General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

55EnGizli

Üye
kardeşim geçmiş olsun nasıl becerdin :)

55EnGizli

Üye
biraz daha dene bendeki sorunu böyle çözdüm yada mobogenie den tekrar root at

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
biraz daha dene bendeki sorunu böyle çözdüm yada mobogenie den tekrar root at
Root konusunda bir sıkıntı yokta tablet sıfırlanmıyor cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi kaldırmıştım önceden google play storeyi kaldırıp baştan kursam yine şifre istermiki

55EnGizli

Üye
olması lazım baska tabletin maketini ona gönder öle olur

55EnGizli

Üye
bilgisayardan at o zaman

55EnGizli

Üye
usb tablete okutabilen varmı (etab4)

The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler size birşey sormak istiyorum benim arkadaştada bu tabletten var 3-4 ay önce rootlamıştım ben her ne olduysa bi anda yüklü uygulamalar silindi google playe girerekende gmail hesabının şifresini istiyor ama arkadaş bunu unutmuş hesaptanda hiçbir türlü çıkış yapılamıyor bende tablete factory reset atayım dedim işin ilginç yanı resimdeki gibi siliniyor yazısı geliyor ama 5 dakika sonra tablet normal bir şekilde sıfırlanmamış halde açılıyor bunu 3-4 sefer denedim ama hep normal şekilde açıyor birde tablet rootlu olmasına rağmen ayarlarda wifi bölümü yok uygulamalardan durdur diyince geliyor ama yine kayboluyor wifi kapatıp açmada sorun yok ama ayarlarda gözükmüyor
Factory reseti halletmişin zaten :D Wifi bölümünün ayarlarda görünmesi için ayarlar deposunu durdurup ayarların verilerini temizle tekrar girdiğinde gözükecektir :oke:
usb tablete okutabilen varmı (etab4)
Tablete usb okutabilen derken ? OTG den mi yoksa MTP den mi bahsediyorsun anlamadım.

Koray Grbz

Üye
BaTTaL GaZi Ben tableti bilgisayara bağlama aşamasına kadar geldm orda my phone yı bulamadım bı yardım etsen

klavyeci

klavyeci

Üye
abi onu hallettim mobogenienin yeni son sürümünde stock apps falan diye bi şey yok kaldıramıyorum ebayı falan napıcaz sonuna kadar geldim burda takıldım ya yardım edin nolur
aynen hacı bende silemiyom rootladım cihazı burda kaldık silinmiyo öyle bi seçenek yok
Sistem uygulamalarını kaldırmak için SnapPea programını kullanın.Konuyu başından iyibaren okuyun
Root konusunda bir sıkıntı yokta tablet sıfırlanmıyor cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi kaldırmıştım önceden google play storeyi kaldırıp baştan kursam yine şifre istermiki
Tabletin şarjını biraz daha doldur ve tekrar format at.Ardından wipe cache partition yap ve Reboot system now seç

1gur1omer1

Üye
Garanti için gerekli malzemeleri nelerdir? Kutusunu çöpe atmıştım gerek yok değil mi

-------

@The Shadow kardeşim denedim sideload olarak bağlanıyor ancak cwm olmadığı için installer aborted diyor. Garanti den başka çare yok gibi sen ne dersin bir çözüm yok recovery menüsü bozulmuş bu kesin ama tamiri var mı bilemem

------

Garanti için ücret yok değil mi bazıları var diyor da

--------

Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.
almamaları lazım
Umarım öyledir

The Shadow

The Shadow

Üye
Garanti için gerekli malzemeleri nelerdir? Kutusunu çöpe atmıştım gerek yok değil mi

-------

@The Shadow kardeşim denedim sideload olarak bağlanıyor ancak cwm olmadığı için installer aborted diyor. Garanti den başka çare yok gibi sen ne dersin bir çözüm yok recovery menüsü bozulmuş bu kesin ama tamiri var mı bilemem

------

Garanti için ücret yok değil mi bazıları var diyor da

--------

Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.
Umarım öyledir
Cozum yollari var da zor yav ugrastigina degmez calismazsa. Garantiye vermek senin icin en iyisi :oke:

akar6666

Üye
Mebin son guncellemesinden sonra uyarı ciktiginda artik gelmiyor kernel butunlugude bozuldu diyor ne yapmaliyim

şoşo

Üye
Arkadaşlar ben mobigenieden sistem uygulamalarını kaldıramıyorum uninstal seçeneği pasif gözüküyor.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
rootu mobageieden kaldırırsın ama
geriye döndürmeye henüz bakmadım
yaz tatili bitmeden ona abakar haber veririm sanabecerebildin yani deme
oluyomuş :D
ya arkadaslar mobogenie yükledim root yaptım ama uinstal diye bi icerik yazı nede dosya her 2 side yok du neyse bende TİTANİUM BACKUP Yükledim ..
1.güncelleyici YEDEGİ aldım ve sildim
2.cihaz yönetim YEDEGİ aldım ve sildim
tamm tablet normal acılıyor ...
ya okuldan bi laf isitmeyeyim ...
sizce birsey derler mi ??
:konus::oha::blink::bottom::box:close_tema::maxicep:

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar ben mobigenieden sistem uygulamalarını kaldıramıyorum uninstal seçeneği pasif gözüküyor.
Mobogenie nin 2. versiyonlarindan birini yukledigine emin misin ?
ya arkadaslar mobogenie yükledim root yaptım ama uinstal diye bi icerik yazı nede dosya her 2 side yok du neyse bende TİTANİUM BACKUP Yükledim ..
1.güncelleyici YEDEGİ aldım ve sildim
2.cihaz yönetim YEDEGİ aldım ve sildim
tamm tablet normal acılıyor ...
ya okuldan bi laf isitmeyeyim ...
sizce birsey derler mi ??
:konus::oha::blink::bottom::box:close_tema::maxicep:
Bence demezler ama kesin bir bilgi veremiyorum maalesef okuldan okula degisebilir.

The Shadow

The Shadow

Üye
Mebin son guncellemesinden sonra uyarı ciktiginda artik gelmiyor kernel butunlugude bozuldu diyor ne yapmaliyim
Daha detayli bir sekilde aciklayabilir misin ? Ne yapti root mu attin ya da factory reset falan mi cihaz durumu nasil su an ?

McBoltt60

McBoltt60

Üye
mobogenie ilk basta googlr dan arattim indirdm yukledim sildim. sonra linkte varmis onu indirdim gene ayni cikti. onceki sonu 2 yle bitiyodu indirmisim sona maxicepden verilen link 5 idi onu indirdin görüntü. ayni ama uinstal diye brseyde yok .s neyse titanium backup YÜKLE dim her 2 side ayni sonucta suan cihaz yonetimi silmedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt