gittigidiyor'dan turkcellilere 10+15=25 kontör hediye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
gittigidiyor'dan turkcellilere 10+15=25 kontör hediye.
a üye olun 10 kontör kazanın, davetiye gönderip üye yapacağınız max 3 kişi için de 5er de toplam 15 genel toplamda 25 kontör kazanın
BEDAVA 25 KONTÖR
eğer üye olan 3 kişi tavsiye eden kullanıcı adı kısmına muhalif46 yazrsa sevinirim, kontörler hayırlı olsun[:)]

KAMPANYA ŞARTLARI

GittiGidiyor Kontör/Dakika kampanyası 3 - 13 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya 200.000 adet kontör/karşılığı dakika ile sınırlıdır.
Kampanya kapsamında yeni üyeler üyeliklerini aktive ettikleri taktirde kontör/dakika kazanma hakkına sahip olacaklardır.
Belirtilecek Turkcell cep telefonu numarası kampanya kapsamında sadece bir kez kayıt edilebilir.
Kampanya kapsamında tavsiye edilen en fazla 3 arkadaşın üyeliğinden kontör/dakika kazanılabilir.
Faturalı hatlara kazanılan dakika bir sonraki ekstrede yansıtılacaktır. Faturasız hatlara kazanılan kontör 24 saat içerisinde yüklenecektir.
Yeni kayıt olan üyelere kontör/kontör karşılığı dakika yükleme işlemi kayıtlarını aktive ettikten sonra yüklenecektir.
Bu kampanyadan sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları yararlanabilir.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Kazanılan kontör veya dakikaların yükleneceği hattın yükleme tarihinde geçerli ve kullanıma açık olması gerekmektedir.
Yüklenen kontör ve dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura döneminde kullanılması gerekmektedir.

POWER

POWER

Üye
Bilgilendirme için teşlekkürler :) Bir üyelik daha aldım 10 kontör cepte inşallah :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Piri reis teşekkürler ;)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Bilgi için saol...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bakalım kayıt olduk geliyormu?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
valla bana geldi bugun 24 saat arayla gelıyo sanırım şimdi 3 kişi daha uye edecem gelsın kontorler

paradox1026

paradox1026

Üye
güzel

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Siteye kayıt olurken kolay kayıt olmak için: , adreslerini kullanabilirsiniz.
Kayıt olurken Sıralı Kullanıcı adı almayınız. Sistem denetliyor ve kontör göndermiyor. Kullanıcı isimlerinizi XXX,YYY,ZZZ olarak almanızı tavsiye ederim.

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
kazandığım 400 kontör hayırlı olsun.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
maalesef tek numaraya sadece 25 kontör kazandırlılabiliyor. Arkadaşlarıma baya bir kazandırdım toplamda 250 falandır tabi o da :)

Tek numaraya 25 Kontörden fazlasını da kazandırıyor :) Burası yeri değil ama söylemeye gerek duymuyorum :)

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
maalesef tek numaraya sadece 25 kontör kazandırlılabiliyor. Arkadaşlarıma baya bir kazandırdım toplamda 250 falandır tabi o da :)

illegal yöntemler başarılı oluyor bazen.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sizler de kontör kazanabilirsiniz. Bİr arkadaşımız demiş ki: "116 kere üye oldum. aynı no ile. 1160 kontor geldi." Herkese bol kazançlar :)

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
stoktaki kontör bitmiş olabilir.
bugün millet çuvalla kontör götürdü.

ben 400de bıraktım.

POWER

POWER

Üye
artık vermiyor sanırım :)
bende 350 de bıraktım :ehe

Exalans

Exalans

Üye
bu türkcel yine bi ton şartla vermiş kntleri

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
bu türkcel yine bi ton şartla vermiş kntleri

Hİç bir şartı ı yoktu. Akıllı olan kazandı. Daha doğrusu kazanmak isteyen kazandı. Turkcell en fazla kontör dağıtan şirket, siz kazanamıyorsanız sorun Turkcell in değil bence.
Bir arkadaşım 1300 kontör kazandı. Birisi 800 kazandı,700 kazanan var. Bu arkadaşlarım şartları mı yerine getirdi ? Şart dediğinizden kastınız ne?

cemmocan12

cemmocan12

Üye
arakadaşlar ben o siteye üyeyüm ''cemmocan12'' yasabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt