Şaka yapıyorsun değilmi? S2 nin custom rom desteği Nexusun yanından bile geçemezBence s2 dostum. En azından çok değişik kişiselleştirilebilmesi için romlar var.
Şaka yapıyorsun değilmi? S2 nin custom rom desteği Nexusun yanından bile geçemez
Multiwindow herşey değil.onu bilelim ilk önce.
Ben multiwindow amaçlı söylemiştim. Ancak tabikide nexus daha iyi romlara sahip. Sahi nexus a multiwindow portlandi mi?
2. olarak Multiwindow Aosp romlarda çalışmayacağı kesinleşti.yani touchwiz şart.
bu yüzden Xda ekibi multiwindow'u baştan Aosp romlar için 0'dan yapıyor.
Gelecek..sadece zaman gerekli.Şubatta Ubuntu Touch OS çıkacak.
Onu biliyorum önce. Ama cidden çok zevkli. Umarım aosp ler için yazarlar. Çok iyi olur başka telefonlarda da olsa.
Gelecek..sadece zaman gerekli.Şubatta Ubuntu Touch OS çıkacak.
ben ona merak sardım.
eğer official olarak gelmezse xda da portlama çalışmalarına katılacağım.
multiwindowdan daha önemli bir proje olur herhalde
Xda da nick aynı mı?
2. olarak Multiwindow Aosp romlarda çalışmayacağı kesinleşti.yani touchwiz şart.
bu yüzden Xda ekibi multiwindow'u baştan Aosp romlar için 0'dan tekrar yazıyor.Yakında kullanılacak.

s2nin ekranı daha büyük oyun fln film daha iyi izlenebilir gpu da daha iyi sanırım ama nexus pek yaygın bir model değil bence yorumsuz s2
s2nin ekranı daha büyük oyun fln film daha iyi izlenebilir gpu da daha iyi sanırım ama nexus pek yaygın bir model değil bence yorumsuz s2