Enes
Üye
taha duvarın arkasına
istiyorsun o silah kullanılmayacak demedim mi
![]()
yeminimi bozdum

taha duvarın arkasına
![]()

ya bu enes hala alısamadı benım korunduguma
taha duvarın arkasına
![]()

of sorma yaBülbül'ü altın kafese koymuşlar yine de evim demiş. Bırakmışlar kafesten çıkarmışlar bakalım nereye gidecek diye bi çalınin üstüne konmuşafyon küçük buraya göre ama sakaryadan güzel geliyor bana. Ben Pek sevemedim sakaryayı. Havası bi garip suyu bi garip. Bizim orada herkes birbirine "sağdıç" diye hitap eder burada herkes "hafız" diyor. Ikinci yılım ama çok sevmiyorum mecburiyetten buradayım
adapazarlıyız hafıız falan derler
hacı da derler aslında
mesela bursa da da aga diyolar 
asıl sana ne
-------
bu arada grup gereksiz üyeleri sayın modumuz mert abiye konumuz üst konu olsun diye mesaj attım sonuc ne oldu sizce![]()

enes olum benım arkam büyük len![]()

aha hayallerimdeki arayıp ta bulamadığım hatunu buldum . Hemen benim hanımı boşayacam buna evlenme teklif edecem![]()
![]()
yapmabizim burda da ortak derler
of sorma yaadapazarlıyız hafıız falan derler
hacı da derler aslında
mesela bursa da da aga diyolar
![]()

saçmalama taha demiştir![]()
benzer
enes olum benım arkam büyük len![]()
arka dedi
aynı enesivet
arka dedi

aynı enes
- - - Eklendi - - -
ivet![]()

benziyo len
bu da sen![]()

avea bazen güzellik yapıyor bazende inatİsmail abi tanıştığıma memnun oldum kusura bakma internet zayıf biraz yurttayım sömürmeye çalışıyorum biraz geç oluyor. anlamadım gitti telefon bilgisayadan daha iyi çekiyor interneti. Deminden beri telefondan yazıyorum

burda da ortak derler![]()

bu da sen![]()
gereksizlerde PANPA derler![]()

tamam panpa
gereksizlerde PANPA derler![]()

bilmiyorum
abi panpa ne demek biliyor musun tam olarak![]()

nasıl sıfre kırıyor operaAvea ile girmiyorum yurdun internetine bağlanıyorum Kerio var şifre istiyor normalde ama opera mini ile kaçak girebiliyorum