Geri sayımda olan Efsane potansiyelli oyunlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
Geri sayımda olan Efsane potansiyelli oyunlar.
Bilgiler ve detaylar eklenecektir. Tarihler tamamen gerçeği yansıtmayabilir. Firmalar çeşitli sebeplerden tarihleri değiştirebiliyor.


Call Of Duty Modern Warfare 3 08.11.2011


3. Dünya Savaşı artık çıkmıştır hayırlı olsun. Hikayemize COD, COD United Offensive, COD2, COD4 Modern Warfare ve COD Modern Warfare 2 oyunlarını yapan Infinity Ward'ın baş tasarımcıları Vincent Zampella ve Jason West'in işten çıkarılmasıyla başlıyoruz. Activision West ve Zampellayı işten çıkartarak bir çok fanın tepkisini çekmiş fakat IW'nin işin içinde olacağını açıklayıp COD Elite'in sızdırılmasını sağlayarak yüreklere su serpmişti. Neyse oyunun Single Player bölümleri için Sledgehammer'la, Multiplayer için ise Raven'la anlaşıldı. IW ise katkı sağlayacaktı. Oyunun resmi sitesindede IW'nin işin içinde olduğunu görebilirsiniz. MW3 aşırı milliyetçi Vladimir Makarov'un ateşlediği 3. Savaşını konu alıyor. General Shepard'ı tepeledikten sonra kahramanlarımız Nicholai'nin yardımıyla olay yerinden kaçarken hala arananlar listesinin başındaydı. Eski bir S.A.S (Special Air Service) üyesi olan Task Force 141'in kurucusu Captain John "Soap" MacTavish ve hocası Captain John Price, Global Terörist ve aşırı Rus milliyetçi Vladimir Makarov ana karakterlerimiz ve hikaye onlar etrafında dönecek. Açıklanan diğer karakterler ise New York'ta Delta Force üyesi olan Derek "Frost" Westbrook ve Sandman, Lodra'da S.A.S. üyesi Çavuş Marcus Burns, Rusya güvenlik servisinin ajanı Yuri ve Wallcroft. Oyunun Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, Somali, Sierra Leone, Moscova, Dubai hatta Dalai Lama'nın evi olan Dharamsala'da geçeceği söyleniyor. Oyun daha çıkmadan Çin dahil bir çok ülkede yasaklanacaktır. Oyunun en ilgi çekici özelliği ise Multi'de yapılan tüm karşılaşmaların istatistiklerini dahi tutacak olan Elite portalı. Şimdiden MW3'ten daha çok konuşulan bir sistem bu. MW3'ün karşısında bu sene çok güçlü bir rakip var (Battlefield 3) ve hatta ünlü oyun eleştirmenlerine göre MW3'ten daha iyi olduğu söyleniyor. Ne olursa olsun aksiyonun dibine vuracağımız kesin. Kesin kararı artık oyun çıktığında veririz.






http://www.maxicep.com/pc-oyunlari/call-of-duty-modern-warfare-3-resmi-olarak-duyuruldu-528101.html







Operaion Kingfish Videosu





Battlefield 3 30.11.2011


Battlefield 1942 ile başlayan serüven en modern, en son teknoloji ve en gerçekçi şekilde devam ediyor. Oyunun yapımcısı DICE hepsi oldukça kaliteli yapımlar olan BF 1942, BF Vietnam, BF2, BF 2142, BF Bad Company, BF Bad Company 2 gibi oyunları yapmışlardı. Evet E3 2011'i darma duman eden BF3'ten bahsediyoruz. Neredeyse diğer firmalara ödül bırakmayan BF utanmazı E3 rekorlarını altüst etti. BF'den bahsedecek olursak orada gerçekçilikle başlamak gerekir. Aksiyondan ziyade daha yavaş, daha kontrollü bir yapıdan söz ediyorum. Mermilerin isabetinin koşarken, yürürken, ayaktayken, çömelerek, yatarak yada ateş altında olmakla belirlendiği bir oyun. MW'deki gibi "E" yada "V" tuşuyla hızlıca bıçak sallamak yada "Q yada "G" tuşuyla flash-grenade atmak yoktur. Bıçağı seçersiniz ve bıçağın çıkıp ele gelmesini tüfeğin arkaya gitmesi için gereken süreyi sayarsınız. Gerçek hayatta bomba atmak için; önce tüfeği askı kayışından arkaya asar, bombayı çıkarır, pimini çekip attıktan sonra tüfeği elinize alırsınız. İşte BF budur. Gerçekçilik. "Thunder Run" ve "Fault Line" görevlerinden gördüğümüz kadarıyla BF3 gerçekçilik konusunda aşmış. Örneğin koşarken artık Crysis yada Mirror's Edge'de olduğu gibi ayaklarımızı göreceğiz. Bir engelin arkasından atlarken atlama animasyonunu göreceğiz. Bu efektlerin atasıda yine EA yapımı Mirror's Edge'dir. Frostbite 2 Engine'in şekillendireceği dünyada inanılmaz grafik ve animasyonlara hazır olun. Frostbite 2 motoru sayesinde görebildiğiniz her şeyi yerle bir edebileceksiniz. Hiçbir multi sekansı başladığı şekilde bitmeyecek. Binalar yıkılabilecek. Duvarlarda delikler açılabilecek. Yerlerde kraterler oluşabilecek. Electronic Arts'ın pelerininin altındaki EA Digital Illusions CE (DICE) her zamanki gibi yine muhteşem bir oyun hazırlıyor. Oyunda Paris, Tahran, Sarayevo, Süleymaniye, New York, Wake Adaları ve Umman gibi bölgeler yer alıyor. Tek kişilik senaryoda United States Marine Corps. üyeleri olan Kıdemli Başçavuş Henry "Black" Blackburn ve Çavuş Miller'ı yöneteceğimiz kesinlik kazandı. Oyun 2014 yılını konu aldığından göreceğimiz tüm silah ve ekipmanlar günümüzde kullanılanlarla aynı. Thunder Run'daki M1 Abrams tankları, A-10 Thunderbolt II, AH-64D Apache'ler, Fault Line'daki Colt M4 MWS Carbine tüm detaylarıyla önümüzdeydi. Multiplayerda ise Saldırı, Destek, Mühendis ve Keşif sınıfları yer alıyor. Tabi level atladıkça kendi sınıflarımızıda oluşturabileceğiz. DICE'nin künyesi sağlam, arkasındada EA olunca bizede sadece beklemek düşüyor. Bakalım savaş MW lehinemi yoksa BF lehinemi sonuçlanacak.















Assassin's Creed Revelations 30.11.2011


Oyun Türkiye'de geçiyor!!! Kanca eklemişler, yeni animasyonlar falan bırakın bunları. Oyun Türkiye'de ve Osmanlı İmparatorluğu Döneminde geçiyor! Daha ne olsun? Beyazıt, Kapadokya, Galata ne oluyoruz? Aman tanrım! Galata, Kapadokya ve Masyaf'ta konuşlanan Templarların peşinde Ezio ve Altair olaya dahil olur. Yine Animus'a bağlanan Desmond'ta görev yerinde ve Ezio ve Altair'in anılarını yaşamamızı sağlıyor. Templar ve Assasinler çok güçlü bir silahın peşindedirler ve Ezio'ya bu sefer arada bir gözükecek Altair'de yardım ediyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın (Suleiman the Magnificent) daha toy bir Prens olduğu dönemleri konu alıyor bu başyapıt. Ubisoft Montreal ve Ubi tabiki başrolde yine. Senaryosunu Darby McDevitt'in yazdığı oyunu Alexandre Amancio yönetiyor. Oyunun müziklerini ise muhteşem insan Jesper Kyd (Hitman ve Freedom Fighters desem ) yapıyor.










Deus Ex Human Revolution 26.08.2011 ÇIKTI! IGN:9/10 Metacritic:89/100 Gamespot:8.5/10 Gamerankings:91.30/100 BölümSonuCanavarı:9.1/10 machinima:9.5/10 Ortalama:90


Yılın oyunlarından olma potansiyeline sahip Warren Spector ve Harvey Smith'in unutulmaz oyunu Deus Ex'in veliahtı. Oyun Square Enix tarafından Eidos Montreal ve Nixxes Software'e yaptırılıyor. Oyun motoru ve teknik işlerde Crystal Dynamics (Crystal Engine) firmasıda görev alıyor. Baş tasarımcılar Jean-François Dugas ve David Anfossi. Cyberpunk Action RPG yada FPS (First Person Shooter)/Action-RPG (Roll Playing Game) türünde.










The Elder Scrolls V Skyrim 11.11.2011


Çıktığında herkes onu konuşacak, herkes onu oynayacak, en çok oynanan oyun olacak. Diğer oyuncuklarda o çıkana kadar iş yapacak. Skyrim Oblivion yani Uriel Septim ve Martin Septim'in öncesini konu alıyor ve henüz dragonlar yok edilmemiş. Oblivion kapıları ve Mehrunes Dagon sizi kesmediyse buyrun Skyrim'e. Alduin'in peşinde Tamriel kıtasının Cyrodiil bölgesinin kuzeyi olan Skyrim'i arşınlayacağız. Nord ırkının soğuğa dayanıklı, ateşe zayıflığı olduğunu düşünürsek Dragonla nasıl svaşılır? Bir dragonla ancak dragon kanı taşıyan ve ateşe dirençli Ejderdoğan (Dovahkiin yada Dragonborn) savaşabilir. Oyunda bir Dovahkiin'i yöneteceğiz. En büyük kozumuz ise silahlarımız yada büyülerimiz değil, bize doğduğumuzda verilen Dragon Shouts (Ejder Nefesi yada Ejder Çığlığı) yeteneği. Oyunda çeşitli Rün'ler harici birçok Dragon Nefesi büyüsü var. Açık uçlu dünyada istersek senaryo görevlerini yada yan görevleri yapabileceğiz. Bethesda Softworks ve Bethesda Game Studios'un oyunu olan Skyrim'in baş tasarımcısı ise güvenimizin tam olduğu Todd Howard. Müziklerin bestecisi ise Jeremy Soule. Creation Engine motorunun seçlendireceği grafikleriyle muhteşem Skyrim bizi bekliyor olacak.












Batman Arkham City 20.10.2011


Arkham Asylum'un bize yaptığı sürprizi hatırlıyorum. Bu kadar iyi çıkmasını kimse beklemiyordu. Bir anda çıktı ve ortamın tozunu attırdı. Gerek grafikleri, gerek sayısız hareket ve dövüş çeşitliliği, gerek muhteşem oyunculukları ve tabiki Jocker-Riddler ikilisiyle enfes bir oyundu. Oyunun senaryosu içinde Riddler bilmecelerini çözmek inanılmaz zevkliydi. Seslendirme ve atmosfer olarakta kusursuza yakın bir oyundu. En iyi Action (Assassin's Creed 2 rakipleri arasındaydı, PS3'te ise 2. olmasının nedeni Uncharted 2 gibi bir oyun yüzündendi) ve en iyi Stealth Action (Rakipleri arasında Splinter Cell Conviction vardı) oyunları ödüllerinide almış bir oyundan bahsediyoruz. Tüm platformlarda en iyiler arasında yer alan oyunun yapımcısı Rocksteady PC ve konsollarda yılın yapımcı firması seçildi. Warner Bros. Interactive Entertainment' in oyununu en iyi firma ödüllü Rocksteady Studios yapıyor. Hikayesini Paul Dini'nin yaztığı oyunun ekip şefi Sefton Hill. Unreal 3 motorunun geliştirilmiş hali oyunda yer alacak. Arkham City Action-Adventure, Beat'em Up ve Stealth Action türlerine giriyor.










Batman Arkham City Hugo Strange Trailer





Batman Arkham City Riddler Trailer





Batman Arkham City Catwomen Trailer





Diablo III 31.12.2011






Star Wars The Old Republic 31.12.2011





Mass Effect 3 31.04.2012





Farcry 3 31.12.2012





Metro Last Light 31.12.2012







Bioshock Infinite 31.12.2012






Starcraft II Heart of the Swarm 31.12.2012







Limbo 02.08.2011 ÇIKTI! IGN:9/10 Metacritic:90/100 Gamespot:9/10 Gamerankings:90.61/100 BölümSonuCanavarı:9/10 machinima:9.5/10 Ortalama:91


Platform oyunlarını severim, ya kara-platform oyunu? Daha çok severim. Microsoft Game Studios ve Playdead oyunun yapımını üstleniyor. Puzzle-Platform tarzı olan oyun Steam'den satılacak.










Age of Empires Online 16.08.2011 ÇIKTI! IGN:7/10 Metacritic:71/100 Gamespot:6.5/10 Gamerankings:69.00/100 BölümSonuCanavarı:6/10 machinima:9/10 Ortalama:71


Çizgi filmsi grafikler daha çok Age of Mythology'i andırıyor bana. Bekleyip göreceğiz, güzel bir deneyim olacak. Robot Entertainment ve Gas Powered Games tarafından yapılan oyun Microsoft Games'ten çıkacak. RTS-Devasa Online türünde olacak.










