gereksizlerde takilanlar şunları bilmeli aga

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail010

Üye
blek op ben yeniyim sana neden inananıyım ki :hih:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Rütbe kasmak isteseydim bunu çok rahat yapardım bence forumdaki üye kalitesi online süresinden belli olur ve paylaşımlarından Foruma yeni üye olup 1 haftada 2000 kasanlarvar hatta şuan bile var geziniyor konu dışında konu açıp (mesaj kasmak için en uygun yer.) sürekli mesaj yetiştirme derdine girenler var ... Ben bunları anlamıyorum :hmmm 2010 yılından beri üyeyim ve 1-2 hafta dışında forumdan uzak kaldığımı hatırlamam sürekli aktif sayılırım ama daha 1500 mesaj bile yazmadım :hmmm

Egolarını tatmin ediyolar işte başka bir şey değil :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Rütbe kasmak isteseydim bunu çok rahat yapardım bence forumdaki üye kalitesi online süresinden belli olur ve paylaşımlarından Foruma yeni üye olup 1 haftada 2000 kasanlarvar hatta şuan bile var geziniyor konu dışında konu açıp (mesaj kasmak için en uygun yer.) sürekli mesaj yetiştirme derdine girenler var ... Ben bunları anlamıyorum :hmmm 2010 yılından beri üyeyim ve 1-2 hafta dışında forumdan uzak kaldığımı hatırlamam sürekli aktif sayılırım ama daha 1500 mesaj bile yazmadım :hmmm

Ben genel söyledim kişisel değil.yanlış anlamayın :)

- - - Eklendi - - -

blek op ben yeniyim sana neden inananıyım ki :hih:

:hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye

Aynen öyle :oke:

- - - Eklendi - - -

:allalla:

Samet.25

belki konuacmalar duser sagol aciklama icin

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

ismail010

Üye
ben hâla inanmıyorum :)
O yüzden yorum ve konu kasmayalım forumun her yeri önemli kaliteli olması açısından ;)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

Yok alınmadım zaten :) Uzun zamandır böyle bir yazı yazmak istiyordum ortamın müsait olduğunu gördüm ve yazdım :)

- - - Eklendi - - -

evet :hmmm

Tamam :)

- - - Eklendi - - -

Yok alınmadım zaten :) Uzun zamandır böyle bir yazı yazmak istiyordum ortamın müsait olduğunu gördüm ve yazdım :)

- - - Eklendi - - -

evet :hmmm

Tamam :)

- - - Eklendi - - -

ben hâla inanmıyorum :)
O yüzden yorum ve konu kasmayalım forumun her yeri önemli kaliteli olması açısından ;)

Neye inanmıyorsun :hmmm

ismail010

Üye
- Sayfa 5
Bak mesela tamamen konu ve mesaj kasmak amaçlı bi konu :D

İlk yorumda yazdıklarına inanmıyorum :D

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
mesajların sayılmıyor diyoruz :ah

ismail010

Üye
ya diyorum ki bende niye inananıyım ki :D
Bence sayılıyo hem sen admin misin? :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya sayilmiyo ismailllllllllll.bunu bilmek icn admin olmaya gerek yok

ismail010

Üye
inanmıyom kardeş hem sen kimsin bu arada :D
Ben şuanda 5-6 mesaj kazandım ve haksızca olduğunu düşünüyom :D :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

ismail010

Üye
yaa 1.si gitti :D
Bilekop gitti
Bi diğer ark kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt