Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .

Kubde

Kubde

Üye
Ben bir kaç ay Nokia N8 Green kullandıktan sonra samsung wave 2 aldım ama N8 den sonra beni tatmin etmedi pişman oldum N8 Silver Aldım. N8 silver hatalı seri çıktı ekranda morarmalar vardı değiştim htc desire aldım yazılımı çok hoşuma gitti ama şarj süre si ses azlığı ve kameranın kötü çekim yapması beni tatmin edemedi ve N8 darkgrey aldım 32Gb da hafıza kartı aldım ve hiçbir problemim yok yaptığım şeylerden pişman değilim n8 beni tatmin eden tek telefon şuan.

Devildare66

Üye
bn psman oldm ama umudum var.. Ve dğer telefonları bilmyorum okadar iyi.. Ama bnm için bi telefonun fps si iyise telefon da iyidir.. N8de de pek fps si hızlı uygulama yok.. En basitinden nokia bubbles var o da 40 fps flan heralde.. Daha symbian 3 gelişmedi diye düşünüyorm görücez

OzGuRKnowN

Üye
Hiç pişman oLmadım :) Benimde Telefon eLimde 24 saat neredeyse düşmüyor. N97 N95 8GB'ı bile unuttum attım kenara :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
en onemlisi bnm icin kamerasi geliyor sora oyun program vs..

• Beğen
Tepkiler: iatis
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Öncelikle herkese merhaba.Konuyu açan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.Konuyu 1. sayfadan 21. sayfaya kadar inceledim.Ben cihazımı bugün satın aldım.Ve şu bir gerçek.Evet biraz aceleye gelen bir cihaz ama emin olun sizi üzmeyecek bir cihaz.Ben su an bile cok memnunum.Buraya gelipte şu cihaz bundan daha iyi ya da daha "hiç" eline almadan,sağdan soldan gelen duyumlara dayanarak kötü diyen arkadaşlarımız;lütfen bir markanın taraftarı olup onu burada bize karşı savunmayın.Bir derdiniz varsa gidin konu açın.Ben cihazımı yeni aldım.ALLAH'a ŞÜKÜR bi sıkıntı yaşamadım.İleriki günler ne gösterecek bilemem.Ama Nokia ya her anlamda güveniyorum.Bir sorunda yaşarsam(ALLAH KORUSUN) alırım belgelerimi giderim dayanırım kapılarına.O 1 ghz işlemcili Android yazılım içeren cihazlara gelecek olursak.Kullanıcıya en son teknolojiyi de sunun tamam ama ben 1 ghz işlemciyle ne yapabilirm ki?680 mhz neyinize yetmiyor.Android özellik anlamında teknik açıdan zorluyor.Nokia da biraz uygulamalara ağırlık verirse bence bi sorun kalmaz...

komando04

komando04

Üye
herkeze selam bende arkadaşıma katılıyorum yaklaşık üç aydır n8 kullanıyorum süper bir telefon güncelleme ile daha güzel olacak 1ghz işlemci telefondan daha iyi işler yapıyorsa bu ne demektir sadece lafta 1ghz ama performans 4-4lük 680mhz ile ben çok sevdim telefonumu ve sonsuza dek nokia diyorum hayırlı akşamlar iyi forumlar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkdslar sole bisede var islemci 68o mhz degilde 1 ghz olsaydi nolurdu ?

-sarji 3 gun gitmez 2 gun giderdi :oke:

dangerock

Üye
ben telefonumu alalı bi 3 ay kadar oldu sanırım. Almaean önce samsung galaxy ile n8 arasında kararsız kalmıştım ve galaxye daha yakınken bir anda vazgeçip n8 aldım. Açıkçası ilk 1-2 hafta keşke galaxy mi alsaydım diye biraz pişmanlık duydum, gerek ilk hafta resetleme sorunundan, gerek uygulamalardaki sertifika ve uygulamaların az olma sorunundan dolayı.. Ancak şuan iyiki bu telefonu almışım diyorum. Bana göre en iyi telefon, kişinin ihtiyaçlarına en iyi cevap veren telefondur. Ben sürekli pcden telefonuma bişeyler yükleyen biriyim. Ve diğer tüm özelliklerini bırakın, sadece flash bellek takılabilmesi bile n8i benim gözümde en iyi telefon yapıyor. 12 mplik kamerasıyla çektiğim fotoları faceye atmak cabası, mp3playerimi n8ime bağlayıp mp3lerimi birbirine aktarabilmem hatta ve hatta mp3playerimi pcye gerek kalmadan n8den şarj edebilmem de üstüne cilası :) sonuç olarak iyiki n8 almışım, telefonumdan çok memnunum, çünkü isteklerimi sadece bu telefon karşılıyor..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
istekleri karsilamasi onemli olanda zten :oke:

