N9'a ubuntu da kuruldu.
N9 gerçekten mucizevi bir cihaz sınır dinlemiyor 30 uygulamadan sonra bile çok az kasma gösteren bir cihaz keşke nokia microsoft un oyununa gelmeseydi de n9 gibi nice mucizevi cihazlar çıksaydıN9'a istediğiniz herşey kurulabilir neredeyse. Ancak o donanımın da bir sınırı var. Bir yerde N9 Nokia nedeniyle eksik.

peki n9 u alsam hem ubuntu hem nitdroid hemde kendi işletim sistemini kurabilir.m ve bunu başlangıçta seçebilirim öyle mi?
peki n9 u alsam hem ubuntu hem nitdroid hemde kendi işletim sistemini kurabilir.m ve bunu başlangıçta seçebilirim öyle mi?
Hünkarım neden Çin'de Facebook yasak?
1.5 milyar insani kominizm rejimi ancak boyle kontrol altinda tutabiliyor.
Bilmiyordum sağolasın hünkarım.Yani komünizm olduklarını bile bilmiyordum.urumçideki olayları hatırlayın hünkarım...Bilmiyordum sağolasın hünkarım.Yani komünizm olduklarını bile bilmiyordum.
urumçideki olayları hatırlayın hünkarım...
Duymadım.Kusura bakmayasın.
Ha evet onu biliyorum.2-3$'a çalışan garibanlar var.Adam çok diye insanı insanlıktan çıkarıyorlar...!!Zaten cin demokrasiye gecerse elindeki 2.5trilyon dolar nakit rezervi iki yilda biter. Asgari ucret yok. Emeklilik yok. 50$ maas alan kral faysal orada. Boyle olunca da ticarette rekabet zorlasiyor.
Zaten cin demokrasiye gecerse elindeki 2.5trilyon dolar nakit rezervi iki yilda biter. Asgari ucret yok. Emeklilik yok. 50$ maas alan kral faysal orada. Boyle olunca da ticarette rekabet zorlasiyor.
uygur türkleri ayaklanmışlardı e facebook ve twitter dan örgütleniyorlar tabiDuymadım.Kusura bakmayasın.
- - - Eklendi - - -
Ha evet onu biliyorum.2-3$'a çalışan garibanlar var.Adam çok diye insanı insanlıktan çıkarıyorlar...!!

çin zaten komunist cumhuriyet abi zaten demokrasiye geçmesi gibi bişey değilde insanları sadece bir göz oda ve bir kap yemek için çalışıyorlar...
- - - Eklendi - - -
uygur türkleri ayaklanmışlardı e facebook ve twitter dan örgütleniyorlar tabi![]()
Suriye zaten malum suriye ye müdahale konusunda bm de 5 ülkenin sözü geçiyor ya 2si çin ve rusya onlarda suriye ye müdahale yi onaylamıyorlar çünkü esat da komünist niye esad sadece sünni lerin olduğu bölgelere saldırıyor çünkü komünistSuriya Rusya çin kömünizm gizli de olsa şiddetle devam eden ülkeler bkz: putin sözde demokrasiyle geliyor ama geçen dönem devlet başkanlığında yoruldu başbakanlığa geçti şimdi başbakanlıkta canı sıkıldı yine devlet başkanı olduSuriye zaten malum suriye ye müdahale konusunda bm de 5 ülkenin sözü geçiyor ya 2si çin ve rusya onlarda suriye ye müdahale yi onaylamıyorlar çünkü esat da komünist niye esad sadece sünni lerin olduğu bölgelere saldırıyor çünkü komünist

çinde birçok popüler internet sitesi yasak. twitter, youtube ve google dahil. bunun yerine çin içinde kullanılan alternatif siteler var. bir çeşit çakmaları.Hünkarım neden Çin'de Facebook yasak?

evet hünkarım...Onlar da soydaşlarımız,yazık.Şu özerk bölgede saldırıya uğrayanlar değil mi?
burda mod ali abiyav arkadaşlar tamam şimdi banlancaz etcez. Hadi konuyu kapatalım. Ee daha dah nasılsınız? Hünkar, ali abi, piyoner,serdar abi. İşler nasıl? Nasılsa modlar bu bölümü biraz boş bırakmış.