iatis
Üye
hiç pişman değilim iyiki almışım
Aynen,iyi ki almışım.

hiç pişman değilim iyiki almışım

sonuç olarak iyiki n8 almışım, telefonumdan çok memnunum, çünkü isteklerimi sadece bu telefon karşılıyor..
Elimizde patladı telefonlar resmen hala adamlar memnunum diyor.. Telefon piyasa çıktı yılını doldurmadan işletim sisteminin fişini çekme kararı aldı Nokia , bu saatten sonrada adam gibi hiç bir program uygulama da çıkmaz zaten.. Anna Anna diye diye Nokia bize babba'yı verdi..![]()
Arkadas Nokia N8'i ne yapmak icin aldin da yapamadin yazar misin?
Nokia N8'i ilk kullanan kisi olarak ben burda Turkiye'ye gelmeden aylar once eksilerini artilarini anlattim, sorulara cevap verdim, nedir ne degildir tartistik! Eksilerini ogrenip begenmeyince almasaydin telefonu, zorla duzenbazlikla mi sattilar sana!
Adam gibi dedigin uygulamalar neler? Onlarin cikacaginin sozunu mu verdi Nokia da cikartmadi.
Nokia N8 icin halihazirda yapilan guncellemeler bile ilk ciktigi andakinden cok cok daha islevsel hale getirdi telefonu zaten...
Isletim sistemi guncellenmiyor diye elindeki telefon takozmuscasina yorumlar yapacagina su anda piyasadaki en iyi telefonlardan biri oldugunu idrak edip sukretsen daha iyi olur bence...
Bir de cidden merak ediyorum, laf olsun diye sormadim ne yapmak istiyorsun telefonla da yapamiyorsun?

N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli
Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..
Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?
N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli
Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..
Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?