öyledirHaa okudum onunla ilgili mesajlarıbiraz garip bi arkadaşa benziyor öyle sezdim
adaş sevdirmiş kendini
ama orijinal fikirleri varmış haa

olur olur![]()
![]()
inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha
![]()

ismail abi zannetmiyorum. dün bir tanesi ile kavga ettim. ama Aykut (rabbace) un o olmadıgı düşünüyorum..Adaş ? aykut ? Yeni üye ?
Hoş geldin diyelim![]()
aykutu fazla kendıne rakip görme millet onunla kafa buluyor. onun gibide olmak isteme derimHoşbulduk Efendimsizleri tanımak güzel
Ne aykutmuş be Kıskandım haa
Her yerde bi aykut fırtınası kopuyor
![]()

Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkmayok Vallaha onunla alakam yok o forumda bahsedildiğine göre üstat. Öyle fikirler bende Nerdeeee![]()

bu arada tanısalım. Yaş gerçek 20 mi yoksa sahte mi. Forumda genellikle nerde dolşıyorsun. CFW den anlıyor musun telefonun hackli mi
- - - Eklendi - - -
Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkma

![]()
![]()
inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha
![]()
bu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.
neden ne yapacaksın![]()
ne yapabilirim cep telefonu formunda sorduguma göre ? 
yok belirme o zaman daha cok istilaya uğrarsınhaklısın çok dalga geçiliyor farkettim bende. Alakam yok onunla sadece isim benzerliğio olmadığımı belirtsem profilde iyi olacak sanırım
dilekçe verdin mibenide yanınaza alın uleynnnn![]()

sorun yok arkadaşım. Kendini yabancı hissetme yeter. Saygı ve seviye olduğu sürece kimse kimseyi kırmaz üzmezbu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.
abim artık uyarıyor oncedenbölüm ne ?benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet varhaber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben
![]()
konu sohbete döndü diye konu var orda kopardık biz enesleBen daha yeni sayılırım çekingenim biraz bir süre sonra sizle yarışırım şakada falan![]()
hepinizi bekleriz