lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
bilip bilmeden neden yorum yapıyosunuz anlamıyorum. bende 5738g var işlemci hariç tüm özellikler aynı hatta bnm ram 3 gb şu ana kadar açamadığım oyun yok en son battlefield 3 yükledim bi tek onda sorun oldu oyunun kalitesini de bilmeyen yoktur heralde.4570 64bit ekran kartı berbat oyun oynuyamassın + amd nin düşük bir işlemcisi var
asıl sen bilip bilmeden yorum yazıyorsun.ati 4570 de hayatta oynuyamassın oyun falan ekran kartın baskadır senin modeli ne tam olarak?bilip bilmeden neden yorum yapıyosunuz anlamıyorum. bende 5738g var işlemci hariç tüm özellikler aynı hatta bnm ram 3 gb şu ana kadar açamadığım oyun yok en son battlefield 3 yükledim bi tek onda sorun oldu oyunun kalitesini de bilmeyen yoktur heralde.
çalıştırmaz arkadaşım sakın alma arkadaş bilmeden yorum yazmış ben sana önericem 0 128bit ekran kartlıYani bilgisayar benim saydıgım oyunları çalıştırırmı biliyorsunuz aldıktan sonra geri dönüşü yok bu işin.
ben bulucam sana merak etme bütün oyunları sorunsuz oynuyacaksınSağolun neyse ben beklerim aslında planım yılbaşında almaktı biliyorsunuz yeni modeller çıkıcak ve eskileri ucuzlayacak.Aslında asus almayı planlıyorum en iyi oyun bilgisayarlarından biriymiş.Ama işte bütçe 1100TL olunca adam akıllı birşey bulmak zor oluyor haliyle..
benim babam izin vermemişti ama ben senetle aldırdım annemeSevincimin doruk noktasındayım babamda tamam olur derse havaya uçacagım jüpitere ayak basacağım öyle böyle degil yani
sen kafa mı buluyosun? kaç gündür bilgisayar kulanıyosun sen? acer aspire 5738g windows 7 ultimate 64bit.al bak bakalım çalıştırır mı bnm pc? sadece GTA IVasıl sen bilip bilmeden yorum yazıyorsun.ati 4570 de hayatta oynuyamassın oyun falan ekran kartın baskadır senin modeli ne tam olarak?
sen markasına bakarak al bilgisayarı iki gün sonra görürüm ben seniben bulucam sana merak etme bütün oyunları sorunsuz oynuyacaksın
bu arkadaş çok iyi biliyo ben yalan söylüyorum sen onda bu özellikte bir bilgisayar olmamasına rağmen onu dinle oyunları denemesek tamam diycem.neyse hadi yolun açık olsun kendine göre bişiy bulursun umarımçalıştırmaz arkadaşım sakın alma arkadaş bilmeden yorum yazmış ben sana önericem 0 128bit ekran kartlı
sen kafa mı buluyosun? kaç gündür bilgisayar kulanıyosun sen? acer aspire 5738g windows 7 ultimate 64bit.al bak bakalım çalıştırır mı bnm pc? sadece GTA IV
ve battlefield 3 de sorun çıkıyo. gta yı masaüstü pcler bile zor kaldırıyo bunları bilmeyen de yoktur sanırım
----------Eklendi @ 13:30:03 ---------- Yazıldı @ 13:29:03 ---------
sen markasına bakarak al bilgisayarı iki gün sonra görürüm ben seni
gta 4 ü orta düzeyde rahat oynarsın yüksek detayda kasabilir.Dell in fiyatıda uygun onuda tavsiye ederim i3 lüBerke kardeş teşekkürler çok sağol gt540m gerçekten çok iyi ama ona bütçem yetmiyor maalesefo yüzden ötekini alacagım amd 4 çekirdekli olanı alacagım bana daha uygun göründü ama o bilgisayarda da saydıgım oyunlar rahat oynanır değilmi gta4 oynanırmı mesela ama çok sağol muhtemelen onu alacagım haftaya teşekkür ederim...
orta-yüksek seviyede açarberke bu dell 1000liralık ekran kartı bütün oyunları acar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?