Megandroid
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki maxiplus 5 le bu oyunların hepsini oynayabiliyormuydun
komik gerçekten. Hala kabullenemediniz. Gayette s3 performansı veriyor neredeyse telefon. Mesut Çevik in incelemesini izlemenini öneririm. Sen daha önceden Dead trigger da kastigini söylemiştin ki O da yalan. Çamur atmaları bi bimedi
He kardes he. Sizin gibiler cevap vermeye değmez. Telefonun ucuz olması içinize oturuyor.Hahaha.. Benim o telefonu ilk aldigimda actigim konulara bir bak istersen. Ayrica dead trigger i ilk aldigimda oynadigimi ve sorun olmadigini fakat sonradan boyle bir sorun oldugunu belirttim. Neden zoruna gidiyor hala: Kolayi var s3 un buna nin baştigini sana gostermenin. S3 ve gmdyi eline al. İkisinide rootla sonra cpu master pro yukleyip islemciyi ful hiza al. Sonra tum kutulara tik at ve agir bir oyuna gir. Ne bileyim Gangstar vegas,mc4 falan. Sonra sure tut bakalim ne olacak. Anlarsin o zaman
kasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)
Hahaha.. Benim o telefonu ilk aldigimda actigim konulara bir bak istersen. Ayrica dead trigger i ilk aldigimda oynadigimi ve sorun olmadigini fakat sonradan boyle bir sorun oldugunu belirttim. Neden zoruna gidiyor hala: Kolayi var s3 un buna nin bastigini sana gostermenin. S3 ve gmdyi eline al. İkisinide rootla sonra cpu master pro yukleyip islemciyi ful hiza al. Sonra tum kutulara tik at ve agir bir oyuna gir. Ne bileyim Gangstar vegas,mc4 falan. Sonra sure tut bakalim ne olacak. Anlarsin o zaman
kasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)
s3ü olupta altta kalmamaya çalışanlardansın sanırım
Kasıyosa Kasıyo Sizi İlgilendiren Bi Durum Yok ki Ortada . S3 Ün bi Sürü Saçmalıkları Var Onlarıda Koy Buraya
O kadarda değil. Sistem olarak birbirine yakın telefonlar. Tek eksik yanı kasa kalitesizliği olabilir diyecem ama Samsung'un da kasa kaliyesi hayım şahım değil.
s3 mini kullanan bi insandan gm discovery'yi övmesini bekleyemezdik dimikasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)
S3 kullanmiyorum. Noldu
- - - Eklendi - - -
Oldu. Biri soruncada sifir kasma dersiniz. Gidin isinize
- - - Eklendi - - -
Telefonun omrunu gorunce aglamayin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?