Uygulama GM E-tab 4 orjinal rom veya custom rom

Konu Sahibi
GM E-tab 4 orjinal rom veya custom rom
arkadaş rootlamış yanlışlıkla launcheri silmiş çok kötü çalışıyor şuan orjinal rom desen bulamadm bitane Allahın belası custom rom buldum rarı şifrelemiş + cwm twrp filan yok hiçbişeyi yok bunun ne biçim tablet anlamadım

@The Shadow need help :

ByKatre

Üye
geri yükle launcheri apex te yükleyebilirsin roma gerek yok pc ye bağla yükle

Çömez

Öncelikle stock rom dosyası yok ortada. Bazılarının elinde varmış deniyor ama kapı kapı yalvaracak değilim istiyosan ara sor. Cwm + twrp falan da yok kendin derleyeydin madem ben desteklemiyorum o cihazı Dua ette adb cihazı görsün görmezse ayvayı yedin

Custom romun rar şifresi : blttalas

Ve gel whatsapptan sor burdan sormak yerine.Ha bir de bir çözüm daha var şimdi aklıma geldi, sanırım @ByKatre nin anlatmak istediği şey de bu. Tablette kayıtlı bir google hesabı varsa şuan pc den giriş yapıp rastgele bir launcher yükle kısa sürede yükleniyor zaten. Net bağlantısını halledersin zaten ayarlar çalışıyorsa.

ByKatre

Üye
şu an usb hata ayıklama açık olması lazım pc den snappea ile yükle geri launcher i anlatamadım mı

ByKatre

Üye
sen hesap falan demişsin o nasıl oluyo

ByKatre

Üye
direk yüklemez gibime geliyor benim yöntem garanti hacı

ByKatre

Üye
Yok Rekabetten Değil Ordan Indir Deyince direk iniyor mu hiç kullanmadım o yöntemi

Hepsini zaten kendim yapabileceğim için ben gerek duymuyorum custom roma. Ama isteyen varsa burdaki özelliklere kolay bir şekilde sahip olmayı yükleyebilirler tabii

ByKatre

Üye
alıntı yı tam göreniyorum konu var di sanırım link var mi

ByKatre

Üye
neden sildi ki o zaman yüklenmez destek yok neyse gerek yok zaten tablet benim olsa uğraşırdim ama değil salla

Tepkiler: The Shadow