intro

intro

Üye
merhaba. Symbian'in hastasıyiz yavaş falan ama olsun akıllı telefonları symbian ile gördük tanıdık. Kullanmadigim symbian model yoktur neredeyse n70 e hayran olmuştum 3 tane eskittim. N8 çok başka bi alet tasarımdan tutunda içeriğine kadar mükemmel. Hiç telefon merakı olmayan insanların bile hoşuna gidiyor. Ben buna dizayn harikası diyorum. Ve ekliyorum n8 kadar dolu bir telefon varmı piyasada. 4 ay oldu kullanıyorum Hiç donmadi kapanmadi ayıbı olmadı.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen katiliyorum dostum..

cecec

cecec

Üye
alalı 1 ay oldu her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum... çok para saydım evet ama aldığıma hiç pişman değilim... diğer akıllı telefonlar ile ilgili pek bilgili değilim ama inanın n8 muhteşem bi cihaz... KAPANIYOR! ALMAYIN! PİŞMAN OLURSUNUZ! gibi yorumlara aldanma onlar ya cihazı kötülemek için böyle davranıyorlar ya da güncelleme yapma bilgisinden aciz 3310 zihniyeti ile n8 alanlar tahminim :ehe

• Beğen
Tepkiler: DARKOFLEGEND
ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
HTC Desire'mı ? N8 in yanında hiç bişey değil. BMW den inip Dacia'ya binmek gibi bişey :D N8 harika bi telefon pişman olmadım olmamda..

nonamex

Üye
Elimizde patladı telefonlar resmen hala adamlar memnunum diyor.. Telefon piyasa çıktı yılını doldurmadan işletim sisteminin fişini çekme kararı aldı Nokia , bu saatten sonrada adam gibi hiç bir program uygulama da çıkmaz zaten.. Anna Anna diye diye Nokia bize babba'yı verdi.. :angry:

erkara_64

senin yerinde olsam kötüleyeceğime yemin ederim n8 i satmıştım çoktan...ama ben seviyorum...sevmediğim cihazı elimde tutmam örnek toshiba g500 ve 5800 anında çıkardım elimden...madem memnun değilsin sat arkadaş...

synergy11

synergy11

Üye
şuan N8 imden oldukça memnunum :) bide şua anna gelse.. ahh ahh :)

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Elimizde patladı telefonlar resmen hala adamlar memnunum diyor.. Telefon piyasa çıktı yılını doldurmadan işletim sisteminin fişini çekme kararı aldı Nokia , bu saatten sonrada adam gibi hiç bir program uygulama da çıkmaz zaten.. Anna Anna diye diye Nokia bize babba'yı verdi.. :angry:

Arkadas Nokia N8'i ne yapmak icin aldin da yapamadin yazar misin?
Nokia N8'i ilk kullanan kisi olarak ben burda Turkiye'ye gelmeden aylar once eksilerini artilarini anlattim, sorulara cevap verdim, nedir ne degildir tartistik! Eksilerini ogrenip begenmeyince almasaydin telefonu, zorla duzenbazlikla mi sattilar sana!
Adam gibi dedigin uygulamalar neler? Onlarin cikacaginin sozunu mu verdi Nokia da cikartmadi.

Nokia N8 icin halihazirda yapilan guncellemeler bile ilk ciktigi andakinden cok cok daha islevsel hale getirdi telefonu zaten...

Isletim sistemi guncellenmiyor diye elindeki telefon takozmuscasina yorumlar yapacagina su anda piyasadaki en iyi telefonlardan biri oldugunu idrak edip sukretsen daha iyi olur bence...

Bir de cidden merak ediyorum, laf olsun diye sormadim ne yapmak istiyorsun telefonla da yapamiyorsun?

nonamex

Üye
Arkadas Nokia N8'i ne yapmak icin aldin da yapamadin yazar misin?
Nokia N8'i ilk kullanan kisi olarak ben burda Turkiye'ye gelmeden aylar once eksilerini artilarini anlattim, sorulara cevap verdim, nedir ne degildir tartistik! Eksilerini ogrenip begenmeyince almasaydin telefonu, zorla duzenbazlikla mi sattilar sana!
Adam gibi dedigin uygulamalar neler? Onlarin cikacaginin sozunu mu verdi Nokia da cikartmadi.

Nokia N8 icin halihazirda yapilan guncellemeler bile ilk ciktigi andakinden cok cok daha islevsel hale getirdi telefonu zaten...

Isletim sistemi guncellenmiyor diye elindeki telefon takozmuscasina yorumlar yapacagina su anda piyasadaki en iyi telefonlardan biri oldugunu idrak edip sukretsen daha iyi olur bence...

Bir de cidden merak ediyorum, laf olsun diye sormadim ne yapmak istiyorsun telefonla da yapamiyorsun?

N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli :ehe

Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..

Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?

_ardaa

_ardaa

Üye
N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli :ehe

Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..

Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?

bence hata etmişsin sırf oyun için telefon alınmaz yok benim param çok ben alırım diyorsan da açıkçası oyun için n8 alınmaz ya iphone yada galaxy s2 alınır oyun içinse, çünkü n8 ekranı diğerlerine oranla daha küçük ve dediğin gibi symbian'ın akıbeti belli olmadığı için oyun sayısı az.

ama oyun uygulama telefon kullanımı eğlence için dersen n8 hiçte mantıksız bir seçim sayılmaz, tabi bu birazda kişinin bütçesine kalmış n8 orta düzeyde alınabilecek en güzel telefon, ve birçok konuda iphone gibi bir cihazla yarışabiliyor.

ben n8 aldım ve gayet memnunum açıkçası beklentilerimi karşılıyor zaten önemli olanda bu, zaten n8 benim bir telefon için verebileceğim max. bütçe sınırında eğer daha fazla bütçe ayırabilseydim telefon için galaxy s2'yi beklerdim açıkçası.

anlatmak istediğim n8 hiçte kötü bir telefon değil aksine gayet kullanışlı ufak tefek işletim sistemi sorunları var ama düzelecektir nokia her ne kadar da symbian'dan vazgeçmiş gibi görünsede bu cihazları böyle bırakacağını hiç sanmıyorum.

----------Eklendi @ 16:26:38 ---------- Yazıldı @ 16:26:23 ----------

bence hata etmişsin sırf oyun için telefon alınmaz yok benim param çok ben alırım diyorsan da açıkçası oyun için n8 alınmaz ya iphone yada galaxy s2 alınır oyun içinse, çünkü n8 ekranı diğerlerine oranla daha küçük ve dediğin gibi symbian'ın akıbeti belli olmadığı için oyun sayısı az.

ama oyun uygulama telefon kullanımı eğlence için dersen n8 hiçte mantıksız bir seçim sayılmaz, tabi bu birazda kişinin bütçesine kalmış n8 orta düzeyde alınabilecek en güzel telefon, ve birçok konuda iphone gibi bir cihazla yarışabiliyor.

ben n8 aldım ve gayet memnunum açıkçası beklentilerimi karşılıyor zaten önemli olanda bu, zaten n8 benim bir telefon için verebileceğim max. bütçe sınırında eğer daha fazla bütçe ayırabilseydim telefon için galaxy s2'yi beklerdim açıkçası.

anlatmak istediğim n8 hiçte kötü bir telefon değil aksine gayet kullanışlı ufak tefek işletim sistemi sorunları var ama düzelecektir nokia her ne kadar da symbian'dan vazgeçmiş gibi görünsede bu cihazları böyle bırakacağını hiç sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: iatis

Üst Alt