Öneri Glance Background Sorunu

alical33

Üye
Bu background ekleyince falan mı oluyor bende herangi bi sorun yok

alical33

Üye
Benim dışımda herkes inşallah çozum bulunur bi an once

csH

Üye
benimki de sabah öyleydi soft resetle düzeldi

csH

Üye
Sorunun ne olduğunu bilmeden soft reset atmak bana mantıklı gelmiyor . Her sorun olduğunda soft reset mi atıcaz
üstte demişler anı videoları uygulamasından kaynaklanıyor olabilir soft reset birçok şeyin çözümü olabilir bence gayet manıtıklı bir yol pcde de yaparım genelde arada sistemin yeniden başlaması gerekiyor kafası karışmış olabilir sonuçta kusursuz değil

emz

Üye
Ben 520 kullanıyorum glance yok ama size bir tavsiyem var. Bence tarihi bu olaylar olmadan önceki bir zamana ayarlatıp deneyin. Hepinizde varsa işe yarayabilir. Herkes aynı programı kurmamıştır veya aynı hatayı almamıştır. Tarih çözüm olabilir. Otomatiği kapatın ve geçen haftaya ayarlayın.

Telgrafla gonderildi.

Ben de bu sorundan dolayı konu açmak için girmiştim şuan foruma meğer tek değilmişim Dün gece anı videoları'nı yükledim biraz kurcalayıp yattım. Sabah bi ara saate bakayım dedim, ekranın ters olduğunu gördüm, uykusuzluktan beynim döndü heralde dedim ve geri yattım Sorunun anı videolarından olduğunu düşünüyorum ben

Tepkiler: emz ve csH

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sorun herhangi bir uygulamadan kaynaklı değil. Tamamen Windows Phone 8.1 ve Lumia Black uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Belki burada yeni yeni ortaya çıkıyor ama yurt dışında Windows Phone 8.1 geliştirici ön izleme yayınlandığından beri var.

papakudioflu

Emekli Yönetici
İki dakikalık araştırmada çözüm de bulunuyormuş

Telefonun tarihini 2125 yılına alın. Ayarlardan göz atmaya gelin. Tarihi değiştirdiğiniz için sertifika hatası vericek. Kaldır tuşuna tıklayıp göz atmayı silin. Sonra tarihi düzeltin ve telefonu yeniden başlatın. Son olarak göz atma uygulamasını tekrar yükleyin.

Tepkiler: suyunsesi, YkPkY ve emz
İşte bu kadar

Bu terste bi işlik var demiştim dimi

Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Tarihi 2125 yaptığımız da sistem uygulamaları gibi diğer video,oyun,müzik gibi uygulamalarda kaldırılıyor mu ?
Denedim uyarı veriyor kaldırılsın mı diye ama işe yaramıyor =/

Arkadaşlar bende de bu gün olmaya başladı aynı sorun şimdiye kadar yoktu bende bu sabah anı videolarını yükledim ondan sonra oldu acaba gerçekten ondan mı oluyo

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

test etmeden neden yayınlarlar şu uygulamaları anlamam..