GO Lounceher Temalarıyla birlikte+widget (htc sense tema-nokia anna temav.s.) video incelme varbakın

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
GO Lounceher Temalarıyla birlikte+widget (htc sense tema-nokia anna temav.s.) video incelme varbakın
En alta bi video koydum onu izlemeden asla karar vermeyin....

Forumda tema bölümüne baktım bu programın aynısını gördüm ama bütün temalarıyla birlikte göremedim bende programı ve temalarını birlikte bir paket yaptım içerisinde iPhone teması HTC Sense teması Nokia Anna teması Angry Birds teması vb bir sürü tema bulnmaktadır. Programı kurduktan sonra temaları teker teker kurmanız gerekiyor. Biraz uğraşçaksınız kusura bakmayın... :tebessüm: Paketin içerisinde widgetlarda bulunuyor ama 4-5 tane :ehe size bir kaç resim koydum :)

Arkadaşlar eğer paylaşımda bir eksiklik varsa yada daha önce paylaşıldıysa gerçekten özür diliyorum :züü:

Paket tamamen bana aittir kaç aydır teker teker indirdim temaları buldukça. İsteyen arkadaşlar farklı forumlarda yada farklı yerlerde paylaşabilirler ama lütfen içerik ismini v.s. değiştirmesinler. Forumumuzun ve benim reklamım var :ehe en azından bu nezakette bulunsunlar.

Sizide çok sabırsızlandırdım veeee işte paket:

Adsl kotası sınırlı olan arkadaşlar içinde önizleme olması amaçlı programı ayırdım. İşte program :

Bu da programın en son versyonu ama temalarla bazı telefonlarda uyum sağlamıyor gende paylayışıyorum isteyen arkadaşlar için :

----------Eklendi @ 22:16:08 ---------- Yazıldı @ 22:14:09 ----------

Bu arada bu ilk paylaşımım.Geriside gelir inşallah... Darısı daha paylaiım yapmamışların başına... :)

Arkadaşın evinde zor bela çektiğim videoyuda yayınlıyorum :)
[video=dailymotion;xjzpqf]http://www.dailymotion.com/video/xjzpqf_dsci0036_tech[/video]

programı takip edemezsem linkler ölürsen lütfen haber verin değiştirim anında iyi kullanımlar....

Benim hoşuma gidenlerden biri :) =

BUDA AYNI ÜRÜNÜN SMS PROGRAMI BUNUDA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ FORUMDA PAYLAŞILMIŞ AMA BEN DERLİ TOPLU OLSUN DİE BU KONUDADA PAYLAŞIYORUM

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0, Sertug1991 ve alonsof1

muhammet1

Üye
tşekküürler

itilkioglu

Üye
Program dosyası yokki hocam

• Beğen
Tepkiler: Kefelon
61semih

61semih

Üye
halının desenlerı guzelmiş m:):good:

YARATIK

YARATIK

Üye
Galaxy Ace Olurmu...2.2.1

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
bütün android telefonlara oluyor bizim ev değil ama genede soal xD zorlu bi çekim olmuştı :d:

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
farukozer4444

farukozer4444

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Nef'i

Nef'i

Üye
Eline sağlık :alkis

• Beğen

Jetlak

Üye
ikinci resimdeki güzelmiş

• Beğen

Jetlak

Üye
şu durum çubuğunun rengini nereden değiştiriyoruz siyah bendeki bazılarında beyaz falan oluyor

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
şu durum çubuğunun rengini nereden değiştiriyoruz siyah bendeki bazılarında beyaz falan oluyor
Kardeş öle bi şey bilmiyorum kusura bakma cevap veremicem hiç görmedimde konusunu aç istersen...

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ben galxy mini dede kulandım çok güzel efektleri gelişimiş en iysi bnce çok kullnadım ama bunun kadar gelişmiş aryüz yok ingilizcesi olan detaylı kulanmaı biilir go sms var go contac var bunlarda eklentisi :)

• Beğen

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ben galxy mini dede kulandım çok güzel efektleri gelişimiş en iysi bnce çok kullnadım ama bunun kadar gelişmiş aryüz yok ingilizcesi olan detaylı kulanmaı biilir go sms var go contac var bunlarda eklentisi :)
ewt gerçekten en iyisi o yüzden bende beğendiğimden paylaşım yapim dedim :)

cem0m

Üye
tesekkurler

halila_orak

Üye
kardeş daha indrmedim ama yüklemesi nasıl oluo :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
kardeş daha indrmedim ama yüklemesi nasıl oluo :)
ilk olarak dosyaları telefonunna at ilk olrak bu programı kurun yazan şeyi kur daha sonra temlara bölümüne gir hepsini teker teker kur widgetada aynı işlmei yap daha sonra telefonununun ana menü tuşuna bas orda sana iki seçnek suncak ana sayfa go louncher exe die go lounchera as gerekli ayarlarında nasıl yapıldığını videoyu izleyerek öğrenebilirsin :oke:

halila_orak

Üye
tşkler..:naughty::naughty:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ö.d :)

feyyazevci

feyyazevci

Üye
ndm rar uzantılı dosya eklenir anlamıyorım zip varken

Üst Alt