ya ben güya girmeyecektim yine cektin beni çık olum şu forumdan yahepinizi bekleriz![]()
![]()

Sanırım üniversitedeki bölümü soruyorsun endüstri mühendisliği. Telefon Hackli değil biraz korkuyorum diyebilirim garanti konusunda falan ondan Hack yapmadım![]()
Allah yardımcın olsun.Telefonun hala garantide mi ona göre öneride bulunuyumönce konuştuğun jargonu değiştir ve kadro için başvuruda bulunbenide yanınaza alın uleynnnn![]()
ben çıksam çıkacak mısınya ben güya girmeyecektim yine cektin beni çık olum şu forumdan ya

Allah razı olsutelefon garanti kapsamında hala
- - - Eklendi - - -
Bu arada enes ve sen sanırım sınava gireceksiniz duacınızım Allah istediğiniz yere gitmenizi nasip etsin size. O yollardan geçtim zorluğunu iyi bilirim![]()
2. senem benim tecrübe konuşuyo burda 
bölüm ne ?
telefon s^3 te haclenebiliyor mu?
- - - Eklendi - - -
konu sohbete döndü diye konu var orda kopardık biz eneslehepinizi bekleriz
ona göreAslına bakarsan garantide olması fazla sıkıntı değil ama garantili telefonlara cfw yuklenmek fazla istenmez çünki telefonun basına bır ıs geldiğinde garanti kabul etmez. ama bu şey de durumdan duruma değişir. istersen cfw ni yuklersin. birsey oldugunda tekrar ofw yukler servise o sekıl verirsin değişen bişey olmaz. Ama genelde tavsiye edilmez. garantin bitsin sonra hiç korkmadan yukleyebilirsin. forumda nasıl yukleyebilecegin konusunda ayrıntılı anlatımlar var. alabiliceğin sıkıntılara cozumler var. Neysetelefon garanti kapsamında hala
ne zaman bıtecek garantiSanırım üniversitedeki bölümü soruyorsun endüstri mühendisliği. Telefon Hackli değil biraz korkuyorum diyebilirim garanti konusunda falan ondan Hack yapmadım![]()
teşekkürler Allah razı olsunBu arada enes ve sen sanırım sınava gireceksiniz duacınızım Allah istediğiniz yere gitmenizi nasip etsin size. O yollardan geçtim zorluğunu iyi bilirim![]()

çıkacam tabiben çıksam çıkacak mısın

özür dilerim ağam buyrun lütfen önden alayım
özel davet isterim ben ağayım unuttun mu ? Yakalayın düşüncesizı![]()
bir daha unuttun muona göre

benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet varhaber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben
![]()
yas 40 a doğru gidiyor , elektrikçiyim. Symbian S60 V5 ve konu dışı bölümlerinde oluyorum genelde liseyi sakaryada okudum memleket sakarya süper bana göre ya büyük şehirlerde de yaşadım ama
sakarya nasıl ? Şehir olarak güzel mi ?
sakarya çok da pahalı değil ayrıca 
İnşallah cümlemize![]()
hayırlısı olsun "tecrübe"

sana sormadı
liseyi sakaryada okudum memleket sakarya süper bana göre ya büyük şehirlerde de yaşadım amasakarya çok da pahalı değil ayrıca
- - - Eklendi - - -
İnşallah cümlemize![]()

aynen sıkıntı sertifika işi ya inşallah hayırlısıı bakalım ya yardımcı oluruz tabi1 yıldan biraz fazla var garantinin bitmesine. Belki aracılığinizla Hacklerim ya birçok uygulama sertifika istiyor kullanamıyorum
biliyorum bana sormadığını ben sakaryadan falan bahsetmemiştim ama söyledim
sana sormadı![]()

sana neee![]()
taha duvarın arkasına
istiyorsun o silah kullanılmayacak demedim mi 
sana neee![]()
asıl sana ne 
afyon küçük buraya göre ama sakaryadan güzel geliyor bana. Ben Pek sevemedim sakaryayı. Havası bi garip suyu bi garip. Bizim orada herkes birbirine "sağdıç" diye hitap eder burada herkes "hafız" diyor. Ikinci yılım ama çok sevmiyorum mecburiyetten buradayım