Rütbe kasmak isteseydim bunu çok rahat yapardım bence forumdaki üye kalitesi online süresinden belli olur ve paylaşımlarından Foruma yeni üye olup 1 haftada 2000 kasanlarvar hatta şuan bile var geziniyor konu dışında konu açıp (mesaj kasmak için en uygun yer.) sürekli mesaj yetiştirme derdine girenler var ... Ben bunları anlamıyorum2010 yılından beri üyeyim ve 1-2 hafta dışında forumdan uzak kaldığımı hatırlamam sürekli aktif sayılırım ama daha 1500 mesaj bile yazmadım
![]()

Rütbe kasmak isteseydim bunu çok rahat yapardım bence forumdaki üye kalitesi online süresinden belli olur ve paylaşımlarından Foruma yeni üye olup 1 haftada 2000 kasanlarvar hatta şuan bile var geziniyor konu dışında konu açıp (mesaj kasmak için en uygun yer.) sürekli mesaj yetiştirme derdine girenler var ... Ben bunları anlamıyorum2010 yılından beri üyeyim ve 1-2 hafta dışında forumdan uzak kaldığımı hatırlamam sürekli aktif sayılırım ama daha 1500 mesaj bile yazmadım
![]()

blek op ben yeniyim sana neden inananıyım ki![]()

![]()

Ben genel söyledim kişisel değil.yanlış anlamayın
Uzun zamandır böyle bir yazı yazmak istiyordum ortamın müsait olduğunu gördüm ve yazdım 
Egolarını tatmin ediyolar işte başka bir şey değil![]()

Yok alınmadım zatenUzun zamandır böyle bir yazı yazmak istiyordum ortamın müsait olduğunu gördüm ve yazdım
- - - Eklendi - - -
evet![]()

Yok alınmadım zatenUzun zamandır böyle bir yazı yazmak istiyordum ortamın müsait olduğunu gördüm ve yazdım
- - - Eklendi - - -
evet![]()

ben hâla inanmıyorum
O yüzden yorum ve konu kasmayalım forumun her yeri önemli kaliteli olması açısından![]()

ya diyorum ki bende niye inananıyım ki
Bence sayılıyo hem sen admin misin?![]()

He ismail he sayılıyor. Devam et aslanım![]()

inanmıyom kardeş hem sen kimsin bu arada
Ben şuanda 5-6 mesaj kazandım ve haksızca olduğunu düşünüyom![]()
![]()

Ben adminim ve sana burda yazdigin mesajlari hediye ettim.sevin bakalim![]()

Nickine bastın admin değilsin
Maxicep admini örnek alın bi tane bile mesajı yok !![]()