fgbvhjk
Üye
Orasını bende bilmiyorumAma nasil yapilacak![]()
xda daki custom romu geliştiren arkadaşa bu sorunu söyleyeceğim belki düzeltirOrasını bende bilmiyorumAma nasil yapilacak![]()
xda daki custom romu geliştiren arkadaşa bu sorunu söyleyeceğim belki düzeltir?ben en iyisi alınca customu yüklemiyim
güncellemenin devam etmesi gibi sorunlarıda varmış.
Ben onu romu kurmadan once soyledim. Romda mebten eser yok.dediniz ya ''Eminmisin ? Silmeden once guncellemeler guncelleyici olmadigi halde kontrol ediliyor yaziyoduVe en ufak bi seyde ana ekrana atiyodu '' rom yüklü iken demediniz mi
bilmiorum sorun olmaması lazım çünkü günceleyyici siliniyorBen onu romu kurmadan once soyledim. Romda mebten eser yok.
Bi onceki sayfada atilan linkte var cihaz yonetimi ve guncelleyiciHarbi ya güncelleyici önemlimi acaba onunda yedeğini alsak önemliyse
Sen bence burayi e tab 4 ana konu diye degistir herkes burda zaten 

Usb sorununda çözülür bu arada bluetooth sen gizli atma yöntemini biliyorum
Eğer istersen onu da anlatirim pcden tablete atarkenkinden bile daha hizli
knk bi anlat o yöntemi ekle konuya diğerleri gibikardeşim yanlış yazmışım orda gizli değil hızlı olacaktı1gb lik dosyayı bluetooth la 3 4 sate atarken bu yöntemle 5 gb dosyayı en fazla 30 dk de atarsın

kardeşim yanlış yazmışım orda gizli değil hızlı olacaktı1gb lik dosyayı bluetooth la 3 4 sate atarken bu yöntemle 5 gb dosyayı en fazla 30 dk de atarsın