The Shadow
Üye
Xda daki romu indirdim sarj ediyom atacam dolsunbilmiyorum şuan tablet elimde değil yeni rom ve kernel atmayı denediniz mi
Baska kernel yok ki cihaz icin tek stock kernel var

Xda daki romu indirdim sarj ediyom atacam dolsunbilmiyorum şuan tablet elimde değil yeni rom ve kernel atmayı denediniz mi
Baska kernel yok ki cihaz icin tek stock kernel var

bilmiorum hiç bi bilgim yokXda daki romu indirdim sarj ediyom atacam dolsunBaska kernel yok ki cihaz icin tek stock kernel var
![]()
![]()
Stock rom bende yok zaten tablette benim degil insallah bu sene alacagim benThe shadow kardeşim stock romu bulabilirsen konuya ekleriz sen bilgili birine benziyorsun

Zaten custom romu yapan adam elinde oldugunu soyluyor pm ile veriyomus dosyayi baska forumlarda o da .img seklindedir buyuk ihtimal custom rom gibi kuruluyodur cunku baska kurmak icin imkan yok
Sana verir elbet stock romu ama buraya eklemene izin verir mi bilemem
Ha bu arada su custom romu kurdum guzel cogu sorunu cozmusler bi dokunmatigin cevap vermemesi devam ediyodu onu da azaltmislar biraz.
Çalışmadan girdiğim için böle oldu .Ayrıca rootlatdıkdan sonra o custom romu ben de yükleyecem
niye döndürüysunuz ki ? Hoca falan mı kızdıArkadaşlar bende şimdi bu tablet varda rootlu olarak kullaniyorum ben bunu geri eski haline döndürmek için unroot yapsam ve daha sonra tableti rootladiktan sonra sildigimiz programlari ben yedrklemistim onlari tekrar kursam ve cihaz yonetiminde aktiflestirsem tekrar eski haline dönemi

Yok ya ondan değilde ben kendime ipad alacagimda bu tabletde okulda sorun felan cikartmasin diye eski haline dondureyim dedimHocam benim de alacağım kesinleşti puanm 454 bu aradaÇalışmadan girdiğim için böle oldu .Ayrıca rootlatdıkdan sonra o custom romu ben de yükleyecem
niye döndürüysunuz ki ? Hoca falan mı kızdı![]()
Adamın Dibisin Çok sağol skypedan teamwieverdan yardımcı oldu ve 4 aydır rootlamaya çalıştığım tableti sonunda rootladı bu adamın hakkı yenilmemeli Doner. Bana yedegini aldigin o apklari atabilir misin ?Arkadaşlar bende şimdi bu tablet varda rootlu olarak kullaniyorum ben bunu geri eski haline döndürmek için unroot yapsam ve daha sonra tableti rootladiktan sonra sildigimiz programlari ben yedrklemistim onlari tekrar kursam ve cihaz yonetiminde aktiflestirsem tekrar eski haline dönemi
Birisi yardım etsin ya dediklerinizi yapıyorum ama nereye basacağımı bilmiyorum
facebook adresim : yusufkrclr lütfen birisi yardımcı olsun şu tablete root atmak istiyorum yoksa oyun oynayamicam güzelim tabletteAdamın Dibisin Çok sağol skypedan teamwieverdan yardımcı oldu ve 4 aydır rootlamaya çalıştığım tableti sonunda rootladı bu adamın hakkı yenilmemeli
Buyur link buDoner. Bana yedegini aldigin o apklari atabilir misin ?
Buyur link buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben mptestgps yide yedeklemistim onu kurmana gerek yok
Icinde neler var bi bakiyim tablet gelince lazim olabilir ne de olsa bi yerde durmasinda fayda var
Bende su an sadece eba marketin yedegi var 
Marketin yedegine gerek yok ya rootlayinca silmesende olur bir sorun cikarmiyor dosyanin icindede bunlar varIcinde neler var bi bakiyim tablet gelince lazim olabilir ne de olsa bi yerde durmasinda fayda var
Bende su an sadece eba marketin yedegi var
![]()
Tamam iyide custom romda herseyi silmisler o yuzden yedegini almistim ben kurmadan once yoksa onu silmemistim zatenMarketin yedegine gerek yok ya rootlayinca silmesende olur bir sorun cikarmiyor dosyanin icindede bunlar var
Bu yedekler ileride cok lazim olur 
Custom rom içinse yedek al ya bu arada custom romu yukleyen varmi stock romda bazen ekran takili kaliyor özellikle elim terliyken felan bu romda bu sorun devam ediyormuTamam iyide custom romda herseyi silmisler o yuzden yedegini almistim ben kurmadan once yoksa onu silmemistim zaten![]()
Bu yedekler ileride cok lazim olur
![]()
EvetCustom rom içinse yedek al ya bu arada custom romu yukleyen varmi stock romda bazen ekran takili kaliyor özellikle elim terliyken felan bu romda bu sorun devam ediyormu
Tek sorun o zaten 
Bu tabletteki en sevmediğim şey bu ayrica bunun çözümü var aslinda farkettiysen tableti sarja takinca kalem islemiyor yani hassasiyet azaliyor bu nedenlede ekran hiç takili kalmiyor elin terli olsa bile sorun olmuyor bence custom romu böyle yapsalar yani sanki sarjdaymis gibi kalem islemeyecek eğer böyle yapılırsa bu sorun ortadan kalkarEvetTek sorun o zaten
![]()
Ama nasil yapilacakBu tabletteki en sevmediğim şey bu ayrica bunun çözümü var aslinda farkettiysen tableti sarja takinca kalem islemiyor yani hassasiyet azaliyor bu nedenlede ekran hiç takili kalmiyor elin terli olsa bile sorun olmuyor bence custom romu böyle yapsalar yani sanki sarjdaymis gibi kalem islemeyecek eğer böyle yapılırsa bu sorun ortadan kalkar