Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .

aslansaray

Üye
bundan önce n 97im vardı camdan aşağı atacaktım o hantal aleti yeminler etmiştim nokia almayacağıma ıphone 4 de tutturmuştum ancak arkadaşta gördüm o kadar hafif gerçek dokunmatik ve donma olayı sorunu yoktu ki hemen n8 aldım şu ana kadar ekstra hafıza kartı almadım ama alacağım nokiadan çok gözüm korktu zira.Telefon gayet hızlı,açık uygulamaları kapatabiliyorum aynı anda 2 uygulama açabiliyorum 3 farklı tema seçeneği çok hoş,kamerası zaten muhteşem harika fotolar çekiyor.Bir de uygulamalar çoğalsa tam olacak ama gene de aklım ıphone da kalmadı değil tamam harika telefon ama ıphone da akıl kalınca bir kez neyse şimdilik çok iyi telefon umarım ilerde sorun çıkarmaz

WebStyle

WebStyle

Üye
Telefon burnum da tütüyor :D Turkcell bayisinde geçen de biraz inceleme fırsatı buldum. Gerçekten harika bir cihaz. Ama gel gelelim asıl sorun bu cihazı hiç bir bayi de bulamıyorum :D hepsiburada.com'a tekrar gelmesini bekliyorum artık bende..

suat1111

suat1111

Üye
bençok pişmanın usb belleği takıp içindeki filmleri izlediğim icin geç kalmısım keşke erkenden alsaydım:kop::kop:

akibet2

Üye
Bende Çok Çok pişmanım ya :off: Hep benim Hatam :nono: :D Bu zaman kadar çok bile bekLemişim xD Utanmasam xbox 360'a bağLıcam n8'i :F :naughty: :d:

• Beğen
Tepkiler: suat1111
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hayır hayır hayır pişman değilim değilim değilim :D sorun yok 10 numara çekemeyenler çatlasın

--------------- Ekleme ---------------

Telefon burnum da tütüyor :D Turkcell bayisinde geçen de biraz inceleme fırsatı buldum. Gerçekten harika bir cihaz. Ama gel gelelim asıl sorun bu cihazı hiç bir bayi de bulamıyorum :D hepsiburada.com'a tekrar gelmesini bekliyorum artık bende..
bekle 17-30 şubat arası yeni seri gelecek kvk bir parti getiriyor ama sen 17 sinden itibaren hergün sor çünki geldiği gibi bitecek :D

WebStyle

WebStyle

Üye
hayır hayır hayır pişman değilim değilim değilim :D sorun yok 10 numara çekemeyenler çatlasın

bekle 17-30 şubat arası yeni seri gelecek kvk bir parti getiriyor ama sen 17 sinden itibaren hergün sor çünki geldiği gibi bitecek :D

Tamam hocam sağolasın bunu duyduğum iyi oldu :) kapanın elinde kalıyor zati telefon peynir ekmek gibi gidiyor :D

AYNA

AYNA

Üye

bu yeni gelcek seri sadece turkcell bayisine mi gelecek_?

WebStyle

WebStyle

Üye
hepsiburada.com'a dün mesaj göndermiştim ürün hakkında bilgi almak amacı ile. Ürün yakında gelecekmiş ama herhangi bir tarih vermediler. Bekleyeceğiz arkadaşlar başka çare yok gibi.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu yeni gelcek seri sadece turkcell bayisine mi gelecek_?
hayır türkcell değil nokia careye sordum onlar dedi kvk ile 1 parti daha spariş vereceklermiş oda 17-30 u arasında butun nokia shoplara dağıtılacakmış yeni parti sadece güncellenmiş olarak gelecekmiş onun dışında bir fark yok yani.

açıkcası bu cihaz 1500 lira bile olsa ben gözümü kırpmadan verecektim

AYNA

AYNA

Üye
hayır türkcell değil nokia careye sordum onlar dedi kvk ile 1 parti daha spariş vereceklermiş oda 17-30 u arasında butun nokia shoplara dağıtılacakmış yeni parti sadece güncellenmiş olarak gelecekmiş onun dışında bir fark yok yani.

açıkcası bu cihaz 1500 lira bile olsa ben gözümü kırpmadan verecektim

hımm tama sağol kardeş..

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
Nokia N8 Benim Miladım ya.. N8Ö N8S :D:D
Tabi 5530'um aldığımın 2. ayı suya düşmeseydi şuan bunada sahip olamayacaktım, her işte bi hayır var derler hesabı oldu.

Ve hayır, 24 saat elimden düşmeyen N8'i aldığıma pişman değilim. Belki benim onu almamdan o pişman olmuş olabilir xD

• Beğen
Tepkiler: DARKOFLEGEND
>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Bende Nokia N8 kullanıyorum hiç pişman olmadım her özelliği başka bir kapı açıyor telefonun kullanmak zevk verici bence sadece rengini seçerken biraz zorlandım ama yinede telefondan memnunum eğer arkadaşlara kötü serilerden geldiyse bilemem :oke:

S@H!N

Üye
arkadaşlar telden girdiğim için tüm yorumlara bakmak zor bi sorum var n8 in dokunmatigi c7 ile aynı hassasiyette mi ben c7 kullandım ama n8 görmedim hiç o hassasiyet aynı mı diye soracaktım?

noname2040

Üye
Ben memnunum hem de çok,
999 tl ye 12 taksit üstelik nokia shoptan aldım,
kamerası mükemmel
sony w150 fotoğraf makinamdan güzel çekiyor (hem resmi hem videoyu)
tabi gündüz çekimlerini kasdediyorum . Her ne kadar xenon flash olsada gece tüm nokialardan iyi çekiyor iyi bir fotoğraf makinası ile boy ölçüşemez,
arkadaşımda desıre htc var sürekli gelip karşılaştırıyor,
htc nin androıd yazılımı olması bir + ama dahili hafıza boyutunda ve görüntülü görüşmesi olmaması sebebiyle nokıanın yanında sınıfta kalıyor.
ı phone 4 dışında bence hiç bir telefonla n8 kıyas edilmemeli.
Samsung galaxy vs. Markalar için sadece şunu söyleyebilirim
bir nokıa var birde diğer markalar (ıphone hariç , ama ı phone pc senk.,vs konulardada nokıa ile boy ölçüşemez, eğer ımac kullansaydım ı phone alırdım )

nonamex

Üye
Telefon iphone ve androidli telefonlara göre ne yazık ki hantal ve kamerasında tasarım hataları var. Ayrıca yeterli uygulama destegi yok.Pişman oldum kesinlikle.

romanos

romanos

Üye
keşke iphone4 alsaydım...

romantik

romantik

Üye
tamamen n8 hiç pişman olmadım her türlü şekle giriyor çünki

odessea

Üye
pişman değilim...

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kaedeş insan yaptığı hiçbişeyden pişman olmamalı kesinlikle hayır alınmış alınmıştır herkese iyi ve sorunsuz kullanımlar iyi forumlar....

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
hiç pişman değilim iyiki almışım

Üst Alt