Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GM discovery yazi tipi değistirme
Sponsorlu Bağlantılar
arifozdil
Üye
Konu Sahibi
GM discovery yazi tipi değistirme
Sonunda basardim
zero1995
Üye
nasıl basardın
arifozdil
Üye
Konu Sahibi
Farmarot ile rot atiyosun super su cikiyor yani rot başarıyla gerçekleşiyor sonra i font indir yazi tipini sec super su uygulaması izin isteyecek izini ver yeniden basliyacak yazinl tipin aktif ben pasif bir kullanici olarak deneyerek buldum ama bekle kitkat guncellemesinin betasi cikti orijinal sürümden sonra gunclle kitkata geç sonra rotlarsin yapamazsan resimli yada videolu paylasirim...
zero1995
Üye
hmmm şuanda kitkat kullanıyorum zaten hiç root etmedim telefona
arifozdil
Üye
Konu Sahibi
Nasil yukledin kitkati beta suan ota vermediler ki... Neyse yap Dediklerimi olur gazi tipi...
yapamadım zaten ya anlatırmısnızkitkatı yükledim vazgectim sonra jelibona dondum şimdi onda denicem
SHS
Üye
telefon rootlu mu
rootlu olması lazım, ifont yükle, istediğin fontu xplore benzeri uygulama ile ifont/custom dizinine at (tr destekli olmasına dikkat et), uygulamayı aç root yetkisi verecen sonra custom bölümünden seç res atacak oldu bitti.
framaroot u her telefonumda denedim ama hiçbirinde işe yaramadı meret ama bunda işe yaradığına çook şaşırdım sonuçta MediaTek işlemci
zero1995
Üye
Media tek işlemcimi nasıl yani
TheLastRevolution
Üye
İşlemci markası dostum MediaTek bu zamana kadar kore malı diye tabir ettiğimiz replika S3 S4 o cihazlarda kullanılan ucuz dandik bir markadır ama şu an dünyanın tek gerçek 8 çekirdekli işlemcisini yaptılar ve bu işlemci GM Discovery 2 de mevcut aynı zamanda Casper Via V8 de bu işlemciden kullanıyor