Genpa Değişim Yapıyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Genpa Değişim Yapıyor Mu?
BenimNokia 5800 telefonum var. Telefonu alalı bir yıl olmadı ve telefon durduk yerekapanıp geri açılıyor. 5 kere aynı hatayı tekrarladı ve her tekrarında sevisegönderdik. Her defasında gönderdiler ama hiç düzelme olmadı. Telefonudeğiştirmeleri talebinde bulunduk ama değiştirmediler. Telefon şimdi serviste ve neredeyse 20 gün oldu ve hiçbir haber yok. Nokia’yı ve Genpa’yı aradık size geri dönüş yapacaz diyorlar hiçbir ses yok. TelefonunNokia C6-01 ile değiştirilmesini istiyoruz. Neyse fiyat farkı verelim veyatelefonun parasını geri istiyoruz diyoz . Telefonu değiştiriler mi veya payı geri verirler mi? Yoksa Tüketici haklarına şikayet etcez.

Consul9

Consul9

Üye
Merhaba kardesim benimde iPhone um(genpa garantili) uygulamalardayken kendi kendine kapanıyordu.2-3 defa servise gitti sorun yok diyip gönderdiler.Ben de sorunu gösteren vidyosunu çektim vidyonun sonunda gerekli işlem yapılmazsa yasal işlem başlatacağım dedim(başlatacaktım gercekten) ve Erzurum ve İstanbul daki merkez şubesine e-posta ile gönderdim ertesi gün kendileri aradı telefonunuzu getirin tekrar inceleyelim diye.Telefon direk istanbula gitmiş ertesi gün yine aradılar cihazınızın degisimi yapıldı diye bende yeni iphoneuma kavuştum ;)

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Bende videosunu çektim. Telefonu servise gönderiyoz genpanın servisinde Hata giderilemedi üst düzey onarıma göre diyor ve değişim isteniyor yazıyor. Telefonu değiştirmeden geri gönderiyorlar

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
yok öyle bir şansın üzerine para koyup c6-01 alma gibi o dediğinin olması için ellerinde 5800 kalmamış olması gerekli o da malum en son bitecek telefondur :D fakat 1 hafta önce benim 5800'ımı değiştirdiler ben kvk ya yolladım kapandı bi daha açılmadı 17-18 gün sonra yeni cihaz verdiler eskisinden daha çekici geldi bana dokunmatiği çok hassas...

asali97

Üye
    Konu Sahibi
TMM SAĞOL :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...