Global Nokia Lumia 900 ve 610 satışları, toplam Windows Phone kullanıcı sayısını 13 milyona tırmandı

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

kardeşim tizen mecburen tutacak samsung çok para yatırdı bu işe. üstelik meego gibi tam açık kaynak olduğundan ve meego'nun devamı olmasından dolayı ilgi çok olacak. ayrıca tizenin tutması samsungun androidi birakmasına, böylece android kullanımının azalmasına da yol açar yani senin isteğin olur.

benim de tek isteğim o şu tizen olayı beni n9 a çekmiyor desem yalan olur.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

kardeşim ya yok olacaktı ya da wp ile var olacaktı

- - - Eklendi - - -

İlk meegolu cihaz çıkmadan 5 ay önce wp ye geçmesinin microsoftun ve ajanı (stephen) oyunu olduğunu bilmiyoruz sanki

pRime.

pRime.

Üye

benim de tek isteğim o şu tizen olayı beni n9 a çekmiyor desem yalan olur.

tizenin pratikte meego'dan dünya kadar farkı yok. sadece arayüz, ekran çözünürlüğü ve geliştirme ortamı değişti. o da html 5.

theposies

theposies

Üye
tizeni de merak ediyorum. Bakalım tizenin tarayıcısımı geçicek yoksa ie10 mu ...zamanla zamanla :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İlk meegolu cihaz çıkmadan 5 ay önce wp ye geçmesinin microsoftun ve ajanı (stephen) oyunu olduğunu bilmiyoruz sanki

o nu herkes biliyor kardeşim :) tizen çıkınca Nokia pişman olmasa diye dua ediyorum zaten :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

ben de Nokia cıyım onlar wp ile devam ediyor madem biz de öyle devam edicez ;)

Nokianın nokialıktan (bizim sevdiğimiz nokia olmaktan) çıkması için bir plan bu siyonistlerin ama bu benim nokiacı olduğum gerçeğini değiştirmeyecek ben wpsuz cihaz çıkmayacağına yanıyorum çünkü wp a asla ısınamayacağım bunun da beni nokiadan uzaklastırmasından korkuyorum

pRime.

pRime.

Üye

bunu milyonlarca kez söyledim ama yine söyleyeceğim.

hesapta olmayan bir wp anlaşması mı yok oluşu önleyeckti?
satışlar çok iyiyken "symbianı bırakacağız wp'a geçeceğiz" denmesi ile mi var olacaklar?
bir sürü meego cihazı çıkaracağız diyip dünya kadar ilgiyi ve potansiyel müşteriyi çekip cihaz çıktıktan sonra "n9 son meegolu cihaz olacak" denmesi ile mi var olacaktı?

bunların hepsini selop bizzat açıkladı.
bunun gidişatı nedir?
bunun gidişatı tüm sistemleri tek tek elden çıkarıyorlar. symbian'ın 2016ya kalacağını mı sanıyorsunuz? seneye bitirirlerse şaşırmayın.

bazı gerçekleri bilerek konuşun hurafelere inanarak değil.

- - - Eklendi - - -

n9 kesin tizeni alacak mı?

bunun için kesin bir şey yok.

theposies

theposies

Üye
tizen 408 wp8 300
peki bu html5 puanı hızla direkt olarak orantılımı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokianın nokialıktan (bizim sevdiğimiz nokia olmaktan) çıkması için bir plan bu siyonistlerin

Microsoft telefon firmasına Nokia da yazılıma muhtaçtı her ikisinin de işi görüldü ama microsoft daha karlı

pRime.

pRime.

Üye

tizen html5 olarak çok daha iy

tizenli cihazların geliştirme ortamı html 5 olduğundan tüm uygulamalar da html 5 uygulamaları olacak. zaten html5 skoru 408 ki şu anda sadece bir bilgisayar tarayıcısı bu skoru geçebildi.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

tizenli cihazların geliştirme ortamı html 5 olduğundan tüm uygulamalar da html 5 uygulamaları olacak. zaten html5 skoru 408 ki şu anda sadece bir bilgisayar tarayıcısı bu skoru geçebildi.

aynen skor olarak fena bakalım neler olacak

pRime.

pRime.

Üye
pRime.

pRime.

Üye

Microsoft telefon firmasına Nokia da yazılıma muhtaçtı her ikisinin de işi görüldü ama microsoft daha karlı

ne diyorsun Can ya? meego neydi? symbian belle neydi?
ezbere konuşmayın Allah aşkına.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben size katılmıyo değilim ama bellenin de hala kasma donma problemleri var ama çekirdeği yenilense yeniliğe çok açık ve güzel sistem şuanda da kullanıyorum zaten fp1 ile gayet iyi oldu.. S40 ın da baya üstüne düşüyor şuan Nokia.. Ben de isterdim senin dediğin gibi olsun ama microsoft her sektörde yaptığı gibi burda da ajanlığını konuşturdu piyasaya tutunmak için düşüşe geçmiş ama potansiyeli çok yüksek olan bir firmaya sızdı ve ele geçirdi yapıcak bişey yok şimdi ben n9 alsam mı diyorum ama çekiniyorum sistem güzel sorunsuz gibi 1400 tl verip ortada kalmaktan tırsıyorum.. Lumia ların destek alacağı ise aşikar microsoft bütün firmalarla anlaştı

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
arkadaşlar ben size katılmıyo değilim ama bellenin de hala kasma donma problemleri var ama çekirdeği yenilense yeniliğe çok açık ve güzel sistem şuanda da kullanıyorum zaten fp1 ile gayet iyi oldu.. S40 ın da baya üstüne düşüyor şuan Nokia.. Ben de isterdim senin dediğin gibi olsun ama microsoft her sektörde yaptığı gibi burda da ajanlığını konuşturdu piyasaya tutunmak için düşüşe geçmiş ama potansiyeli çok yüksek olan bir firmaya sızdı ve ele geçirdi yapıcak bişey yok şimdi ben n9 alsam mı diyorum ama çekiniyorum sistem güzel sorunsuz gibi 1400 tl verip ortada kalmaktan tırsıyorum.. Lumia ların destek alacağı ise aşikar microsoft bütün firmalarla anlaştı
Hocam tizen i bekle sonuçta nokia nın yarım bıraktığı sistemin devami bir de samsung yazısı yerine nokia yazarsın :D

Üst Alt