Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
MehmetErdaL

MehmetErdaL

Üye
biri çıkıp bu konuda demişki "n8 aldım sorunlu çıktı, sonra onu aynı yerden deiştirdim o da sorunlu çıktı"
her telefonda sorunlu cihazlar olabiliyor.bu yapımıyla ilgili.Ama cihazla ilgili olarak problem yaşayanların çoğu sıkıntısı kullanımı, kalitesi, görünümü değil imalattan yana oluyor.
N8 nokia'nın çıkarmış olduğu en üst düzey telefonlardan biri olmuştur.N9 ve N8 Nokia'nın diğer markalara karşı en büyük kozudur.
İphoneden sonra diğer markalar öyle kullanışlı, güzel görünüşlü modeller çıkarttılarki, Nokia Ceo'u zor durumda kaldı ve geride kalmamak için n8 n9 gibi üst dzey modeller çıkarttılar.Bunun yanı sıra orta düzeyli telefonlarda çıkartıyorlar.
Yani bilmemiz gerekkn şuki, İphone Telefon piyasasını imha etti.Hem ağızda sakız gbi oldu hemde cepte karizma.Ama kullanıcılarına bakarsak tabiki diğer model kullanıcılarından çok daha az.Bugün bi iphone alıyorsunuz içerisi bomboş, uygulamalar yükleyerek zenginleştiriyorsunuz.
Ben Nokia'dan şaşma dedim şu ana kadar da öyle yaptım.

• Beğen
Tepkiler: serotonin ve distakjo

screamofcnc

Üye
outo focuslu 12mp kamera, xenon flaş, 48 gb'a kadar çıkarılırabilen hafıza, işe yarayan tüm video formatlarını akıcı bi şekilde desteklemesi, hdmI, harici flaş bağlanması, sağlamlığı ve sayamadığım birçok özelliğiyle ben 1 senelik bir kullanıcı olarak memnunum, taş gibi telefon...

fatih982

fatih982

Üye
2. N8 im birincisini kankam zorla elimden aldı bende hemen kendime başka n8 aldım güzel bir telefon birde belle yüklüyse

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
asla ve asla pisman olmadm n8 aldgma we olmamda

alperjk

Üye
ilk zamanlar pişmandım bazı yazılımsal hatalarla karşılaştım ama daha sonra bu hataları çözdüm şimdi çok memnunum bide belle gelirse tadından yenmicek :)

netkolix

Üye
Evet özellikli bir telefon ama agir eksiklikleri var apacik. 640 kb islemci ne demek bugun 1GB nin altinda islemcimi var telefon oldukca yavas isliyor,
bir diger meselede camerada 12 megapixellik bir kameradan beklenilenin cok altinda kaliyor IPHONE lara guler geceriz dedik adamlar bize guluyor (:
bu problemlenlerin disinda guzel bir telefon, yani pisman olmadim desem yalan olur. keske almasaydim dedigim hayal kirikligina ugradigim zamanla roldu. he bu arada bugun itibari ile Belle yi yukledim telefonun cehresi degisti bazi +lar getirilmis bu guncellemeyle. alistigim telefon simdi biraz yabanci geldi gibi oldu bi an (:

tycoon_gs

Üye
Evet özellikli bir telefon ama agir eksiklikleri var apacik. 640 kb islemci ne demek bugun 1GB nin altinda islemcimi var telefon oldukca yavas isliyor,
bir diger meselede camerada 12 megapixellik bir kameradan beklenilenin cok altinda kaliyor IPHONE lara guler geceriz dedik adamlar bize guluyor (:
bu problemlenlerin disinda guzel bir telefon, yani pisman olmadim desem yalan olur. keske almasaydim dedigim hayal kirikligina ugradigim zamanla roldu. he bu arada bugun itibari ile Belle yi yukledim telefonun cehresi degisti bazi +lar getirilmis bu guncellemeyle. alistigim telefon simdi biraz yabanci geldi gibi oldu bi an (:

iphone un kamerasıyla n8 inkini karşılaştırabildin ya ne diyim artık :)))))))
Allah ta seni güldürsün :)))))
n8 den nefret ediyorum lakin kamerasına laf yok..

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
android gorunce(HTC desire s) babamin teli , boyle bir telefon yok! magazasi flan 1o numara bir suru oyun ve uygulamalar var..ondaki oyunlari gorunce benim telefonda oyun oynayasim gelmiyor...:off:

can-can-40

Üye
Kullanmasını bilen adam!a n8 den ıyısı yok :)))

mehmetali16

mehmetali16

Üye
n8 de dvr güvenlik kameralarını izleyemiyorsun güvenlik kameraları montajı ve tamiri yapan birine sordum n8 ile hiç uğraşma al bi 300- 350 tl ye androit telefon rahat rahat izle dedi diyecek hiç bişi bulamıyorum şimdi de evde kurulu olan dvr kayıt cihazına bağlı kameraları cepten izleyebilmem için bir androit telefon daha alacam mecburen arkadaşta t20 androit telefon var ben evde ki kameraları onun telefonu ile izliyorum bu bana çok koyuyor cebimde 1050 tl lik n8 telefon dururken 300 tl lik t20 ile izliyorum rica ediyorum arkadaşa o da durumuma gülüyor ezik duruma düşürüyor beni bu n8 :(

1-kanuni

1-kanuni

Üye
kesinlikle cok memnunum n8 den. süper bir telefon kullanmasini bilene. kesinliklen tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: serotonin
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bundan daha iyi bi telefn olamaz. Werilen her kurus helaldir

• Beğen
Tepkiler: serotonin
paşa06.40

paşa06.40

Üye
pişman olmadım ama en kral telefonu alsanda bi süre sonra sıkılıyo insan. n8 imdende çok memnunum nazar değmesin taş gibi kaç kere düşürdüm hiç bişey olmadı maşallah

serotonin

serotonin

Üye
2010'dan bu yana N8 başkaydı...."Nokia Belle" güncellemesiyle bambaşka oldu.:)

xsuskun1

Üye
n8 aldım başlarda sorun sorun tamir tamir ama yinede memnundum taki android li telefon alana kadar abı yok android telefon bam başka ama hala birazcık memnunum oda kamera dan dolayı ama şu kesin ben birdaha nokia ya para vermem arkadaş ne cıkarırsa cıkarsın android diyorum başkada bişe demiyorum

SouLW3

SouLW3

Üye
N8 yavas diye duydum dogrumudur ?

elif yanık

Üye
evet pişmanım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​neden pişmansın? ne sorunu var telefonun?

MaxipmaN

Üye
şu telefona ip4 ten iyi diyolardı zamanında :ehe

Üst Alt