General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar en kısa zaman içinde superbeamın kullanımını ve prosunun apksını konuya ekleyeceğim...

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
Superbeamda konuya eklendi isteğiniz olursa devam :D

Cpt-Soap

Üye
Superbeamda konuya eklendi isteğiniz olursa devam :D
aslıdna snn yönetmle usb sorunu çözlüor bunu root yapmayanlar için diye yazsan daha iyi olur :D root yapanların bunu kullanacağını sanmıyorum :D

The Shadow

The Shadow

Üye
aslıdna snn yönetmle usb sorunu çözlüor bunu root yapmayanlar için diye yazsan daha iyi olur :D root yapanların bunu kullanacağını sanmıyorum :D
Bence herkes kullanabilir pc si olani var olmayani var sonucta herkese dagitiliyor bu tablet...

haktan132

Üye
Battal kardeşim anlattığın yöntemle deniyorum bir türlü ayarlara giremedim. Hemen veriler güncelleniyor yazısı çıkıyor. Yarım saat uğraştım Pil Kullanımı'na basıyorum ayarlara gitmiyor. Bi yardım etsen çok makbule geçecek.

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim general mobile yazısı dönecek ekran kararacak ses gelecek o zmn general mobile 'g' sinin az altının biraz soluna habire dokun pil kullanımına hızlı bir şekilde basman lazım o olur anlatımda sıkıntı yok becerememekten olan bir sıkıntı

mca4747

mca4747

Üye
Battal Dediklerini Yaptım Güncelleyiciyi Kaldırdım Fakat Cihaz Yönetimi Yok ..:close_tema::close_tema::'(:'(

Cpt-Soap

Üye
Battal Dediklerini Yaptım Güncelleyiciyi Kaldırdım Fakat Cihaz Yönetimi Yok ..:close_tema::close_tema::'(:'(
hocan aslında ilk aldığınız gibi olunca tablet öyle engel falan yok ilk dağıtıldğı gibi olucak ve hiç güncellemiycek kendini
öyle de kullanılabilir.İlk tablet alındığında bi usb sorunu vardı başka sorun yoktu güncelmeler tableti mahvetii .
yani kısaca hiç güncelmmeyecek kendini skıntı yok yani :)

haktan132

Üye
Battal kardeşim Mobogenie'nin son sürümünde Uninstall Stock Apps seçeneği yoktu. 2.2.6 sürümü indirip kurdup orada tam ortada göründü bu seçenek. Şimdi her şey tamam arkadaşlar dikkat etsinler buna.

:tşk::salincak:

mca4747

mca4747

Üye
hocan aslında ilk aldığınız gibi olunca tablet öyle engel falan yok ilk dağıtıldğı gibi olucak ve hiç güncellemiycek kendini
öyle de kullanılabilir.İlk tablet alındığında bi usb sorunu vardı başka sorun yoktu güncelmeler tableti mahvetii .
Yapabildim dün :-)
Güncellendi bnmkide ama yaptım battal eyw.

ByKatre

ByKatre

Üye
Root Yapamadık Arkadaşın Tabletine Yaw Root Yazısında Kalınyo Mobogenie :zong:

yasuo5565

Üye
ben 3 buçuk saatte yaptım uğraşırsanız oluyor eyvallah BATTAL adamsın.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

bahtoman

Üye
sevgili BATTAL kardeşim sana ben ne diyim ne diyim senin ağzını yüzünü yirim gadasını aldığımı .. ellerin dert görmesin. allah senden razı olsun sayende büyük bir beladan kurtuldum yoksa tableti kıracaktım bi gün. hele şu son guncellemeden sonra ayarlar filan kaybolmuştu. burdan root atmaya çekinen endişesi olan arkadaşlara sesleniyorum BATTAL kardeşimiz öyle tatlı öyle güzel ve basit açıklamış ki adım adım uyguladım ilk seferde tertemiz pürüssüz root attım dahası eba vs kitaplık filan bu tarz meb kaynaklı sıtelere de engel olmadı kitapları filan indirdim hepsi de sorunsuz çalışıyor. google play deki görselleri filan göstermiyordu dns apk sını kurduktan sonra hersey açılıyor . vpn kurmaya gerek kalmıyor. tkrardan bu guzel paylaşm içn teşekkurler

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

altese

Üye
kardeşim çok teşekkürler sayende yaptık,önce kernel bütünlüğü bozuldu diye yazmıştı güncelleyiciyi silmişken,cihaz yöneticisi olmadığı için ben de mdmuygulaması ile mdm mesajını sildim tableti açıp kapadım düzeldi mdm aktivasyon ekranı hiç gelmedi,tekrar teşekkürler...:thumbup::maxicep:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
ben 3 buçuk saatte yaptım uğraşırsanız oluyor eyvallah BATTAL adamsın.
sevgili BATTAL kardeşim sana ben ne diyim ne diyim senin ağzını yüzünü yirim gadasını aldığımı .. ellerin dert görmesin. allah senden razı olsun sayende büyük bir beladan kurtuldum yoksa tableti kıracaktım bi gün. hele şu son guncellemeden sonra ayarlar filan kaybolmuştu. burdan root atmaya çekinen endişesi olan arkadaşlara sesleniyorum BATTAL kardeşimiz öyle tatlı öyle güzel ve basit açıklamış ki adım adım uyguladım ilk seferde tertemiz pürüssüz root attım dahası eba vs kitaplık filan bu tarz meb kaynaklı sıtelere de engel olmadı kitapları filan indirdim hepsi de sorunsuz çalışıyor. google play deki görselleri filan göstermiyordu dns apk sını kurduktan sonra hersey açılıyor . vpn kurmaya gerek kalmıyor. tkrardan bu guzel paylaşm içn teşekkurler
kardeşim çok teşekkürler sayende yaptık,önce kernel bütünlüğü bozuldu diye yazmıştı güncelleyiciyi silmişken,cihaz yöneticisi olmadığı için ben de mdmuygulaması ile mdm mesajını sildim tableti açıp kapadım düzeldi mdm aktivasyon ekranı hiç gelmedi,tekrar teşekkürler...:thumbup::maxicep:

beyler iltifatlarınız için çook teşekkür ederim konuyu takip edin faydalı şeyler ekleyeceğim...

xeali

Üye
battal hocam çok sağol konu için. Fakat su pil kullanımı kısmı deli edecek. Resmen koordinatı ayarlayıp basıyorum görünüp geçiyor. Ses geldiği an mı basacağız yoksa önceden sürekli bassak sorun olur mu. İkinci olarak sürekli mi basacağız yoksa tek basarak açmaya mı çalışacağız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt