superbeam gerçekten işi yarıyor konuya eklersen iyi olur .Tamam arkadaşlar en kısa zaman içinde superbeamın kullanımını ve prosunun apksını konuya ekleyeceğim...
aslıdna snn yönetmle usb sorunu çözlüor bunu root yapmayanlar için diye yazsan daha iyi olurSuperbeamda konuya eklendi isteğiniz olursa devam![]()
root yapanların bunu kullanacağını sanmıyorum 
Bence herkes kullanabilir pc si olani var olmayani var sonucta herkese dagitiliyor bu tablet...aslıdna snn yönetmle usb sorunu çözlüor bunu root yapmayanlar için diye yazsan daha iyi olurroot yapanların bunu kullanacağını sanmıyorum
![]()
o sizin fikriniz fikrinize saygı duyuyorum .Bence herkes kullanabilir pc si olani var olmayani var sonucta herkese dagitiliyor bu tablet...
hocan aslında ilk aldığınız gibi olunca tablet öyle engel falan yok ilk dağıtıldğı gibi olucak ve hiç güncellemiycek kendiniBattal Dediklerini Yaptım Güncelleyiciyi Kaldırdım Fakat Cihaz Yönetimi Yok ..![]()

Yapabildim dün :-)hocan aslında ilk aldığınız gibi olunca tablet öyle engel falan yok ilk dağıtıldğı gibi olucak ve hiç güncellemiycek kendini
öyle de kullanılabilir.İlk tablet alındığında bi usb sorunu vardı başka sorun yoktu güncelmeler tableti mahvetii .
yani kısaca hiç güncelmmeyecek kendini skıntı yok yani![]()
Güncellendi bnmkide ama yaptım battal eyw.hocan aslında ilk aldığınız gibi olunca tablet öyle engel falan yok ilk dağıtıldğı gibi olucak ve hiç güncellemiycek kendini
öyle de kullanılabilir.İlk tablet alındığında bi usb sorunu vardı başka sorun yoktu güncelmeler tableti mahvetii .
yani kısaca hiç güncelmmeyecek kendini skıntı yok yani![]()
kardeşim battal kardeşimizin yöntemi işe yaramdıysa nasıl ypatın ?Yapabildim dün :-)
Güncellendi bnmkide ama yaptım battal eyw.
ben 3 buçuk saatte yaptım uğraşırsanız oluyor eyvallah BATTAL adamsın.
sevgili BATTAL kardeşim sana ben ne diyim ne diyim senin ağzını yüzünü yirim gadasını aldığımı .. ellerin dert görmesin. allah senden razı olsun sayende büyük bir beladan kurtuldum yoksa tableti kıracaktım bi gün. hele şu son guncellemeden sonra ayarlar filan kaybolmuştu. burdan root atmaya çekinen endişesi olan arkadaşlara sesleniyorum BATTAL kardeşimiz öyle tatlı öyle güzel ve basit açıklamış ki adım adım uyguladım ilk seferde tertemiz pürüssüz root attım dahası eba vs kitaplık filan bu tarz meb kaynaklı sıtelere de engel olmadı kitapları filan indirdim hepsi de sorunsuz çalışıyor. google play deki görselleri filan göstermiyordu dns apk sını kurduktan sonra hersey açılıyor . vpn kurmaya gerek kalmıyor. tkrardan bu guzel paylaşm içn teşekkurler
kardeşim çok teşekkürler sayende yaptık,önce kernel bütünlüğü bozuldu diye yazmıştı güncelleyiciyi silmişken,cihaz yöneticisi olmadığı için ben de mdmuygulaması ile mdm mesajını sildim tableti açıp kapadım düzeldi mdm aktivasyon ekranı hiç gelmedi,tekrar teşekkürler...![]()