Bazı arkadaşlar fena saçmalıyor.
1.Xda sitesine girin.girdiğiniz anda hangi telefonun daha ünlü ve destekli olduğunu göreceksiniz.
2.Yaygın model değil arkadaşa ne diyeyim bilemedim.Sadece Türkiye'de yaygın değil.
Yurt dışı demek aynı zamanda da genel demek.Turkiyede yaygin degil dedik zaten yurtdi
sinda yasamiyozki yurt disini bilelim turkiyede nexus yaygin degil
Yurt dışı demek aynı zamanda da genel demek.
Yut disi demedigimiz icinde genele girmiyo
- - - Eklendi - - -
Konu sahibi netten videolari izle telefoncuyada git özelliklerinede bak hangisi yatarsa kafana onu al .

Nexus un ekrani daha buyuk degilmi

Turkiyede yaygin degil dedik zaten yurtdi
sinda yasamiyozki yurt disini bilelim turkiyede nexus yaygin degil. Yurt disindada yasamadigimiz icin problem yok
Bence Nexus S ile karıştırdıYa önceki nexusla karistiyo yada nexusu hic eline almamis![]()

Bence Nexus S ile karıştırdı![]()
Bana multiwindow'un linki atarmisin bulamadim biturlu
o daha yapılmadı.proje rafta.ayrıca genel bir konusuda yok.çünkü xda daki desteği yüksek telefonların geliştiricilerinin hepsi uğraşıyor
arkadaşım bunu öğrenmenin en basiti gir bir karşılaştırma sitesine iki telefonuda karşılaştır s2nin farkla önde olduğu gözükecek zaten![]()
sirktte s2 de var galaxy nexus ta ben en iyisi ikisini aliym elime bakayim olmucak boyle =)
sonucu bildir bekliyoruzYapilmadigini farkettimde hic bir tartisilan konuda bulamadım. Cidden okadar ugras var mi?
yani Xda terimiyle "Use Search Button!"