Gm discovery ölü pikselmi karar weremedim yardım edin arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

bekolaylay

Üye
    Konu Sahibi
Gm discovery ölü pikselmi karar weremedim yardım edin arkadaşlar
2 gün önce gm disvery aldım bugün ekranında 3 adet ufacık siyah nokta gördüm android marketten ölü piksel test programları falan indirdim ama nasıl kullanılıyo anlamadım ekrana basıyorum renkler değişiyo her renkte siyah noktalar yine siyah kalıyo... mavide beyaz beyazda sırı gibi olmuyo... birde şimdi ekranını kapatım güçlü bi ışık tuttum ekrana o bahsettiğim noktalar ekran kapalıyken yok.. yani toz yok gibi duruyo.. anlayamadım arkadaşlar cevap werirseniz çok sevinirim

Berk E.

Üye
Ekran koruyucu taktiysaniz onun altindada kalmis olabilir bazen olu pixel gibi gozukuyolar ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
ölü pixel :(

smh60

smh60

Üye
:vur Nerden aldın

MrExpert

MrExpert

Üye
Ucuz etin yahnisi yavan olur. Sırf ucuz diye herşey alınmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Muhtemele ölü pixel :(

Buğra

Buğra

Admin
Bendede var olu pixel ama dert etmiyorum

Megandroid

Megandroid

Üye
Olu pixel olan herkes hemen garantiye gondersin. Bakin cok ciddi soyluyorum ileride daha buyuk sorunlarla ugrasirsiniz. Bizler hakkimizi aramadikca firma bu olaya el atmaz.

Buğra

Buğra

Admin
Olu pixel olan herkes hemen garantiye gondersin. Bakin cok ciddi soyluyorum ileride daha buyuk sorunlarla ugrasirsiniz. Bizler hakkimizi aramadikca firma bu olaya el atmaz.
Ölu pixel ekranda yayilmaz merak etmeyin :spr

partyhard

Üye
super amoledler için bunu düzelten bi yazılım vardı. Bi araştır

bekolaylay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekranın kalitesi ortada bence fiyatıyla ilgili bir problemde yok söylediklerine göre yurtdışı fiyatıyla sokulmuş türkiyeeye o yüzden ucuzmuş bu elektronikteki şansımıza kalmış bişey kimisinde problem yokmuş ben yarın telefonu aldığım yere götürücem bakalım ne olacak işallah iyi bi r yanıt alırım

MaxipmaN

Üye
c6da da var bi tane ama nokia o yüzden sıkıntı yok

MrExpert

MrExpert

Üye
super amoledler için bunu düzelten bi yazılım vardı. Bi araştır

Gmd deki amoled değil lcd ips ekran :ah

- - - Eklendi - - -

herkesin bütçesi farklı o paraya daha iyisini önerebilceksen insanları ona yönlendir madem

Aynı donanımlı cihazlar 1000-1200tlye satılıyorsa bunda illaki bir kalite farklı vardır yoksa diğer markalarda fiyatı düşük tutar ve daha çok satar o fiyata daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar alınabilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O fiyata bu donanımda cihaz illaki böyle sorunlar olacaktır kusursuz olmasını beklemeyeniz. Bugün galaxy s4'te ısınma sorunları bahsediliyor siz 600 tlye bu donanımda cihaz alıyorsunuz bunlar olabilir. Garantiye göndermeyi deneyin belki çözüm bulurlar en azından yeni çıkaracakları cihazda dikkat ederler bu kadar tutturmuşken bu piyasayı bırakamazlar. Onun dışında 4.7 ekranda küçücük pikseller çokta sorun olmaz 1800 tl verip s4 alsaydınız onda olsaydı neyse.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
pixel ôlmüş :kotu:

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
O fiyata bu donanımda cihaz illaki böyle sorunlar olacaktır kusursuz olmasını beklemeyeniz. Bugün galaxy s4'te ısınma sorunları bahsediliyor siz 600 tlye bu donanımda cihaz alıyorsunuz bunlar olabilir. Garantiye göndermeyi deneyin belki çözüm bulurlar en azından yeni çıkaracakları cihazda dikkat ederler bu kadar tutturmuşken bu piyasayı bırakamazlar. Onun dışında 4.7 ekranda küçücük pikseller çokta sorun olmaz 1800 tl verip s4 alsaydınız onda olsaydı neyse.
S4 ısınma var demişin düzeltme yapiyim her elektronik cihaz ısınır htc one da ısın'ıyor sony xz de fan yok ya bu cihazlarn içinde. Pc gibi olcak deyil ya pc bile okadar fan sogutucu vs ile sogutuluyor ama genede 40 derecede çalışıyor..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
S4 ısınma var demişin düzeltme yapiyim her elektronik cihaz ısınır htc one da ısın'ıyor sony xz de fan yok ya bu cihazlarn içinde. Pc gibi olcak deyil ya pc bile okadar fan sogutucu vs ile sogutuluyor ama genede 40 derecede çalışıyor..

genel konuşuyorum illa olacak o donanımda cihazda tabiki olacak minisinde yok mesela daha az enerji harcıyor tabiki mesajın geneline bakarsanız ne demek istediğimi anlarsın one'da da sorun var her aletin illa eksi yönü var yoksa bu kadar seçenek olmaz herkes aynı cihazı kullanırdı değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt