Gmail hesabına Android Cihaz Nasıl Tanımlanır?

Sponsorlu Bağlantılar

şazenuş

şazenuş

Üye
Cihazınızi fabrika ayarlarina geri dondürün.tekrar açıldığında gmail hesabı tanımlaması isteyecek.
 


zoe

zoe

Üye
Bunu yapmak simdilik mumkun degil.Android market turkiyeden girislerde calismiyor.yani pc nin internet tarayicisindan bunu yapamayiz.soyle;android telefonumuzun andrid market uygulamasindan girerek yapabiliriz.
 
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bu sabah applanet'e girdim ve sorunsuz indirme yaptım.İndirdiğim tüm program ve oyunları yeni bir başlık altında toplayacağım.
 
zoe

zoe

Üye
Turkiyede henuz mumkun degil.telefonunuzun android market uygulamasindan girebilirsiniz sadece.
 

nachuge

Üye
cihazı bağlayıp komut satırından sdk içine girdiğinizde adb devices yazdığınızda cihazı görüyorsa verdiğim adb işlemlerini yapabilirsiniz.
 

ibk1907

Üye
arkadaşlar benim de ace telefonum var sizin yaşadoığıız sorunları ben de yaşadım daha sonrasında *272* yöntemiyle telefona android marketi yükledim ancak gmail hesabımı aktif edemiyorum sağlam olmayan bağlantı hatası veriyor normal internete wirelessle kolayca girebilirken android maket google talks gibi uygulamalarda hesabı bir türlü aktifleştiremedim bu konudu yardımcı olabilir misiniz :allalla:
 

panaitouos

Üye
tekrar tekrar denedim 26.4 mb dosya ve açarken problem olmuyor aşağıdan indireinblirsiniz..


arkadaşım merhaba. dosyayı sonunda indirebildim. teşekkürler. root ile ilgili sayfanda verdiğin açıklamalarda önce superoneclick programıyla root edildiğini yazmışsın sonrasında ise z4root diye bir şeyden bahsetmişsin. sadece superoneclick programıyla root edip z4root ile yapılan işlemleri atlayıp direkt market enabler yüklemesine geçsek olmazmı. çünkü z4root ile ilgili yazdığın şeyler çok karışık bir de root ile ilgili diğer sitelerde çok farklı şeyler yazılıyor. hangisine inanacağımı şaşırdım. sonradan telefona zarar gelmesinden korkuyorum. işimi garantiye almak istiyorum. ben bu şeylerden anlamadığım için böyle bilgilere ihtiyacım var. bir de telefona root yapınca telefondaki herşey tamamen siliniyormu?
 

ulasturhan

Üye
Kaynak için teşekkürler. yönergeleri izleyerek kurulumu tamamladım ve bütün uygulamalar cebimde hemde ücretsiz. iyi çalışmalar dilerim.

yok bole bıse yaa sabah berı arastırıyorum ama yok kımsede bılmıyormu bukadar az kısımı kullanıyor yoksa bu sıstemıııı yazıkkk

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar birsey buldum belkı yardımcı olur telefonum aksama elımde olacak denıcem onagore kesın bılgı verırım oke



AMA BILGISI OLAN YARDIMCI OLSUN LUTFENN
 

jacklorenzo

Üye
...
 

masumbad

Üye
Birisi şu işi adım adım anlatsa ne iyi olurdu bende de aynı sorun var çözemiyorum :(
 

hkn1393

Üye
 

ozmik

Üye
Merhaba

Telefonunuzda market olması gerek.


Köşede oturum aç olması lazım açtıktan sonra aşağıya in köşede google account.... yazıyor tıkla gelen sayfadan yeni bir gmail aç tamam de telefon numaranı yaz gelen mesajı onayla sonra indirebilirisin.

 

moonspell_

Üye
Android market mayısı ikinci haftası gibi açılacakmış arkadaşlar
 

reis1980

Üye
arkadaşlar telefondan gmail hesabını aktif etmeniz lazım sync auto yapın gmail e telefondan girmeden hiçbirşey alamazsın indiremezsin.
 

z.uzun_08

Üye
Merhaba

Telefonunuzda market olması gerek.


Köşede oturum aç olması lazım açtıktan sonra aşağıya in köşede google account.... yazıyor tıkla gelen sayfadan yeni bir gmail aç tamam de telefon numaranı yaz gelen mesajı onayla sonra indirebilirisin.


benim cihazım galaxy fit market var ama anlattığın gibi google account yazmıyor markete giriyorum flash player indirmek için hesaba ait cihaz yoktur diyor teşekkürler şimdiden
 

anestezici25

Üye
bildiğim kadarıyla türkiyeye gelen samsung lar kısıtlı onun için android markete giremiyorsun.bende çok araştırdım ama google ile anlaşma gereği bir çok uygulamayı kullanamıyorsun.yolu varmı var telefonu kırdırıyorlar ama oda tlf. garanti kapsamından çıkarıyor.
 
kadir3831

kadir3831

Üye
arkadaşlar bende tam olarak anlamadım tanımlama nasıl oldu ama galıba telden android markete girdim ilk basta bende de tanımla diyordu ama ikinici girişimde tanımlanmıstı sizde bir deneyeyin derim :naughty:
 

dtmerveclk

Üye


önce ımap numaranızı bulun ve videodakinin yaptığı gibi devam edin benim sorunum halloldu akşamdan beri herşeyi indirdim hepinize kolay gelsin

bazen video direk açmayabiliyor youtube a yükleyip izleyin
 
galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
Telefondan gmail ile giriş yap :) ozaman marketten indirebilirsin
 

z.uzun_08

Üye
Arkadaşlar ben şahsen bulamadım fakat kimse de bulamadı sanırım bu market türkiye harici diyer ülkelerde kullanılıyor geçenlerde butür konuları derledim samsunga mail attım butür problemlerden dolayı şikayetçi çok kimse memnun değil bunlarda müşteri memnuniyeti anlayışı yok sanırım başka ülkelerde butür problemler yok ama biz ayrıcalıklıyız TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşadığımız için herşeyin pahalısı adisini bizim ülkeye yolluyorlar aslında prim vermicez bunlara ama işte iş olsunbizim ülkede böyle teknıloji yok napalım el mahküm AMA YİNEDE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
 


Üst Alt