GM discovery yazi tipi değistirme

Sponsorlu Bağlantılar

arifozdil

arifozdil

Üye
    Konu Sahibi
GM discovery yazi tipi değistirme
Sonunda basardim:):)

zero1995

zero1995

Üye
nasıl basardın

arifozdil

arifozdil

Üye
    Konu Sahibi
Farmarot ile rot atiyosun super su cikiyor yani rot başarıyla gerçekleşiyor sonra i font indir yazi tipini sec super su uygulaması izin isteyecek izini ver yeniden basliyacak yazinl tipin aktif ben pasif bir kullanici olarak deneyerek buldum ama bekle kitkat guncellemesinin betasi cikti orijinal sürümden sonra gunclle kitkata geç sonra rotlarsin yapamazsan resimli yada videolu paylasirim...

zero1995

zero1995

Üye
hmmm şuanda kitkat kullanıyorum zaten hiç root etmedim telefona

arifozdil

arifozdil

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yukledin kitkati beta suan ota vermediler ki... Neyse yap Dediklerimi olur gazi tipi...

zero1995

zero1995

Üye
farmarot u nerden indirdin

SHS

SHS

Üye
Bende yapamadın sandım yardımcı olayım dicektim :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
zero1995

zero1995

Üye
yapamadım zaten ya anlatırmısnızkitkatı yükledim vazgectim sonra jelibona dondum şimdi onda denicem

SHS

SHS

Üye
telefon rootlu mu

rootlu olması lazım, ifont yükle, istediğin fontu xplore benzeri uygulama ile ifont/custom dizinine at (tr destekli olmasına dikkat et), uygulamayı aç root yetkisi verecen sonra custom bölümünden seç res atacak oldu bitti.

zero1995

zero1995

Üye
eyvallah kardesım farmaroot ile root attım ifontu yükledim halloldu teşşekkur ederım :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
framaroot u her telefonumda denedim ama hiçbirinde işe yaramadı meret :D ama bunda işe yaradığına çook şaşırdım sonuçta MediaTek işlemci :bilmm

zero1995

zero1995

Üye
Media tek işlemcimi nasıl yani :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
İşlemci markası dostum MediaTek bu zamana kadar kore malı diye tabir ettiğimiz replika S3 S4 o cihazlarda kullanılan ucuz dandik bir markadır ama şu an dünyanın tek gerçek 8 çekirdekli işlemcisini yaptılar ve bu işlemci GM Discovery 2 de mevcut aynı zamanda Casper Via V8 de bu işlemciden kullanıyor

zero1995

zero1995

Üye
waw :O

zero1995

zero1995

Üye
hebısı yok ta bıze o guclu ramları vermemelerı kotu olmus yanı :S

judastanıkral

Üye
Ya türkçe destekli olması lazım yoksa telefon brick olabilir türkçe destekli fontları nasıl ifonta atıyoruz buluyoruz

SHS

SHS

Üye