From Dust 17.08.2011 ÇIKTI! IGN:8.5/10 Metacritic:77/100 Gamespot:7.5/10 Gamerankings:76.57/100 BölümSonuCanavarı:8/10 machinima:6/10 Ortalama:75


Populous tarzı halkınızı mutlu ettiğiniz fakat onları doğa şartlarından koruduğunuz ilginç bir oyun. Kulakların çınlasın Peter Molyneux. Oyun Ubisoft tarafından Ubi Montpellier'e yaptırılıyor. Baş tasarımcısı Eric Chahi olan şirinlik küpünün türü ise God Game, Sandbox.









Tera Online 06.09.2011


Yepyeni bir online oyuna hoşgeldiniz. Kore sürümü Free to Play çıkacak oyunun Avrupa sürümü ne olur bilinmez. Unreal 3 motoru kullanılan oyun Devasa Online-RPG türünde. Bluehole Studios, En Masse Entertainment, Frogster Interactive Pictures, Hangame yapımı olan oyunu Atari pazarlıyor.










Dead Island 09.09.2011


Tatilde başınıza gelebilecek en kötü şey ne ola... Zombilermi? Yok yok... Evet Zombiler!!! Farcry tarzı dev bir adada Zombi dostlarımızla eğleneceğimiz deli bir oyun geliyor. Chrome Engine kullanılan oyunda FPS-Sandbox karışımı bir sunum göreceğiz. Square Enix' in oyunu Techland ve Deep Silver'a yaptırdığını biliyoruz.










Tomb Raider 30.09.2011


Angelina Jolie'nin oynadığı faciları saymazsak Tomb Raider serisi ufak düşüşlerlede olsa en çok ses getiren serilerden olmuştur. Toplamda 450 milyon dolar gibi bir ciroya sahip seri yepyeni oyunuyla geliyor. Platform, Action, Adventure öğelerini hala taşıyan oyun esas Survival Horror yapısıyla ses getirecek. Square Enix'in isim hakkını almasıyla beraber Lara Croft çok değişti, olgunlaştı ve ciddileşti. Artık hayvan neslini tüketmek yerine düştüğümüz adadan sağ çıkmaya ve gizleri ortaya çıkarmaya bakacağız. Crytal Dynamics'in Crystal Engine motorunun gücüyle başladığı çalışmalar kısa bir süre sonra sonuç verecek.










Gameplay Demo





L.A. Noire PC 30.09.2011


Konsollarda yılın oyunu adaylarından olan L.A. Noire artık PC'ye geliyor. Polis şefi ve sorgu dedektifi olan Cole Phelps'i yönettiğimiz oyunda Ultra gerçekçi yüz ve vücut animasyonlarına şahit olacağız. Sorgu sırasında karakterlerin yüz mimikleri hayati öneme sahip. PC için konsolların kaldıramayacağı yüksek kaplamalı doku ve grafik detaylarının ekleneceği oyun DX11 desteğiyle geliyor. PC içinde yılın en büyükleri arasında çarpışacak şaheseri Rockstar Games; Team Bondi ve Rockstar Leeds'e emanet ediyor. GTA IV tarzı açık dünya oyunu olan Noire TPS (Third Person Shooter)/Action-Adventure olarak oynanacak.










Warhammer 40.000 Space Marine 30.09.2011


THQ ve Relic Entertainment'ten pek kötü oyun çıkmadığını varsayarsak yine başarılı bir oyun olacağını söyleyebilirim. Relic'in kariyerinde Company of Heroes'un bulunduğunu hatırlatalım. Third Person Action-RPG modelinde oynanacak oyunda Phoenix Engine oyun motoru kullanılıyor. Dawn of War'dan sonra çok şey değişti oyunda. Ultramarines ve Space Marine birliklerinin olmasını bekliyoruzda Blood Raven nerede yahu? Space Marines'in efsane 3. Bölüğü bakalım oyunda olacakmı?










NBA 2k12 04.10.2011


E3 2011'de PS Move'la yapılan lansmanda sürpriz bir isim Kobe sahneye çıkıp oyun nasıl oynanılamaz onu gösterdi bize. Bu kadarda kazma olunamazki arkadaş? 2k12 aynen kalitesini sürdürecek gibi görünüyor. Kapak tasarımında Michael Jordan, Larry Bird ve Magic Johnson'ın olacağı konuşuluyor. 2k Sports'un geliştirdiği oyun kesin olmamakla birlikte 4 Ekim'de piyasada olacak. Oyunun resmi sitesinde gelecek oyunlar bölümünde oyunun yer almaması ise NBA'da süren lokavt nedeniyle olabilir. Bir söylentide oyunun Şubat 2012'de çıkacağı.










Rage 30.11.2011





I'm Alive 31.12.2011





Guild Wars 2 31.12.2011






Not: Alıntı değildir.
Kaynaklar: Oyunların kendi siteleri, Wikipedia, Oyungezer, Youtube, Google, IGN.
 
  • Beğen
Tepkiler: viktoreznov, CryDaqqeR ve India


fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar süper oyunlar gelmeye başlıyor. Detayları ve görüşlerimi eklemeye devam edeceğim. Ayrıca çıkan oyunlara en güvenilir sitelerin meta scorelarını ekliyorum.

Edit: Kafadan yüksek skorla başladık. Beklediğim gibi Limbo beni yanıltmadı. 2 senedir seni bekliyordum. Ben satın alana kadar karanlıklarda kaybolma sakın!
 
India

India

Üye
L.a. noire nin pcye çıkması çok güzel birşey.Bunun dışında age of empires ve codmw3 beni heyecanlandıran oyunlar :D
 
fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
O kadar emek harcadık, yorum yazdık, linkler koyduk, doğru bilgiler ve yorumlar ekledik ilgi sıfır. Çıkacak en iyi oyunlar hakkında profesyonel en doğru bilgileri yazdım benden sonra yazılan içeriği çok zayıf konularda bile daha çok yorum var. Videoları izleyip geçiyor millet. Tabi PES, NFS videosu koysam mesaj olurdu. Ama dediğim gibi bu oyunlar en iyi potansiyelli oyunlar. En üsttekine tıkla mantığı. Eh devamını getirmeye gerek yok o halde. Daha fazla konu açmayada gerek yok. Bu arada Deus Ex ortalama notu 100/95 yada 10/9.5.
 
Flo Rida

Flo Rida

Üye
Teşekkürler, klavyene sağlık. :D
Bu arada en çok MW3 ü bekliyorum sabırsızlıkla şu 8 Kasım da gelmedi gitti.:ehe
 
lolaman

lolaman

Üye
O metroyu highda oynatacak bilgisayar fabrikanın kapısından çıkmadı metro o kadar yüksek sistem gereksinimi istiyorki duysanız intihar edersiniz :D
 
yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Emeğine sağlık kardeş güzel bir konu açmışsın.Bu sene çıkıcak oyunlar arasında tabiki en çok patlamayı şu 3 oyundan bekliyorum. Battlefield 3 , assassin's creed revelations , batman arkham city . bu 3 oyunun arasındada bence en iyisi Battlefield 3 olucak.Oyunun videolarını ilk gördüğümde frostbite 2 yine o harikulade ışık grafiklerini oyuna koymuş dedim. frostbite 2 'nin Dead Space 2 de ışık performasını kim hatırlamazki :oke: Fakat bunların dışında grafikleriyle metro last light çok güzel olucak.Fakat metro last light yine grafiklere çok yüklenmiş.Halbuki FPS heyecanını veremiyor bir türlü ilk oyundada baya bir eksikti.Ve ve ve tabikide L.A noire oyununu PC ' de görmek çok ayrı bir heyecan olucak.L.A noire oyunun türkçe dublajında seslendirmenlik yapıcaktım fakat kısmet olmadı o işte yattı zaten.Ama o oyunu hikayesini anlayarak oynanması gerekiyor.Bunların dışında Hitman absolution ve devil may cry 5 ' de merakla beklenen oyunlardan tabiki. Şu bir gerçek bu sene oyun senesi olucak tüm oyun yapımcılarına minnettarız :alkis
 
viktoreznov

viktoreznov

Üye
teşekkürler güzel paylaşım. fazla yorum alamama sebebin çok geniş çaplı konu olması. herkesin yararlanabileceği güzel bi konu olmuş.
 
fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
From Dust ve Age of Empires Online'da çıktı. İkiside beklediğim kadar iyi olmasada fena değiller.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt