my_own
Üye
adobe flash 10 destegi de gelirse telefon süper olacaktı bence
bende n8 var arkadaşta turkcell t20 var aynı siteye giriyoruz o sitedeki video önizlemelerini görebiliyor benim n8 de çıkmıyor tüm ayarlarını yapmama rağmen çıkmıyor ikincisi internettteki aynı videoyu çalıştırdığımızda t20 anında ve hiç takılmadan izleniyor n8 de takılıyor duraksıyor bunuda hiçbir şekilde çözümünü bulamadım üçüncüsü t20 de üstte batarya durumu cekim gücü vs. var n8 de bunları ben göremiyorum yok dördüncüsü t20 hareketli duvar kağıdı var hatta akvaryum duvarkağıdında balıkları bile yemleyebiliyorsuz n8 de hareketli duvar kağıtları yok beşincisi n8 de 3 tanecik sayfa var t20 de çok daha vazla sayfa var altıncısı resimlere baktığımda resimlerin arasında videolarda var karışık gösteriyor bu da bir problem resimleri görüntülerken videoların ne işi var orada acaba bunun bir çözümü varmı yani n8=1000 tl küsür t20=350 tl küsürlük telefon yani bu kadar verdiğim parayla t20 nin n8 tokatlaması beni açıkça kızdırıyor kırıp parçalayasım geliyor (n8 kullanıcılarının affına sığnarak) bu liste uzar gider daha aklıma gelmeyenler var
bende n8 var arkadaşta turkcell t20 var aynı siteye giriyoruz o sitedeki video önizlemelerini görebiliyor benim n8 de çıkmıyor tüm ayarlarını yapmama rağmen çıkmıyor ikincisi internettteki aynı videoyu çalıştırdığımızda t20 anında ve hiç takılmadan izleniyor n8 de takılıyor duraksıyor bunuda hiçbir şekilde çözümünü bulamadım üçüncüsü t20 de üstte batarya durumu cekim gücü vs. Var n8 de bunları ben göremiyorum yok dördüncüsü t20 hareketli duvar kağıdı var hatta akvaryum duvarkağıdında balıkları bile yemleyebiliyorsuz n8 de hareketli duvar kağıtları yok beşincisi n8 de 3 tanecik sayfa var t20 de çok daha vazla sayfa var altıncısı resimlere baktığımda resimlerin arasında videolarda var karışık gösteriyor bu da bir problem resimleri görüntülerken videoların ne işi var orada acaba bunun bir çözümü varmı yani n8=1000 tl küsür t20=350 tl küsürlük telefon yani bu kadar verdiğim parayla t20 nin n8 tokatlaması beni açıkça kızdırıyor kırıp parçalayasım geliyor (n8 kullanıcılarının affına sığnarak) bu liste uzar gider daha aklıma gelmeyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?