FirstPioneer
Üye
linux'u nt ile ezmeye çalışmak.![]()
Birileri gibi ağzının payını alıp ordan koştura koştura kaçmak giderken de çamur atmak
linux'u nt ile ezmeye çalışmak.![]()
vallaha yav. Benim etraf linuxdan anlamıyo adamlar sadece kaç kişi kullanıyo o![]()
Birileri gibi ağzının payını alıp ordan koştura koştura kaçmak giderken de çamur atmak
bişey anlamadım ama

bişey anlamadım ama
- - - Eklendi - - -
yav benim etraf android ama nasıl android. Adamlar rootu romu bilmiyolar. Öyle söyleyyim. Yani sağlam marketi olsun wpnin o bile benim ameleleri ezmeme yeter.

sidik yarışı yani![]()
vallahi bütün yıl bak bizim andro.d falan diyip durdular. Halbuk. Onlar kullandığı halde ben symbiancı olduğum halde onlardan iyi biliyorum ya lanet olsun.linux tabanlı sistemler mobilde çok daha başarılı.
Msl: 30 uygulama açıkken , nitdroidten döndükten sonra hiç bir şey yokmuş gibi devam eden ($ N9 $)
Msl: 30 uygulama açıkken , nitdroidten döndükten sonra hiç bir şey yokmuş gibi devam eden ($ N9 $)

nitdroid kullanışlı mı? Ben android sevmiyorum yav nefret derecesindeyim n9 tasarımında ics arayüzü görmek verem ediyor beni..
nitdroid kullanışlı mı? Ben android sevmiyorum yav nefret derecesindeyim n9 tasarımında ics arayüzü görmek verem ediyor beni..
sadece oyunlar ve uygulamalar için kullanılıyor android.
n9 daki multitaskingte denedim 30 uygulama açtım sonra angry birds ü açtım kasmadı shift biraz kastı sonra bi şey yokmuş gibi devam etti
acaba wp8 e de android deki gibi linux yüklenir mi? Yani şu pc deki adını unuttum yav
- - - Eklendi - - -
haklısın nokia ya yakışmıyor bir kere.
çift sistem mi çalıştırıyor ?
evet, multi boot denen olay.
lumia900 olmazsa purewievli lumiaya kadar n9 alabilirim ağustosa kadar lumiaların ülkemize girişiyle ucuzlar da 
kardeşim linux yazım dili ne yüklenmesi yahu
n9 multiboot yapıyorda nitroid dediğimiz şey diğer işletim sistemi yani multisi değilmi? ayrıca linux a sahip olduğu için androidin ubuntusu yüklenebilirmi? Önce nitroid sonra ubuntu? Düşünsenize 3 işletim sistemi 
ben geldiğimde sayfa 4 tü şimdi 12
denemelisin.