Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli :ehe

Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..

Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?

1- Telefoncu degilim,
2- Oyun oynamak icin N8 alacaginiza oyun konsolu alin diye uyardim oyun manyagi arkadaslari.
3- Ben bu forumda senin gibi kendini bilmezlere cok ozur dilettim, ama sana diletmeyecegim, bana kufretmeye devam et.
4- Bu kafayla sen bundan sonra da cok hata yapacaksin, her hatandan sonra hakaret ve kufretmeye devam et...
5- Sadece asagila ve kufret ve ayni kafayla devam et.
6- Don simdi forum icerigini oku, Java nedir, N8 nedir, HD oyun nedir biraz ogren de gel...
7- Simdi yine kufret ve hakaret et..

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33

nonamex

Üye
Allahını seversen ben sana hakaret mi ettim ? Yazdığımı tekrar tekrar oku..

Ayrıca N8'i eksilerini yazıp kamera sorununu paylaştım diye ana bacı dümdüz gidenler oldu bana forumda.. Tek kelime kötü söz kullanmadım onlara bile sen gelmiş bana hakaret ediyor diyorsun..

Ne halin varsa gör..

saruman_me

saruman_me

Üye
ben 4 ay kulandım sonra kardeşime verdim n900 aldım şu kadarını söliye bilirim n8 güzel tlf ama insanı bi anda soğutucak süprizlerle dolu 1 allıkken kulaklık soketinin etrafı çatlamaya başladı ha bire donup donup durmaları bıktırdı beni ve şu kadarını söliye bilirim nokia şu zaman kadarçıkarmış olduğu en süper tlf çıkardı oda n900 ha ikisini asla kıyaslamam yersiz olur farklı kulvardalar ama elimden çıkarmak üzmedi beni.. ama kamerası ve video çekimi dehşet diye bilirim artılarıda çoık fazla ..

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Allahını seversen ben sana hakaret mi ettim ? Yazdığımı tekrar tekrar oku..

Ne halin varsa gör..
"nonamex
N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli "

Su yukarda yazdigin soy sulale dumduz gitmekten farkli degil benim icin, haysiyetsizce bir davranista bulunuyormusum gibi, birseyler kakalamakla itham da ne! ince ince asagilamalari anlamayacak kadar cocuk degiliz!
Ben ne halim varsa goruyorum da sen de bu yolda devam et, ayni karar! Sakin bozma.. Sonra dogruyu bulursun bunyen kaldirmaz, gittigin yol layigindir, aynen devam et.

----------Eklendi @ 04:56:05 ---------- Yazıldı @ 04:53:02 ----------

ben 4 ay kulandım sonra kardeşime verdim n900 aldım şu kadarını söliye bilirim n8 güzel tlf ama insanı bi anda soğutucak süprizlerle dolu 1 allıkken kulaklık soketinin etrafı çatlamaya başladı ha bire donup donup durmaları bıktırdı beni ve şu kadarını söliye bilirim nokia şu zaman kadarçıkarmış olduğu en süper tlf çıkardı oda n900 ha ikisini asla kıyaslamam yersiz olur farklı kulvardalar ama elimden çıkarmak üzmedi beni.. ama kamerası ve video çekimi dehşet diye bilirim artılarıda çoık fazla ..
Nokia N900 butun enerjisini N900'un ust versiyonlarini yapmaya harcasaydi su anda tartismasiz bir sekilde piyasanin TEK hakimiydi zaten..
Ben de N900 aldim kardesime, gercekten N900 ve N8'in ozelliklerinin harmanlandigi bir telefonun yanina hicbir telefon yaklasamazdi su anda.

saruman_me

saruman_me

Üye
şu bi gerçek nokia hali hazırda olan cihazları asla yabana atmaz bu n8 c7 e7 v.g akkılı telefonlarla piyasada varlığını sürdermnek için ve rakiplerine göz dağı vermek için mutlaka büyük ve sağlam adımlar atıcaktır Symbian vakfı içerisinde çalışan ve müşterilerine kulanbıcılarına üst üzey bi destek verip memnuniyetlerini kazana bilmek için çalıştıklarını bilmeyen yok ha bu geç veya erken kesinlikle eski memnuniyetleri tekrar kazanacak nasıl olsa nokia diğer markalar yokken nokia vardı..;)

sultant

Üye
hayır tabikide ilk zamanlarda bouldu ama yenisi geldi ve şimdi cok memnunum telefonumdaa ömurluk kullanılabilecek bir telefonn

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
şu bi gerçek nokia hali hazırda olan cihazları asla yabana atmaz bu n8 c7 e7 v.g akkılı telefonlarla piyasada varlığını sürdermnek için ve rakiplerine göz dağı vermek için mutlaka büyük ve sağlam adımlar atıcaktır Symbian vakfı içerisinde çalışan ve müşterilerine kulanbıcılarına üst üzey bi destek verip memnuniyetlerini kazana bilmek için çalıştıklarını bilmeyen yok ha bu geç veya erken kesinlikle eski memnuniyetleri tekrar kazanacak nasıl olsa nokia diğer markalar yokken nokia vardı..;)

katiliorum

ilhan0611

Üye
cok memnunum birde besiktasimin temasini bulsam daha mutlu olacam :P:

