General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
şöyle kardeşim ekran karardığı anda basmaya başla birda habire bas

xeali

Üye
hocam ayarlara girmeyi başardım oneclickle root attım. Fakat bir sorun var. Uninstall stock apps diye bir kısım gelmedi. Nasıl çözebiliriz.

edit: hocam tamam sizin sürümü kurunca sorun kalmadı. Allah razı olsun

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
hocam ayarlara girmeyi başardım oneclickle root attım. Fakat bir sorun var. Uninstall stock apps diye bir kısım gelmedi. Nasıl çözebiliriz.

edit: hocam tamam sizin sürümü kurunca sorun kalmadı. Allah razı olsun

sendende kardeşim ne mutlu bana mebi dağıtıoz :D

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
gerek yoqqi knk :D

beyler en kısa zamanda mebi geri getirmeyi anlatacağım bilgilerinize...

xeali

Üye
hocam kusura bakmayın bir sorun daha oldu. güncellemeyi sildim cihaz yöneticisi kısmı yoktu mobogenie de. Aktivasyon kısmı geliyor gene tablete. Devamında sıkıntı çıkarmaz değil mi? Ben bilmiyorum aktivasyon kodunu, yarın sahibine vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: çaminci
The Shadow

The Shadow

Üye
Valla Bilmiyom Tabelet Benim Değil MDM denen Ne varsa kaldırdık ebasso falan onlar sıkıntı yapar mı
Ben komsunun tabletinde onlari da kaldirdim + custom rom kurdum :ehe Okula baslamadan onceki hafta getir tableti eskiyi kurayim anlamasinlar dedim :kop2:

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben komsunun tabletinde onlari da kaldirdim + custom rom kurdum :ehe Okula baslamadan onceki hafta getir tableti eskiyi kurayim anlamasinlar dedim :kop2:
Hangi Rom Kurdun Yaw :zong: cwm yi falan ne yaptın bi anlat hele :eller:

ByKatre

ByKatre

Üye
Yaw Uğraştırma İşte :zzz:

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben bisey sorcam ben simdi internetten farkli bir rom bulsam yuklesem sorun olurmu ?
Battal Android Hakkinda bilgin varsa facebookunu verirmsn ?

Bi baknz.
Al :zzz: @ByKatre

Takipçi Satın Al

Üst Alt