Global Nokia Lumia 900 ve 610 satışları, toplam Windows Phone kullanıcı sayısını 13 milyona tırmandı

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
N9'a ubuntu da kuruldu.

Del Rey

Del Rey

Üye
N9'a istediğiniz herşey kurulabilir neredeyse. Ancak o donanımın da bir sınırı var. Bir yerde N9 Nokia nedeniyle eksik.

aleranol

aleranol

Üye
peki n9 u alsam hem ubuntu hem nitdroid hemde kendi işletim sistemini kurabilir.m ve bunu başlangıçta seçebilirim öyle mi?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
N9'a istediğiniz herşey kurulabilir neredeyse. Ancak o donanımın da bir sınırı var. Bir yerde N9 Nokia nedeniyle eksik.
N9 gerçekten mucizevi bir cihaz sınır dinlemiyor 30 uygulamadan sonra bile çok az kasma gösteren bir cihaz keşke nokia microsoft un oyununa gelmeseydi de n9 gibi nice mucizevi cihazlar çıksaydı :(

- - - Eklendi - - -

peki n9 u alsam hem ubuntu hem nitdroid hemde kendi işletim sistemini kurabilir.m ve bunu başlangıçta seçebilirim öyle mi?

Hocam meeGo yla android çalışıyor tamamda üç işletim sistemi ne yaw. Bi sorayım mümkün mü böyle bir şey

- - - Eklendi - - -

Hocam meeGo yla android çalışıyor tamamda üç işletim sistemi ne yaw. Bi sorayım mümkün mü böyle bir şey

aleranol

aleranol

Üye
valla mümkünse ben n9 alabilirim3 işletim sistemi :) üçünü de ayarlarım canım sıkıldıkça değişirim :kop:

- - - Eklendi - - -

bence mümkündür. Çünkü n9 gerçekten mucizevi bir cihaz nokia yanlışlıkla bi konseptini seri üretime geçirdi heralde :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
pRime.

pRime.

Üye

gibi ama tabi ince işlerle uğraşmayacak olanlara tavsiye etmem n9 almalarını. çok çetrefilli aşamaları var.

- - - Eklendi - - -

sanırım multiboot iki işletim sistemini destekliyor. bir araştırmak lazım ben de tam emin değilim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hünkarım neden Çin'de Facebook yasak?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten cin demokrasiye gecerse elindeki 2.5trilyon dolar nakit rezervi iki yilda biter. Asgari ucret yok. Emeklilik yok. 50$ maas alan kral faysal orada. Boyle olunca da ticarette rekabet zorlasiyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

urumçideki olayları hatırlayın hünkarım...

:hmmmDuymadım.Kusura bakmayasın.:D

- - - Eklendi - - -

Zaten cin demokrasiye gecerse elindeki 2.5trilyon dolar nakit rezervi iki yilda biter. Asgari ucret yok. Emeklilik yok. 50$ maas alan kral faysal orada. Boyle olunca da ticarette rekabet zorlasiyor.
Ha evet onu biliyorum.2-3$'a çalışan garibanlar var.Adam çok diye insanı insanlıktan çıkarıyorlar...!!

doctorrr

doctorrr

Üye

çin zaten komunist cumhuriyet abi zaten demokrasiye geçmesi gibi bişey değilde insanları sadece bir göz oda ve bir kap yemek için çalışıyorlar...

- - - Eklendi - - -

:hmmmDuymadım.Kusura bakmayasın.:D

- - - Eklendi - - -

Ha evet onu biliyorum.2-3$'a çalışan garibanlar var.Adam çok diye insanı insanlıktan çıkarıyorlar...!!
uygur türkleri ayaklanmışlardı e facebook ve twitter dan örgütleniyorlar tabi :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

çin zaten komunist cumhuriyet abi zaten demokrasiye geçmesi gibi bişey değilde insanları sadece bir göz oda ve bir kap yemek için çalışıyorlar...

- - - Eklendi - - -

uygur türkleri ayaklanmışlardı e facebook ve twitter dan örgütleniyorlar tabi :)

Onlar da soydaşlarımız,yazık.Şu özerk bölgede saldırıya uğrayanlar değil mi?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Suriya Rusya çin kömünizm gizli de olsa şiddetle devam eden ülkeler bkz: putin sözde demokrasiyle geliyor ama geçen dönem devlet başkanlığında yoruldu başbakanlığa geçti şimdi başbakanlıkta canı sıkıldı yine devlet başkanı oldu :D Suriye zaten malum suriye ye müdahale konusunda bm de 5 ülkenin sözü geçiyor ya 2si çin ve rusya onlarda suriye ye müdahale yi onaylamıyorlar çünkü esat da komünist niye esad sadece sünni lerin olduğu bölgelere saldırıyor çünkü komünist

theposies

theposies

Üye
Suriya Rusya çin kömünizm gizli de olsa şiddetle devam eden ülkeler bkz: putin sözde demokrasiyle geliyor ama geçen dönem devlet başkanlığında yoruldu başbakanlığa geçti şimdi başbakanlıkta canı sıkıldı yine devlet başkanı oldu :D Suriye zaten malum suriye ye müdahale konusunda bm de 5 ülkenin sözü geçiyor ya 2si çin ve rusya onlarda suriye ye müdahale yi onaylamıyorlar çünkü esat da komünist niye esad sadece sünni lerin olduğu bölgelere saldırıyor çünkü komünist

aynen :)

aleranol

aleranol

Üye
yav arkadaşlar tamam şimdi banlancaz etcez. Hadi konuyu kapatalım. Ee daha dah nasılsınız? Hünkar, ali abi, piyoner :) ,serdar abi. İşler nasıl? Nasılsa modlar bu bölümü biraz boş bırakmış.

pRime.

pRime.

Üye
Hünkarım neden Çin'de Facebook yasak?
çinde birçok popüler internet sitesi yasak. twitter, youtube ve google dahil. bunun yerine çin içinde kullanılan alternatif siteler var. bir çeşit çakmaları.

not: artık biliyorum :D

Üst Alt