sdtakt
Üye
indirmek istiyorum ama 600 küsür mb olduğu için indirmiyorum.. paylaşım çok güzel ama bencilce.. kotalı interneti olan yada paylaştığın sitelerde premium hesabı olmayan (ki bu sitelerde çok fazla kişinin premium hesabı olduğunu sanmıyorum) kişiler için bunu indirmek zulümdür.!
Bence bencilce yaklaşan sizsiniz, sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz. Ben sadece son güncelleme için tam 1 gün uğraştım, yükleme işi ise daha beter. Siz indirmede zulüm yaşanıyor diyorsunuz ama yükleme hızları indirme hızından daha düşük oluyor hiç bunu göz önünde bulundurmuyorsunuz. Hele de arada kopmalar olduğunda, başla sil baştan. İnanın asıl zulüm bu...
Ayrıca paketin içerisindeki GO Launcher temaları toplamda 570 mb tutuyor. 170 temayı teker teker indirmeye kalksanız, arayıp bulmanızı hesaba katmıyorum, sadece indirebilmek için iki dosya arası en az 15 dakika beklemeniz gerekecek.
Ben bu paketi bir yerlerden kopyalayıp yapıştırsam haklısınız, ama ben buna emek ve zaman harcıyorum ama nedense bir türlü yaranılmıyor bizim insanımıza. Halbuki geriye kalan sadece indirme süresince beklemek ama nedense ona bile tahammülleri yok.
Bu arada yazdıklarınızın kotalı internetle ilgili kısmı için teşekkür ederim, kotalı internet meselesi hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Bunun için ne yapabilirim fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Teşekkürler
görüyorum ki söylediklerim yanlış anlaşılmış.. bi kaç sayfa öncesini incelerseniz ben teşekkürümü edip paet boyutuyla ilgili önerimi sunmuştum..emeğe her zaman saygı duydum yıllarca bi çok forumda uzun soluklu konular paylaşımlar yaptım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum..
1. öneri - mesela bu ne idüğü belirsiz(!) dosya paylaşım siteleri yerine mediafire kullanıbilir. en azından hız bu sitelere göre daha yüksek oluyo. tabi eğer download karşılığı bi gelirin varsa bu söylediğimi görmezden gelebilirsin =)
2. öneri - her güncellemeyi ayrı paketler halinde paylaşsan hem senin upload etmen daha kolay hem indirecek insan daha kolay indirir hem de paketi daha önce indirmiş olan insanlar, daha önce indirdikleri dosyaları tekrar indirmemiş olurlar..
KayraBey için ayrıca bi parantez açmak istiyorum.
kendisinin açtığı konuları zaten sürekli takip eden bi kullanıcıyım. çokta takdir ediyorum kendisini. emeğe saygı duymayan insanlarla aynı kefeye koyulmayı asla kabul edemem. yıllarca resimli photoshop dersleri hazırlayıp piyasaya sundum. hani sizden biri olduğumu anlayın diye söylüyorum =)
benimki sadece öneri. kullandığım tabir biraz ağır olmuş şimdi okuyunca anladım. onun için de kusura bakmayın artık =)
saniyede 30 bin kilobayt saniyeyle 600 mb lık şey 2 günde anca iner
v3.0 link görünmüyor..
Hiç görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?