hocam ayarlara girmeyi başardım oneclickle root attım. Fakat bir sorun var. Uninstall stock apps diye bir kısım gelmedi. Nasıl çözebiliriz.
edit: hocam tamam sizin sürümü kurunca sorun kalmadı. Allah razı olsun

Arkadaşa Yaptık İyi Oldu Teşekkürlersendende kardeşim ne mutlu bana mebi dağıtıoz![]()

Nasıl Gerek Yok Uygulamaları MDM Engellemiyo Mugerek yoqqi knk
beyler en kısa zamanda mebi geri getirmeyi anlatacağım bilgilerinize...

Nesil farki var. 1. dagiltilanlarda mdm engelliyor 2. lerde cihaz yoneticisi.Nasıl Gerek Yok Uygulamaları MDM Engellemiyo Mu![]()
Valla Bilmiyom Tabelet Benim Değil MDM denen Ne varsa kaldırdık ebasso falan onlar sıkıntı yapar mıNesil farki var. 1. dagiltilanlarda mdm engelliyor 2. lerde cihaz yoneticisi.
Ben komsunun tabletinde onlari da kaldirdim + custom rom kurdumValla Bilmiyom Tabelet Benim Değil MDM denen Ne varsa kaldırdık ebasso falan onlar sıkıntı yapar mı
Okula baslamadan onceki hafta getir tableti eskiyi kurayim anlamasinlar dedim 
Hangi Rom Kurdun YawBen komsunun tabletinde onlari da kaldirdim + custom rom kurdumOkula baslamadan onceki hafta getir tableti eskiyi kurayim anlamasinlar dedim
![]()
cwm yi falan ne yaptın bi anlat hele 
Cwm yokki tablet icin bootloader kilidini acan yok daha henuz. Adb ile attim xda da var konusu.Hangi Rom Kurdun Yawcwm yi falan ne yaptın bi anlat hele
![]()
pm den at bakem biCwm yokki tablet icin bootloader kilidini acan yok daha henuz. Adb ile attim xda da var konusu.

Ilk sayfalarda biri linkini attiydi bak bulursunpm den at bakem bi![]()

AlBen bisey sorcam ben simdi internetten farkli bir rom bulsam yuklesem sorun olurmu ?
Battal Android Hakkinda bilgin varsa facebookunu verirmsn ?
Bi baknz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@ByKatreTişikkirlerAl@ByKatre

4.4.3 diyo yawAl@ByKatre

Sahte o yapanlarda gosteris meraklisi biraz. 4.2.2 gercekte.4.4.3 diyo yaw![]()