General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
theshadow mdm leri kaldırmam sorun yaratmaz değilmi ?ayrıca ben bu yöntemi denemiştim uninstall stock apps yapamamıştım çünkü yeni sürümüydü şuan yapıyorum ama önceden rootladığım için rooted yazıyor bu bir sorun yaratırmı ?
Biraz sabır lütfen :D Yukarıya ekledim onu da. Önceden rootlu olması herhangi bir sorun çıkarmaz.

spickylove

Üye
config updater diye birşey var bunu silmem gerekmez dimi ? kusura bakma özür dilerim her seferinde yakalıyamıyorum da bu ekranı oyüzden biran önce halletmek istedim

The Shadow

The Shadow

Üye
config updater diye birşey var bunu silmem gerekmez dimi ? kusura bakma özür dilerim her seferinde yakalıyamıyorum da bu ekranı oyüzden biran önce halletmek istedim
ConfigUpdater, MEB e ait değil silmene gerek yok :)

spickylove

Üye
arkadaşlar size ne kadar teşekkür etsem az hepinize minnetarım tabletimi allaha şükür düzeltebildim çok sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

akar6666

Üye
Arkadaslar ben tablere superSU yu indirdim etkinlestire bastim kernel butunlugu bozuldu diyor ne yapmaliyim

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaslar ben tablere superSU yu indirdim etkinlestire bastim kernel butunlugu bozuldu diyor ne yapmaliyim
Meb uygulamalarını eksik silmişsin. Tak pc ye sil mobogenie yle cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
ByKatre

ByKatre

Üye
@1gur1omer1 kardeşim ne yaptın ne gerek vardı roma :ah

• Beğen
Tepkiler: 1gur1omer1

akar6666

Üye
Hic bir sey silmedenKernel butunlugu bozuldu diyor ne yapmaliyim

1gur1omer1

Üye
@1gur1omer1 kardeşim ne yaptın ne gerek vardı roma :ah
ben de bilmiyorum ki rom sırasında tabletin ekranı kapandı ben de korktum ve kabloyu hemen çektim sonrası da böyle işte ama garanti kabul ediyormuş acaba ücret alırlar mı?

ibrahimkocaaga

Üye
merhaba ben pil kullanımına basıyorum usb hata ayıklamayı aktif ediyorum fakat tableti bilgisayara bağladığımda mobogenie tableti görmüyor ne yaptıysam gördüğremedim nerde yanlış yapıyorum acaba herşeyi anlatıldığı gibi yapıyorum yok lütfen bilen birisi yazsın çok rica ediyorum teşekkürler

CaNti Alios

Üye
Beyler Rootladım Ama Mdm yi Güncellemeyi silemiyom Mobogeinden yardım yada mdm ve güncelleyiciyi sikecek başka bir güvenilir bi program varmı ? Cevap atın

ibrahimkocaaga

Üye
abi onu hallettim mobogenienin yeni son sürümünde stock apps falan diye bi şey yok kaldıramıyorum ebayı falan napıcaz sonuna kadar geldim burda takıldım ya yardım edin nolur
Beyler Rootladım Ama Mdm yi Güncellemeyi silemiyom Mobogeinden yardım yada mdm ve güncelleyiciyi sikecek başka bir güvenilir bi program varmı ? Cevap atın
aynen hacı bende silemiyom rootladım cihazı burda kaldık silinmiyo öyle bi seçenek yok

CaNti Alios

Üye
mobogenienin hangi sürümü güncelleyiciyi siliyo link atın ya tablet nerdeyse 1 aydır ölü gibi yatıyo kernel bütünlük cart curt bozuldu diyo gücelleyiciyi ve mdm yi silmeden tableti açamayacağımı biliyorum lütfen yardım mobogenienin hangi sürümü siliyosa link atın :( ;(Kernel Bütünlüğü Bozuldu servise gönder hatası mdm ve güncelleyiciyi kaldırmadan Geçmez Arkadaşlar.

ibrahimkocaaga

Üye
şu anki mobogenie programıyla kaldıramıyoruz işte bi yardım edin dostlar..

CaNti Alios

Üye
Nerde bu Konuyu Yazan BattalGaza Bi El At Kardeşim şu duruma bi yha

ByKatre

ByKatre

Üye
ben de bilmiyorum ki rom sırasında tabletin ekranı kapandı ben de korktum ve kabloyu hemen çektim sonrası da böyle işte ama garanti kabul ediyormuş acaba ücret alırlar mı?
almamaları lazım

The Shadow

The Shadow

Üye
sonra yeniden fabrika ayarlarına dönmesi gerek. Çünkü güncelleme almış
Root varsa ve mobogenie halen görüyorsa gerekmez.
Hic bir sey silmedenKernel butunlugu bozuldu diyor ne yapmaliyim
Hiçbir şey silmeden o hatayı düzeltemezsin.
Mobogenie nin 2. versiyonlarından birini kur onlarda var uninstall stock apps seçeneği. Bu arada o mesajı editlersen iyi olur yöneticiler yanlış anlayabilir ve ceza puanı alabilirsin.
abi onu hallettim mobogenienin yeni son sürümünde stock apps falan diye bi şey yok kaldıramıyorum ebayı falan napıcaz sonuna kadar geldim burda takıldım ya yardım edin nolur
aynen hacı bende silemiyom rootladım cihazı burda kaldık silinmiyo öyle bi seçenek yok
Yukardaki arkadaşa da dediğim gibi sende mobogenie nin 2. versiyonlarından birini kur.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Beyler size birşey sormak istiyorum benim arkadaştada bu tabletten var 3-4 ay önce rootlamıştım ben her ne olduysa bi anda yüklü uygulamalar silindi google playe girerekende gmail hesabının şifresini istiyor ama arkadaş bunu unutmuş hesaptanda hiçbir türlü çıkış yapılamıyor bende tablete factory reset atayım dedim işin ilginç yanı resimdeki gibi siliniyor yazısı geliyor ama 5 dakika sonra tablet normal bir şekilde sıfırlanmamış halde açılıyor bunu 3-4 sefer denedim ama hep normal şekilde açıyor birde tablet rootlu olmasına rağmen ayarlarda wifi bölümü yok uygulamalardan durdur diyince geliyor ama yine kayboluyor wifi kapatıp açmada sorun yok ama ayarlarda gözükmüyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt