Global Nokia Lumia 900 ve 610 satışları, toplam Windows Phone kullanıcı sayısını 13 milyona tırmandı

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hocam tizen i bekle sonuçta nokia nın yarım bıraktığı sistemin devami bir de samsung yazısı yerine nokia yazarsın :D

:D ben ağustosta değiştireceğim cihazımı n9 tizen alsa kesinleşse n9 alabilirim geliştirme işleriyle uğraşacağım çünkü ama almayacaksa para vermenin kıymeti yok

pRime.

pRime.

Üye
bu arada konu öyle bir açılmış ki sanırsın lumia 610 ve 900 13 milyon satışa ulaştı. iki yıllık genel toplam rakamı. e tabi nokia gibi büyük bir şirket kullanınca satışlar haliyle artıyor.

- - - Eklendi - - -

:D ben ağustosta değiştireceğim cihazımı n9 tizen alsa kesinleşse n9 alabilirim geliştirme işleriyle uğraşacağım çünkü ama almayacaksa para vermenin kıymeti yok

windows phone'a geliştirme yapmak istiyorsan bir çok sınırlama ve 99 doları gözden çıkarmaya hazır ol.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

MeeGo türkiye topluluğuyla konuş onlar sana cevap verir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu arada konu öyle bir açılmış ki sanırsın lumia 610 ve 900 13 milyon satışa ulaştı. iki yıllık genel toplam rakamı. e tabi nokia gibi büyük bir şirket kullanınca satışlar haliyle artıyor.

- - - Eklendi - - -

windows phone'a geliştirme yapmak istiyorsan bir çok sınırlama ve 99 doları gözden çıkarmaya hazır ol.

ilk giriş ücretini şuan microsoft almıyor

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

- - - Eklendi - - -

Marketplace 99 $ mı istiyor anasının elini öptüğüm marketplace

- - - Eklendi - - -

seviyeli tartışmak çok hoşuma gidiyor :D

- - - Eklendi - - -

pRime.

pRime.

Üye
Marketplace 99 $ mı istiyor anasının elini öptüğüm marketplace

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

öyle malesef.

ayrıca market place'teki uygulamaların sayısı hızla artıyor olabilir ancak nitelikli uygulama çok çok az.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
hepsi zamanla ayıklanacak mağaza kullanılabilir hale getirilecek usta emin ol hem her hafta yeni oyunlar yararlı uygulamalar çıkıyor wp ye...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
hepsi zamanla ayıklanacak mağaza kullanılabilir hale getirilecek usta emin ol hem her hafta yeni oyunlar yararlı uygulamalar çıkıyor wp ye...

Snake bile 0.99 $ dı hacı en son baktığımda

aleranol

aleranol

Üye
inşallah wp önümüzdek. Kışa adam olur ve samsung tizene geçer. Eğer böyle olursa samsung fanlarını wp li cihazımla ezerim. Ayrıca çok güzel bir sohbet ortamı varmışda ben kaçırmışım :( Neyse ben de yarın ki genel de falan tartışma çıkarsa döktürürüm :D :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bana 4 çekirdekli 1 gb grafik kartı ram li lte li bir lumia hediye etmedikleri sürece wp hakkında fikirlerim değişmeyecek

- - - Eklendi - - -

Bana 4 çekirdekli 1 gb grafik kartı ram li lte li bir lumia hediye etmedikleri sürece wp hakkında fikirlerim değişmeyecek

pRime.

pRime.

Üye
inşallah wp önümüzdek. Kışa adam olur ve samsung tizene geçer. Eğer böyle olursa samsung fanlarını wp li cihazımla ezerim. Ayrıca çok güzel bir sohbet ortamı varmışda ben kaçırmışım :( Neyse ben de yarın ki genel de falan tartışma çıkarsa döktürürüm :D :D

linux'u nt ile ezmeye çalışmak. :ah

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Bekleriz hacı :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

bunu samsung ceosuna hediye etsen belki onun bile fikri değişir :d:

- - - Eklendi - - -

evet şimdi baktım da rezalet bir uygulama vardı onu silmişler.

Dedim sana denetleniyor market Serdar iş yapmıyıcak uygulamayı şutluyorlar binlerce uygulama geri dönmüş geliştirilmiş halde gelmiş

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
böyle bir ortam olursa biri bana pm atabilir mi?

Üst Alt