Global Nokia Lumia 900 ve 610 satışları, toplam Windows Phone kullanıcı sayısını 13 milyona tırmandı

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
vallaha yav. Benim etraf linuxdan anlamıyo adamlar sadece kaç kişi kullanıyo o :kop:

pRime.

pRime.

Üye
linux tabanlı sistemler mobilde çok daha başarılı.

aleranol

aleranol

Üye
Birileri gibi ağzının payını alıp ordan koştura koştura kaçmak giderken de çamur atmak

bişey anlamadım ama

- - - Eklendi - - -

yav benim etraf android ama nasıl android. Adamlar rootu romu bilmiyolar. Öyle söyleyyim. Yani sağlam marketi olsun wpnin o bile benim ameleleri ezmeme yeter.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bişey anlamadım ama

- - - Eklendi - - -

yav benim etraf android ama nasıl android. Adamlar rootu romu bilmiyolar. Öyle söyleyyim. Yani sağlam marketi olsun wpnin o bile benim ameleleri ezmeme yeter.

sidik yarışı yani :ehe

aleranol

aleranol

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Msl: 30 uygulama açıkken , nitdroidten döndükten sonra hiç bir şey yokmuş gibi devam eden ($ N9 $)

nitdroid kullanışlı mı? Ben android sevmiyorum yav nefret derecesindeyim n9 tasarımında ics arayüzü görmek verem ediyor beni..

aleranol

aleranol

Üye
Msl: 30 uygulama açıkken , nitdroidten döndükten sonra hiç bir şey yokmuş gibi devam eden ($ N9 $)

acaba wp8 e de android deki gibi linux yüklenir mi? Yani şu pc deki adını unuttum yav :)

- - - Eklendi - - -

nitdroid kullanışlı mı? Ben android sevmiyorum yav nefret derecesindeyim n9 tasarımında ics arayüzü görmek verem ediyor beni..

haklısın nokia ya yakışmıyor bir kere.

pRime.

pRime.

Üye
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Ben nitdroid e kullanışlı demedim n9 u övdüm zaten ben de sevmiyorum sadece oyun oynamak için nitdroid e gireceksin :oke: n9 daki multitaskingte denedim 30 uygulama açtım sonra angry birds ü açtım kasmadı shift biraz kastı sonra bi şey yokmuş gibi devam etti

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

acaba wp8 e de android deki gibi linux yüklenir mi? Yani şu pc deki adını unuttum yav :)

- - - Eklendi - - -

haklısın nokia ya yakışmıyor bir kere.

kardeşim linux yazım dili ne yüklenmesi yahu

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ayrıca saol serdar abi benden önce olaya açıklık getirmişsin :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

evet, multi boot denen olay.

Vay anasını bak bu iyiymiş nitdroid i biliyordum da sadece o çalışııyor sanıyordum :hmmm lumia900 olmazsa purewievli lumiaya kadar n9 alabilirim ağustosa kadar lumiaların ülkemize girişiyle ucuzlar da :hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ben geldiğimde sayfa 4 tü şimdi 12

aleranol

aleranol

Üye

kardeşim linux yazım dili ne yüklenmesi yahu

yav ubuntu dan bahsettim ttüh :) n9 multiboot yapıyorda nitroid dediğimiz şey diğer işletim sistemi yani multisi değilmi? ayrıca linux a sahip olduğu için androidin ubuntusu yüklenebilirmi? Önce nitroid sonra ubuntu? Düşünsenize 3 işletim sistemi :kop2:

- - - Eklendi - - -

ben geldiğimde sayfa 4 tü şimdi 12

Benin sayfa başına 20 mesaj :D denemelisin.

Üst Alt