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
okadar 12mgp kamera ve xenon flash olmasına ragmen, gece çekiminde baloncukların oluşması.. tam anı yakaladım diyip resmi bilgisayara attıgında büyük hayal kırıklığı yaşatıyor insana bu telefon :D bunun dışında çok kullanışlı ve güzel bir telefon :D

ATAŞTAN

Üye
ya bu cihazı kötüleyenlere şaşıyorum gerçekten anlamış deyilim... bu özellikler hangi met ettiğiniz 1ghzlik android telefonlarda var yada wave de var söylermisiniz daha kendi mağazanızdan indirdiğiniz programları hafıza kartına atamıyorsunuz onun için bile program lazım ayriyettn bana bu olar ta nokia 3230 u hatırlattı kaç sene geçti bunu nokia çoktan halletti ana gel gelelim androidler halledemedi:hmmm tamam bazı arkadaşlar almış kullanmış n8 de pişmanmış allah aşkına ne yapmak istiyorsunki telle jet motoru takıp uçmayımı söyleyin ya geçenlerde aynı oyunu wave 2 li bi arkadaşa attım ve bir arkadaştada n97 vardı beyenmediğimiz n97 bile çatır çatır oyunu oynarken wave 2 gözümün önünde açılıp kapanmalar resetler sapıtmalar nediyim artık size bilemiyorum hd videomu izliyormuyum tvime bağlıyormuyum 50 saat kesintisiz müziğimi dinliyormuyum arabada kendi mp3 listemi dinliyormuyum fm verici sayesinde cam gibi net resimlerimi çekiyormuyum özel günlerimi hd video kaydıyla ölümsüzleştire biliyormuyum flash bellekteki herşeyi sorun olmadan ve pc olmadan hallede biliyormuyum canım sıkıldığında oyunları açıp oynuyormuyum çok zamanım olsa telefon ekranından olucağına pcden oynarım yani dert deyil nebileyim artık aklıma bişey de gelmiyor allah aşkına merak ediyorum siz telefondan beklentiniz ne ne istiyorsunuzda bu cihaz yapmıyor aya ayakmı basmak istiyorsunuz aldığınız cihazla ozaman yanlış malzeme bakıyorsunuz bitane uzay mekii alın ya bune ya yemişim wavenizi androidinizi he androidde sorun vardı mesajlar kendi kendine siliniyordu google tarafından ne oldu çözüldümü:hmmm en basit olan msjları bile tutamayan teli ben neyapıyım siz o işlemciyle sybiam atın telefonunuda bakalım ne oluyor o tel daha dün htc çıktı babanızmış gibi bağlanmışsınız nedir bu sacmalık kimse yokken nokia vardı ve herzamanda olucak samsung gitsin cep telefonu yerine televizyon üretsin iphone gitsin bilgisayar üretsin sonyde walkmana devam işi bilene nokia bıraksın hadi bakalım dükkanın önünü kapatmayın DAĞALIN ULAN...

• Beğen
Tepkiler: DARKOFLEGEND
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
okadar 12mgp kamera ve xenon flash olmasına ragmen, gece çekiminde baloncukların oluşması.. tam anı yakaladım diyip resmi bilgisayara attıgında büyük hayal kırıklığı yaşatıyor insana bu telefon :D bunun dışında çok kullanışlı ve güzel bir telefon :D

bialder o baloncuk muhabbeti tozdan kaynaklaniormus yani tozmus o balonlar

amtcn

Üye
Çok pişmanım fakat Turuncu renk yerine Gümüş satın aldığım için. :D
Gerçi bu hafta değiştiriyorum kasayı sonunda :D

sgpasa

Üye
arkadaslar öncelikle elektronik şans işidir.yıllardır kullandıgım cihazlarda bunu bizzat yasadım.3 aydır N8 kullanmaktayım,yararlanabilecegim butun uygulamaları ve onlarca oyun yukledim,kaldırdım hiçbir sorun yasamadım.Saglamlıgı hakkındada tecrubem oldu.10 gun kadar once yaklasık 2 metreden beton zemine düstu hicbir zarar gormedi,cizik bile yok.Basta da yazdıgım gibi elektronik şans işidir.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
renk degisimi ne kdar mesala gumusse siyah flan yapmak ne kadar istiyolar ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ne renginden ne kendinden hiçbişeyinden pişman değilim mükemmel makine:yuru

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
soruma cwp wercek olan yok muu :allalla:

qmatraxp

Üye
n8 deil n 10 olmalıdı onun adı çünkü on numara telefon telefon demek haksızlık olur ayrıca o özelliklere o fiyat az bile futbollda messi telefonda n8 desek yeri war...

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
emremrcn53

emremrcn53

Üye
ne için alındıgına baglı ben androıde ve ıphoe her konuda rakıp ıolur sandım oyun ve uygulamaarda coook gerıde pismanımmm o parayaa

Üst Alt