianın uyuz symbianı ve iphonenun ios temasını kuracağıma orjinal kalsın

bence onlar android görünümlü tema indirsinler :oke:
yok isteyen olur diye paylaştım :) ama bence haksızlık yapma anna hiçte fena durmuyor ( androidin yanında düşük ama )

RepresentativE

RepresentativE

Üye
b
yok isteyen olur diye paylaştım :) ama bence haksızlık yapma anna hiçte fena durmuyor ( androidin yanında düşük ama )

haklısın tabiki zevk meselesi :oke:
ama şöyle bir tecrübemi paylaşıyım.
android markette gezinirken go launcher diye bir uygulama indirdim kullanımı güzel telefon menüsü tamamen değişti çok mükemmel görünümler simgeleri aşağıdan yukarıya gibi getirebiliyordum.yani çok hoş olmuştu ama akşam bataryanın normalinden fazla düştüğünü gördüm.ayarlar+telefon hakkında+pil kullanımı bölümüne bir baktımki sabahtan akşama kadar golauncher bataryanın yüzde 10 gibisini sömürmüş :ehe
Hemen kaldırdım benim için önemli olan şarjın uzun gitmesi androidin orjinal halide beni rahatsız etmiyor zaten.ha bataryam az gitsin görünüm güzel olsun diyenler yükleyebilir :d:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha bunu sölemek belki saçma olcak ama bende sildim orjinal hali daha güzel bence ama isteyen arkadaşlar yüklesin die paylaştım aama bayada özelliği var orjinalden güzel mesela ios daki gibi uygulama menüsüne klasör oluşturabiliyosun orjinbalde böle bişey görmedim :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
beyler beğenmedinizmi mesajlar azalmış :D

emre1802

Üye
dostum yeni indirdim ama sana vıdeo dakı temayı sorcam hangısı cok var cunku ayrıca ılk olarak bu programı kur dıyosun ama tlf attıgımda kurulamıyor o hangı program net acıklarmısın beyazbı dosya var sadece emegıne saglık tşk ayrıca vıdeo da ılk temada katlanıyor donuyor falan o ozellık ıcın ne yuklemem ve kurmam gerek tekrar tşk

• Beğen
Tepkiler: Kefelon
pfffbe

pfffbe

Üye
Çok Güzel Eline Sağlık Ve T20'ye Olurmu?
Android 2.3.3 Gingerbread ?!

serefaltun

Üye
teşekkürler..

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
dostum yeni indirdim ama sana vıdeo dakı temayı sorcam hangısı cok var cunku ayrıca ılk olarak bu programı kur dıyosun ama tlf attıgımda kurulamıyor o hangı program net acıklarmısın beyazbı dosya var sadece emegıne saglık tşk ayrıca vıdeo da ılk temada katlanıyor donuyor falan o ozellık ıcın ne yuklemem ve kurmam gerek tekrar tşk
yha biraz geç oldu ama o dosyayı kople telefonuna atcaksın o beyaz dosya sadece telefonunda gözükür rda hepsini teker teker kurcaksın o kullandığım temanın da tam olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum :(

soner1651

Üye
linkler ölmüş yenilyebilir misin?

• Beğen
Tepkiler: Kefelon

Üst Alt