andezitt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam kardeşim özelden yazıyorum o zamanBen 2 temmuzda aldım oldukca memnunum cıhazdan.
Gonul rahatlıgıyla alabılırsınız eger sorunuz olursa ozelden yada burdan sorun tek tek cevaplarım
S3 mini cok kötü yaBende gmd var bi arkadaşımdada s3 mini vardı bendeki telefonu görünce baya beğenmişti
Bende ondaki telefonu elime alınca berbat gelmişti açıkçası ekran küçük olduğu için heralde
Açıklama çok güzel olmuş kardeşim eline koluna sağlık inşallah alicam BendeAçıkcası bu ön yargılardan kurtulmak gerektiğini düşünüyorum,tamam kabul ediyorum bende ilk başta düşünmedim değil, alınır mı alınmaz mı diye,fakat telefonun özelliklerini gördükçe Samsung'a küfür ettim,Çünkü s3 16 gb 1.100 tl dolaylarında bu telefon ise 16 modeli 700 tl,kağıt üzerinde Samsung işlemcide daha hızlı gözüküyor ama ben öyle ahım şahım bi fark göremedim,Samsung'un maalesef sistemi biraz fazla ağır,yani burada telefonu kötülemiyorum sadece demek istediğim,Samsung o kadar çok özellik yüklüyor ki sisteme,telefonda 2 gb ram olsa bile donmalar yaşanabiliyor ''Örnek olarak s4''
S3'de olan ve Discovery'de olmasını istediğim tek bir özellik var,oda bildirim ışığı,tamam şarjı biraz sömürüyor olabilir ama yararlı buluyorum yinede,Şuanda s3 mini Discovery ile aynı fiyatta ve ben s3 miniyi hiç bir alanda üstün bulamıyorum Discovery'e karşı
ekran boyutu mu desem,ses kalitesi ve kamerası mı desem,ekran çözünürlüğü ve parlaklığı mı desem,4 çekirdekli işlemcisi mi desem ne desem bilemedim.Açıkcası 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle.
Iddalısin kardeşim memlekete gidip hemen şu takozu satıp üstüne kart geçip bi tane alicam Bende yaa alinca kullanıp beğendiğimi yazarım sana5 aydır kullanıyorum kardeşim herhangi bir sıkıntısı yok telefonun mükemmel fiyatına göre süper bir telefon.
Daha önce galaxy wonder ve s3 mini kullandım bir ara s3 te kullandım ama en rahatı en hızlısı discovery
Telefonu al 2 gün kullan isteklerini karşılamaz ise telefonun parasını ben vereyim
Allah razi olsun kardeşimHadi şimdiden hayırlı olsun kardeşcan :-)
ben aldım 2 gun kullandım karşılamadı ne ypaacaz şimdi5 aydır kullanıyorum kardeşim herhangi bir sıkıntısı yok telefonun mükemmel fiyatına göre süper bir telefon.
Daha önce galaxy wonder ve s3 mini kullandım bir ara s3 te kullandım ama en rahatı en hızlısı discovery
Telefonu al 2 gün kullan isteklerini karşılamaz ise telefonun parasını ben vereyim
Kılıf falan yok mu ki?ben aldım 2 gun kullandım karşılamadı ne ypaacaz şimdi
şaka bi yana öneririm bende kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı sadece düşrürsen kırılabilir bende bundan korkuyorum
valla kılıf kullanıyom arka sert kapak olarak cüzdan kılıf falan alırsın belki ama oda telefon acayip kalın oluyo falan ne bileyim bence hoş deil ama sen dikkatli kullan düşerse kırılabilr benım yorumum bu hiç düşüren oldumu tabi orasını bilmiyorumKılıf falan yok mu ki?
Bi arkadaşla konuştum burdan o ekranı yere gelicek şekilde düşürmüş bayağa sert şekilde bişey olmamış onun telefona ya bilmiyon gene dikkat etmek gerekir tabivalla kılıf kullanıyom arka sert kapak olarak cüzdan kılıf falan alırsın belki ama oda telefon acayip kalın oluyo falan ne bileyim bence hoş deil ama sen dikkatli kullan düşerse kırılabilr benım yorumum bu hiç düşüren oldumu tabi orasını bilmiyorum
ekran yere gelcek şekilde düşünce birşey olmaması normal zaten basınc ve momentum bilirsin ama dik gelirse vay halineBi arkadaşla konuştum burdan o ekranı yere gelicek şekilde düşürmüş bayağa sert şekilde bişey olmamış onun telefona ya bilmiyon gene dikkat etmek gerekir tabi
Valla bilmiyorum artk ama dikkat ederim ya her telefon dikkat edilmeli aslında s3 mini var benim Kılıfsiz iki kere kullandim iki kere düştü iyi miekran yere gelcek şekilde düşünce birşey olmaması normal zaten basınc ve momentum bilirsin ama dik gelirse vay haline
ben aldım 2 gun kullandım karşılamadı ne ypaacaz şimdi
şaka bi yana öneririm bende kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı sadece düşrürsen kırılabilir bende bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?