bide bu arada anlamıyorum ... şuana kadar ilk hd video çeken nokia n8 ve oda 12 mp yada diğer bi kardeşi olan c7 ise 8 mp oda hd çekiyor ancak bendeki wave2 de 5 mp kamera olmasına ramen 720p HD video çekiyor neden böyle yapılmış anlamıyorum

Arkadaşlar henüz N8 almadım o nedenle anketinize katılmadım.Yinede foruma katılmamda sakınca yoktur umarım.EW de inceleme imkanı buldum oldukça güzel özelliklerde.Benim sormak istediğim şuan N8 kullanan arkadaşlar http:// linlerinden download yapabiliyormusunuz? BildiğinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, ... gibi linkleri çalıştırıyormu? Bunu sormamdaki amaç internette paylaşılan riplenmiş filmleri indirmek istemem. İndirme hızı kesinlikle önemli değildir.3G ile indirmeyi deneyerek cevap yazarsanız yeterli olur.Teşekkürler.
Ayrıca şuan piyasada bulabileceğim N8 in versiyonunun yeni veya eski olduğunu nasıl anlayabilirim?
oluyo kardeş ben hep böle yapıyomhayır bu sitelerden indirme yapa mıyorsun
bide bu arada anlamıyorum ... şuana kadar ilk hd video çeken nokia n8 ve oda 12 mp yada diğer bi kardeşi olan c7 ise 8 mp oda hd çekiyor ancak bendeki wave2 de 5 mp kamera olmasına ramen 720p HD video çekiyor neden böyle yapılmış anlamıyorum

.Hele bide arkadaşlar merak edip telefonu eline aldıklarında kanka telefon ciddenn manyak birşeymiş dediklerinde daha da iyi hissediyor insan kendisini.Bir de tabi hayatımda ilk kendi paramla aldığım telefon olduğu içinde ayrı bi hayran kalıyor insan. 
Öyle bir sorun yok kardeşim biz kullanıyoruzBenim N8'im yok ama inceledim ve bence tek sorunu ana menüdeki menüler arasında geçiş yaparken akıcı olmaması eğer bunuda hallederlerse cihaz cok güzel![]()