Genpaya Teşekkürler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jensonbutton44

Üye
    Konu Sahibi
Genpaya Teşekkürler...
Arkadaşlar telefonumu garantiye gondermeden once kafamda bir sürü soru işareti vardı.Kimleri telefonumu gonderdim içine toz kaçtı.Kimi defelarca gönderdim ama her seferinde başka sorun çıktı.Telefonum 3 ay gelmedi vs... bunun gibi bir sürü şikatette bulunmuslardı.Uzun dusunmeden sonra Bende genpaya telefonumu garantiye gonderme kararı aldım.Telefonumu ufaklıklar yere fırlattıgı icin icinde bir parca sallanıyordu.Bir sürü cizik vardı telefon tanınmayacak haldeydi.Bir çok kişi garanti ücret alacak diyordu.Telefonumu y.içi kargoya gönderdim.1 Kurus ucret odemeden aldılar.18 gun sonra yine aynı sekilde kargo ile evime teslim ettiler.Üstelik tek şikayetim telefonun kendi kendine kapanması ilen Telefonun pilini ekranını ve kayar kapak mekanizmasını değiştirmişler.2 Hafta Önce telefonumu aldım ve 2 hafta denedim acaba sorun cıkarmı diye ama yok Eskiden şarj 2 gun giderken 3 4 gun gitmeye başladı.Etiler Genpaya telefonun ustunde Nadir yazıyor.Özellikle Nadir Beye canıgonulden teşekkür ediyorum.İyi Telefonumu gondermişim ve iyi ki Genpa Garantisinde almışım :)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Senin adına sevindim. Hayırlı olsun.

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Kvk ya duşme de :D

u_cosar

u_cosar

Üye
hayırlısı senin adına sevindim

jensonbutton44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt