yaa 1.si gitti :D Bilekop gitti Bi diğer ark kaldı İyimisin sen? :hmmm Yaş kaç :d:
Legendary. Üye ismail010' Alıntı: yaa 1.si gitti Bilekop gitti Bi diğer ark kaldı Genişletmek için tıkla ... İyimisin sen? Yaş kaç
ismail010' Alıntı: yaa 1.si gitti Bilekop gitti Bi diğer ark kaldı Genişletmek için tıkla ... İyimisin sen? Yaş kaç
ismail010 Üye tirem yaş 19 Ömer beni tanır sanıyodum ama tanımadı Neyse devam Sen de mi ben adminim dicen
codblackops2 Üye Konu Sahibi ismail010' Alıntı: evet ömer 2 tane hesap var benim bunun banı daha önce açıldı Genişletmek için tıkla ... Vay arkadaş nasılsın nabıyon
ismail010' Alıntı: evet ömer 2 tane hesap var benim bunun banı daha önce açıldı Genişletmek için tıkla ... Vay arkadaş nasılsın nabıyon
ismail010 Üye codblackops2' Alıntı: Vay arkadaş nasılsın nabıyon Genişletmek için tıkla ... İç bea ya ömer okuyoz işte tatil olmuşken bi iki mesaj yazam sen nabıyon neediyon
codblackops2' Alıntı: Vay arkadaş nasılsın nabıyon Genişletmek için tıkla ... İç bea ya ömer okuyoz işte tatil olmuşken bi iki mesaj yazam sen nabıyon neediyon
codblackops2 Üye Konu Sahibi ismail010' Alıntı: İç bea ya ömer okuyoz işte tatil olmuşken bi iki mesaj yazam sen nabıyon neediyon Genişletmek için tıkla ... Hiç bende aşırı kötü hissediyorum şu an bu arada gereksizlerdeki mesajlar sayılmıyor
ismail010' Alıntı: İç bea ya ömer okuyoz işte tatil olmuşken bi iki mesaj yazam sen nabıyon neediyon Genişletmek için tıkla ... Hiç bende aşırı kötü hissediyorum şu an bu arada gereksizlerdeki mesajlar sayılmıyor
ismail010 Üye codblackops2' Alıntı: Hiç bende aşırı kötü hissediyorum şu an bu arada gereksizlerdeki mesajlar sayılmıyor Genişletmek için tıkla ... Ahahahahah :P Hayırdır yaa ?
codblackops2' Alıntı: Hiç bende aşırı kötü hissediyorum şu an bu arada gereksizlerdeki mesajlar sayılmıyor Genişletmek için tıkla ... Ahahahahah :P Hayırdır yaa ?
codblackops2 Üye Konu Sahibi forumla alakası yok la gerçek hayattan bahsediyorum.uzun zamandır kendimi hiç böyle hissetmemiştim