Gereksizlerin grubunu kurduk.. Buyrun içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
aykut forumun fenomenidir :kop2:

CABBAR

CABBAR

Üye
Haa okudum onunla ilgili mesajları :) biraz garip bi arkadaşa benziyor öyle sezdim :) adaş sevdirmiş kendini :) ama orijinal fikirleri varmış haa

CABBAR

CABBAR

Üye
:) :) :) inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adaş ? aykut ? Yeni üye ?
Hoş geldin diyelim :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Hoşbulduk Efendim :) sizleri tanımak güzel :) Ne aykutmuş be Kıskandım haa :) Her yerde bi aykut fırtınası kopuyor:)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Adaş ? aykut ? Yeni üye ?
Hoş geldin diyelim :)
ismail abi zannetmiyorum. dün bir tanesi ile kavga ettim. ama Aykut (rabbace) un o olmadıgı düşünüyorum..

- - - Eklendi - - -

Hoşbulduk Efendim :) sizleri tanımak güzel :) Ne aykutmuş be Kıskandım haa :) Her yerde bi aykut fırtınası kopuyor:)
aykutu fazla kendıne rakip görme millet onunla kafa buluyor. onun gibide olmak isteme derim

CABBAR

CABBAR

Üye
yok Vallaha onunla alakam yok o forumda bahsedildiğine göre üstat. Öyle fikirler bende Nerdeeee :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
bu arada tanısalım. Yaş gerçek 20 mi yoksa sahte mi. Forumda genellikle nerde dolşıyorsun. CFW den anlıyor musun telefonun hackli mi:)

- - - Eklendi - - -

yok Vallaha onunla alakam yok o forumda bahsedildiğine göre üstat. Öyle fikirler bende Nerdeeee :)
Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkma

- - - Eklendi - - -

ayrıca üstad kelimesi o kadar düşmedi bence :hmmm :)

joker.lg

joker.lg

Üye
bu arada tanısalım. Yaş gerçek 20 mi yoksa sahte mi. Forumda genellikle nerde dolşıyorsun. CFW den anlıyor musun telefonun hackli mi:)

- - - Eklendi - - -

Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkma

neden ne yapacaksın :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
haklısın çok dalga geçiliyor farkettim bende. Alakam yok onunla sadece isim benzerliği :) o olmadığımı belirtsem profilde iyi olacak sanırım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benide yanınaza alın uleynnnn :aha:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:) :) :) inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha :)

sorun yok arkadaşım. Kendini yabancı hissetme yeter. Saygı ve seviye olduğu sürece kimse kimseyi kırmaz üzmez :) bu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.

CABBAR

CABBAR

Üye
benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet var :) haber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben :)

Enes

Enes

Üye
:eller: :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

neden ne yapacaksın :ehe
:islik ne yapabilirim cep telefonu formunda sorduguma göre ? :ehe
haklısın çok dalga geçiliyor farkettim bende. Alakam yok onunla sadece isim benzerliği :) o olmadığımı belirtsem profilde iyi olacak sanırım
yok belirme o zaman daha cok istilaya uğrarsın
benide yanınaza alın uleynnnn :aha:
dilekçe verdin mi :hmmm

sorun yok arkadaşım. Kendini yabancı hissetme yeter. Saygı ve seviye olduğu sürece kimse kimseyi kırmaz üzmez :) bu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.
:D abim artık uyarıyor onceden

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben daha yeni sayılırım çekingenim biraz bir süre sonra sizle yarışırım şakada falan ;)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet var :) haber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben :)
bölüm ne ?
telefon s^3 te haclenebiliyor mu?

- - - Eklendi - - -

Ben daha yeni sayılırım çekingenim biraz bir süre sonra sizle yarışırım şakada falan ;)
konu sohbete döndü diye konu var orda kopardık biz enesle :D hepinizi bekleriz