Gereksizlerin grubunu kurduk.. Buyrun içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
hepinizi bekleriz :gun1: :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Sanırım üniversitedeki bölümü soruyorsun endüstri mühendisliği. Telefon Hackli değil biraz korkuyorum diyebilirim garanti konusunda falan ondan Hack yapmadım :)

CABBAR

CABBAR

Üye
telefon garanti kapsamında hala

- - - Eklendi - - -

Bu arada enes ve sen sanırım sınava gireceksiniz duacınızım Allah istediğiniz yere gitmenizi nasip etsin size. O yollardan geçtim zorluğunu iyi bilirim :)

Enes

Enes

Üye
ya ben güya girmeyecektim yine cektin beni çık olum şu forumdan ya :ehe
ben çıksam çıkacak mısın :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bu arada enes ve sen sanırım sınava gireceksiniz duacınızım Allah istediğiniz yere gitmenizi nasip etsin size. O yollardan geçtim zorluğunu iyi bilirim :)
Allah razı olsu :) 2. senem benim tecrübe konuşuyo burda :ehe

joker.lg

joker.lg

Üye

bölüm ne ?
telefon s^3 te haclenebiliyor mu?

- - - Eklendi - - -

konu sohbete döndü diye konu var orda kopardık biz enesle :D hepinizi bekleriz

özel davet isterim ben ağayım unuttun mu ? Yakalayın düşüncesizı :polis:
bir daha unuttun mu :sopa: ona göre

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Aslına bakarsan garantide olması fazla sıkıntı değil ama garantili telefonlara cfw yuklenmek fazla istenmez çünki telefonun basına bır ıs geldiğinde garanti kabul etmez. ama bu şey de durumdan duruma değişir. istersen cfw ni yuklersin. birsey oldugunda tekrar ofw yukler servise o sekıl verirsin değişen bişey olmaz. Ama genelde tavsiye edilmez. garantin bitsin sonra hiç korkmadan yukleyebilirsin. forumda nasıl yukleyebilecegin konusunda ayrıntılı anlatımlar var. alabiliceğin sıkıntılara cozumler var. Neyse :) ne zaman bıtecek garanti

CABBAR

CABBAR

Üye
:) :) hayırlısı olsun "tecrübe"

joker.lg

joker.lg

Üye
Sanırım üniversitedeki bölümü soruyorsun endüstri mühendisliği. Telefon Hackli değil biraz korkuyorum diyebilirim garanti konusunda falan ondan Hack yapmadım :)

sakarya nasıl ? Şehir olarak güzel mi ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler Allah razı olsun :)
ben çıksam çıkacak mısın :D
çıkacam tabi :D

özel davet isterim ben ağayım unuttun mu ? Yakalayın düşüncesizı :polis:
bir daha unuttun mu :sopa: ona göre
özür dilerim ağam buyrun lütfen önden alayım :eller:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet var :) haber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben :)

Bende Ismail. Aybin deki î ben oluyorum :) yas 40 a doğru gidiyor , elektrikçiyim. Symbian S60 V5 ve konu dışı bölümlerinde oluyorum genelde
Bu arada tanıştığımıza memnun olduk diyelim Aykut efendi.

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

CABBAR

CABBAR

Üye
1 yıldan biraz fazla var garantinin bitmesine. Belki aracılığinizla Hacklerim ya birçok uygulama sertifika istiyor kullanamıyorum

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

liseyi sakaryada okudum memleket sakarya süper bana göre ya büyük şehirlerde de yaşadım ama :D sakarya çok da pahalı değil ayrıca :)

- - - Eklendi - - -

İnşallah cümlemize :D
sana sormadı :kop:

- - - Eklendi - - -

güzelim kız ne oldu iğrenç:ağlarım:
1 yıldan biraz fazla var garantinin bitmesine. Belki aracılığinizla Hacklerim ya birçok uygulama sertifika istiyor kullanamıyorum
aynen sıkıntı sertifika işi ya inşallah hayırlısıı bakalım ya yardımcı oluruz tabi

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum bana sormadığını ben sakaryadan falan bahsetmemiştim ama söyledim :D

sana neee :gun1:
:dayak: asıl sana ne

-------

bu arada grup gereksiz üyeleri sayın modumuz mert abiye konumuz üst konu olsun diye mesaj attım sonuc ne oldu sizce :aha:

CABBAR

CABBAR

Üye
Bülbül'ü altın kafese koymuşlar yine de evim demiş. Bırakmışlar kafesten çıkarmışlar bakalım nereye gidecek diye bi çalınin üstüne konmuş:) afyon küçük buraya göre ama sakaryadan güzel geliyor bana. Ben Pek sevemedim sakaryayı. Havası bi garip suyu bi garip. Bizim orada herkes birbirine "sağdıç" diye hitap eder burada herkes "hafız" diyor. Ikinci yılım ama çok sevmiyorum mecburiyetten buradayım

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA