C01aY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama bazı forumlarda teşekkür mesajları siliniyor bu üyeleri kötü etkiliyor, bence bolesi daha iyi
Bu güzel konu için yandaki üye ******* adlı üyemize teşekkür etti. Yazısının görünmesindense Benim; ''Çok teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin emeğine sağlık.'' demem arasında çok fark vardır.Bence gayet güzel hiç ellenmesin.İSteyen istediği gibi yapsın.
tesekkür butonu varmıydıki
Bu güzel konu için yandaki üye ******* adlı üyemize teşekkür etti. Yazısının görünmesindense Benim; ''Çok teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin emeğine sağlık.'' demem arasında çok fark vardır.Bence gayet güzel hiç ellenmesin.İSteyen istediği gibi yapsın.
Neden kirlilik yapsın ki ?
--------------- Ekleme ---------------
Bı konu vardır çok güzeldir teşekkür butonuna basarsın bi konu vardır o kadar iyi deıldir bi konu vardır paylaşım deildir böyle farklılıklar vardır.eğer konuya teşekkür yazmayın denilinirse artık birçok konu yorumsuz kalır kimse tsk butonunada basmaz konuyu açan üye paylaşımdan sogur
Peki Tamam hepiniz haklısınız, bi de bana kulak verin o zaman !
Şimdi bir konumuz var, 12sayfa olsun, bunun içlerinde gereksiz teşekkür mesajları da var, konudaki uygulamayı yükleyemeyen YARDIM isteyen kullanıcılarda var.İşte bu konuyu açan kişi kendisinden yardım bekleyen kişilerin mesajlarını göremiyo !!!Ve hatta ilgisizlikten dolayı kullanıcılardan bazıları konuyu açan kişiye işi küfür etme noktasına kadar getiriyo.
Bi keresinde de şahit olmuştum.Tesadüfen konudaki herhangi bir sayfayı açtım.Gereksiz mesajlarla dolu konuda kullanıcı yardım bekliyordu.Ama nafilee.Üye yardımına karşılık alamamış,İşin kötü tarafıda Maxicep adına şöyle bi mesaj bırakmıştı:"BEN BÖYLE İLGİSİZ BİR FORUM GÖRMEDİM"
Şimdi bana hak veriyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?