Ben değilde arkadaş bu hale getirdi banada düzelt diye verdide her ne olduysa anlamadımkardeşim geçmiş olsun nasıl becerdin![]()
Root konusunda bir sıkıntı yokta tablet sıfırlanmıyor cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi kaldırmıştım önceden google play storeyi kaldırıp baştan kursam yine şifre istermikibiraz daha dene bendeki sorunu böyle çözdüm yada mobogenie den tekrar root at
Öylede yapamıyorum tablette dosya yöneticisi silinmiş zaten markete girmiyor birde apk uzantılı şeyleri gönderirken kabul etmiyorolması lazım baska tabletin maketini ona gönder öle olur
Az önce tekrar factory reset atmayı denedim bu sefer sıfırladı tablet açıldı şuanlık bir sorun yokbilgisayardan at o zaman

Factory reseti halletmişin zatenBeyler size birşey sormak istiyorum benim arkadaştada bu tabletten var 3-4 ay önce rootlamıştım ben her ne olduysa bi anda yüklü uygulamalar silindi google playe girerekende gmail hesabının şifresini istiyor ama arkadaş bunu unutmuş hesaptanda hiçbir türlü çıkış yapılamıyor bende tablete factory reset atayım dedim işin ilginç yanı resimdeki gibi siliniyor yazısı geliyor ama 5 dakika sonra tablet normal bir şekilde sıfırlanmamış halde açılıyor bunu 3-4 sefer denedim ama hep normal şekilde açıyor birde tablet rootlu olmasına rağmen ayarlarda wifi bölümü yok uygulamalardan durdur diyince geliyor ama yine kayboluyor wifi kapatıp açmada sorun yok ama ayarlarda gözükmüyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wifi bölümünün ayarlarda görünmesi için ayarlar deposunu durdurup ayarların verilerini temizle tekrar girdiğinde gözükecektir
Tablete usb okutabilen derken ? OTG den mi yoksa MTP den mi bahsediyorsun anlamadım.usb tablete okutabilen varmı (etab4)
Sistem uygulamalarını kaldırmak için SnapPea programını kullanın.Konuyu başından iyibaren okuyunabi onu hallettim mobogenienin yeni son sürümünde stock apps falan diye bi şey yok kaldıramıyorum ebayı falan napıcaz sonuna kadar geldim burda takıldım ya yardım edin nolur
aynen hacı bende silemiyom rootladım cihazı burda kaldık silinmiyo öyle bi seçenek yok
Tabletin şarjını biraz daha doldur ve tekrar format at.Ardından wipe cache partition yap ve Reboot system now seçRoot konusunda bir sıkıntı yokta tablet sıfırlanmıyor cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi kaldırmıştım önceden google play storeyi kaldırıp baştan kursam yine şifre istermiki
Umarım öylediralmamaları lazım
Cozum yollari var da zor yav ugrastigina degmez calismazsa. Garantiye vermek senin icin en iyisiGaranti için gerekli malzemeleri nelerdir? Kutusunu çöpe atmıştım gerek yok değil mi
-------
@The Shadow kardeşim denedim sideload olarak bağlanıyor ancak cwm olmadığı için installer aborted diyor. Garanti den başka çare yok gibi sen ne dersin bir çözüm yok recovery menüsü bozulmuş bu kesin ama tamiri var mı bilemem
------
Garanti için ücret yok değil mi bazıları var diyor da
--------
Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.
Umarım öyledir

ya arkadaslar mobogenie yükledim root yaptım ama uinstal diye bi icerik yazı nede dosya her 2 side yok du neyse bende TİTANİUM BACKUP Yükledim ..rootu mobageieden kaldırırsın ama
geriye döndürmeye henüz bakmadım
yaz tatili bitmeden ona abakar haber veririm sanabecerebildin yani deme
oluyomuş![]()

Mobogenie nin 2. versiyonlarindan birini yukledigine emin misin ?Arkadaşlar ben mobigenieden sistem uygulamalarını kaldıramıyorum uninstal seçeneği pasif gözüküyor.
Bence demezler ama kesin bir bilgi veremiyorum maalesef okuldan okula degisebilir.ya arkadaslar mobogenie yükledim root yaptım ama uinstal diye bi icerik yazı nede dosya her 2 side yok du neyse bende TİTANİUM BACKUP Yükledim ..
1.güncelleyici YEDEGİ aldım ve sildim
2.cihaz yönetim YEDEGİ aldım ve sildim
tamm tablet normal acılıyor ...
ya okuldan bi laf isitmeyeyim ...
sizce birsey derler mi ??
![]()
Daha detayli bir sekilde aciklayabilir misin ? Ne yapti root mu attin ya da factory reset falan mi cihaz durumu nasil su an ?Mebin son guncellemesinden sonra uyarı ciktiginda artik gelmiyor kernel butunlugude bozuldu diyor ne yapmaliyim