Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
Anußis

Anußis

Üye
bide bu arada anlamıyorum ... şuana kadar ilk hd video çeken nokia n8 ve oda 12 mp yada diğer bi kardeşi olan c7 ise 8 mp oda hd çekiyor ancak bendeki wave2 de 5 mp kamera olmasına ramen 720p HD video çekiyor neden böyle yapılmış anlamıyorum

Tutasstes

Üye
N8... Dünyanın en iyi telefonu. Onun hakkında Ne yazayım ki? Yazayımda ona hakaret etmiş mi olayım. Haşaa :nono:
Affet beni N8 sana kapıldım hayatıma yeni bir boyut açtın...

pcwolf

pcwolf

Üye
bide bu arada anlamıyorum ... şuana kadar ilk hd video çeken nokia n8 ve oda 12 mp yada diğer bi kardeşi olan c7 ise 8 mp oda hd çekiyor ancak bendeki wave2 de 5 mp kamera olmasına ramen 720p HD video çekiyor neden böyle yapılmış anlamıyorum

Benim bildiğim ilk hd çekim yapan telefon samsung i8910HD ve 8mp kamera var.

yasinacar

Üye
Alalı 2 ay oldu bir sürü sorunla karşılaştım ama bu telefon gibi kompak bir alet görmedim

cenewar88

cenewar88

Üye
özgür hocam biliyorsun forumda senden sonra n8 alan 2. kişiyim. telefonum 1 haftadır garantide. kapandı açılmıyor. donmaları da yaşadım resetlemeleri de. 4 defa kendim format attım zaten. mouse klavye bağlanıyor ama kullanmam gereken bir zaman olmadı hiç. ancak özelliği var diye anlatıp durduk. kamera güzel hoş ama 12 mp olunca daha kaliteli görüntü beklemiştim açıkçası, 12 mp fotoğraf makineme göre n8in durumu vahim. telefonumu değiştirmeyecekmiş yetkili servis, tamir ederler umuduyla beklemedeyim. velhasıl, çok pişmanım aldığıma. şuan imkan olsa 5 milyar iphone 4 e yada 3 milyar wave için veririm ama 1 milyarı n8e mümkünü yok vermem. ben içimden geçeni söyledim. şimdi bana giydirmeye başlayabilirsiniz :)

suat1111

suat1111

Üye
Arkadaşlar henüz N8 almadım o nedenle anketinize katılmadım.Yinede foruma katılmamda sakınca yoktur umarım.EW de inceleme imkanı buldum oldukça güzel özelliklerde.Benim sormak istediğim şuan N8 kullanan arkadaşlar http:// linlerinden download yapabiliyormusunuz? Bildiğiniz , ... gibi linkleri çalıştırıyormu? Bunu sormamdaki amaç internette paylaşılan riplenmiş filmleri indirmek istemem. İndirme hızı kesinlikle önemli değildir.3G ile indirmeyi deneyerek cevap yazarsanız yeterli olur.Teşekkürler.
Ayrıca şuan piyasada bulabileceğim N8 in versiyonunun yeni veya eski olduğunu nasıl anlayabilirim?

hayır bu sitelerden indirme yapa mıyorsun

webplayer

webplayer

Üye
Henüz 3 gün gibi kısa bir süre oldu ancak uzun araştırmalar sonunda almıştım, şuana kadar hiç neden aldım gibi bir pişmanlık duymadım, bundan sonra da duyacağımı sanmıyorum. N8 gerçekten kaliteli bir telefon....

vurguncu73

Üye
gerçekten çok pişmanım ayıb olacak yoksa şimdi dıyeceyımı derdım

karakartal_omar

Üye
1 aydır kullanıyorum pişman olmadım inşallahta olmam çok ısındım bu telefona

engin_erg

engin_erg

Üye
ben memnunum ama yazılımsal bi sıkıntısımı var nedir anlamadım şarj olduktan sonra gece yatarken çıkarıyorum sabah gözümü açtığımda tel kapanmış oluyor yani şarj bitmiş birde can sıkıcı olaylardan biride sim kart hatası veriyor takılı değil gibi tel kapanacak falan arada donuyordu ama artık eskisi kadar değil sanırım cihazı servise vermem gerekecek ama 1 aylık cihaz zoruma gidiyor açıkçası 30 iş günü işin yoksa bekle yapacak bişi yok ama genel olarak bakılacaksa memnunum fakat kamerası video modunda iken samsung galaxy kadar iyi değil bunuda belirteyim yakın video çekimlerinde samsung daha iyi

useruser

useruser

Üye
Çokkkk memnunummmm......... (Kıskananlar çatlasın (android & bada) )

tasarimx

Üye

kardeş 720p hd video olayı mp tam anlamıyla bağlı değil 2 mp le de 720p hd yapılabilinir, ancak megapixcel artıkça kalite de artıyor ... 2 mp le de fotoraf çekersin , 12 mp lede çekersin ama arada dağlar kadar fark var... bundan sonraki tellefonlarda 8 mp 1080 p hd video çekimi var .. ilginç dimi

mbulut23

Üye
[mbulut23]Ben hic pisman olmadim ve son derece memnunum...

--------------- Ekleme ---------------:ehe

Ben gercek N8 kullanicilarina soruyorum, mustafa geliyor evet pisman oldum diyor... mustafa sen ne zaman N8 kullandin da pisman oldun, Allah musteakini versin mustafa...

Nokia N8 satinalmadigi ve kullanmadigi halde, Nokia N8 aldigina pisman olan arkadaslar:

mustafa
samsungmania
...
...
...
neden kenarindan kosesinden gecmediginiz bir platformla ilgili GERCEK kullanicilarina hitap eden anketi etkilemek icin haksiz yere oy veriyorsunuz ki...
tatmin olacaksaniz super bir yontem soyleyeyim size, maxicepe fake hesaplar acin, gidin-gelin EVET PISMAN OLDUM SECENEGINE OY VERIN. Evet oylarinin HAYIR oylarina hizla yetistigini goreceksiniz, ama unutmayin hic bir zaman bu tavrinizdan en ufak bir fayda goremeyeceksiniz.

Yarin sizin de dogru bilgiye ihtiyaciniz olur da sizin gibiler yuzunden dogru bilgiye ulasmakta sikinti duyarsaniz saga sola kufretmeyin sadece su yaptiginizi hatirlayin arkadaslar...

Bir insan almadigi birseyi almaktan nasil pisman olabilir bunu da bir baslikla aciklayin hepimize de bunyelerimizde yarattiginiz tahribati tamir edebilelim.

Saygidan sevgiden gectim, Allah akil fikir versin hepimize...[mbulut23]

N8 diğer cihazlara göre özellik ve fiyat yönünden çok avantajlı ilk görülen hataların tamamamına yakını giderilmiş durumda Bu ay içinde çıkacağı söylenen yeni versiyon yazılımla çok daha iyi olacağını hep bereaber göreceğiz..
Saygılarımla .

jubax

Üye
kesinlikle pişmanım, sonsuz döngü denilen arıza sebebiyle 3 ocak'tan beri teleservice'de değişim cihazı bekliyor, almak isteyenlere tavsiyem 2 adet alsınlar, biri servisteyken diğerini kullanırlar.

suat1111

suat1111

Üye
mutluyummmmmm çokkkk:horse::horse::horse::horse::horse::horse:

emre_67_

Üye
Son derece memnunum valla.Daha öncede yazdım gene yazayım :D.Hele bide arkadaşlar merak edip telefonu eline aldıklarında kanka telefon ciddenn manyak birşeymiş dediklerinde daha da iyi hissediyor insan kendisini.Bir de tabi hayatımda ilk kendi paramla aldığım telefon olduğu içinde ayrı bi hayran kalıyor insan. :D

byesho

byesho

Üye
Harika bir cihaz hiç pişman olmadım.

brksnr

brksnr

Üye
Benim N8'im yok ama inceledim ve bence tek sorunu ana menüdeki menüler arasında geçiş yaparken akıcı olmaması eğer bunuda hallederlerse cihaz cok güzel :D

venusutarit

venusutarit

Üye
Benim N8'im yok ama inceledim ve bence tek sorunu ana menüdeki menüler arasında geçiş yaparken akıcı olmaması eğer bunuda hallederlerse cihaz cok güzel :D
Öyle bir sorun yok kardeşim biz kullanıyoruz

Üst Alt