Haber Gmd Ye Geçsemmi

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
oyun istesem almazdım başta :) ne biliyim Microsoft filan olunca gaza gelmiştim yoksa l520 yerine xperia u alcaktımbu n11.com da 589 tl tmiş doğrumu acep

İyi ki almamışsın xperia u 4gb hafıza boşver =P
Öyle yazıyorsa öyledir :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
evet bide senaryo kurdukmu tamamdır

n000k

n000k

Üye
oyun istesem almazdım başta :) ne biliyim Microsoft filan olunca gaza gelmiştim yoksa l520 yerine xperia u alcaktımbu n11.com da 589 tl tmiş doğrumu acep
n11.com u bilmiyorum bişey diyemem. ama istanbul bilişim güvenilir sağlam.. ordan al dicem ama şuan 16 gblıklar orda yok.. ben pazar günü avea bayisinden aldım 699 TL.. çok güzel..bu fiyata böyle android tel olamaz..gerçekten çok iyi.. hani yüksek para vermeye gerek yok.. ve üstüne üstlük hiçbir oyunda kasmıyor.. ve hakkatten şu wpdeki bildirim olayı benide gıcık ediyor.. ama GMD harika bildirim konusunda, herşey tıkırında geliyor :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
n11.com u bilmiyorum bişey diyemem. ama istanbul bilişim güvenilir sağlam.. ordan al dicem ama şuan 16 gblıklar orda yok.. ben pazar günü avea bayisinden aldım 699 TL.. çok güzel..bu fiyata böyle android tel olamaz..gerçekten çok iyi.. hani yüksek para vermeye gerek yok.. ve üstüne üstlük hiçbir oyunda kasmıyor.. ve hakkatten şu wpdeki bildirim olayı benide gıcık ediyor.. ama GMD harika bildirim konusunda, herşey tıkırında geliyor :D

fikrimi değiştirdim windowsa devam :D tablet alcam

sagol123

Üye
bence tablet alma tekrar dusun. evde var bi tablet 3 yasındakı kardesımden baska kullanan yok :D tablet cok gereksız bı cihaz. dısarı cıkaramazsın da elinde koca tabletle mi geziceksin :) gmd ben n11.com dan aldım 589 tl ye 1.5 ay oldu memnunum tavsiye ederim.

n000k

n000k

Üye
Valla arkadadin dediği gibi tablette var evde nexus 7 ama büyük olduğu için pek kullanmiyorum yada alistiramadim kendimi.gmd ile şuan çok iyi hemen cebimde :D misal uyari aldim bu konuya msj yazilmis.pişman olmazsin alırsan ;) benden söylemesi :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar wp yi pek bırakasım yok açıkçası ama androidde kullanmak istiyorum en kolayı dan 400 Tl verip Bi galaxy tab 3 alıcam onu da zaten internette dolaşmak için falan dışarıda lumia yeter :)

fk555897

fk555897

Üye
GMD alamıyorsan Lumia 520'de kal ama GMD'ye geçebiliyorsan iyi bir tercih yapmış olursun.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı wp 8.1 den sonra konuşuruz:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt