General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
The shadow kardeşim stock romu bulabilirsen konuya ekleriz sen bilgili birine benziyorsun

The Shadow

The Shadow

Üye
The shadow kardeşim stock romu bulabilirsen konuya ekleriz sen bilgili birine benziyorsun
Stock rom bende yok zaten tablette benim degil insallah bu sene alacagim ben :)
Sifrem oldugu zaman root yapinca cihaz yonetimini falan silmem girerim sifremi sonra google playden adi sani duyulmamis bi root explorer indirip tum dosyalari aliriz gerekirse bakariz bi caresine onunda :) Zaten custom romu yapan adam elinde oldugunu soyluyor pm ile veriyomus dosyayi baska forumlarda o da .img seklindedir buyuk ihtimal custom rom gibi kuruluyodur cunku baska kurmak icin imkan yok :D Sana verir elbet stock romu ama buraya eklemene izin verir mi bilemem :D Ha bu arada su custom romu kurdum guzel cogu sorunu cozmusler bi dokunmatigin cevap vermemesi devam ediyodu onu da azaltmislar biraz.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Arkadaşlar bende şimdi bu tablet varda rootlu olarak kullaniyorum ben bunu geri eski haline döndürmek için unroot yapsam ve daha sonra tableti rootladiktan sonra sildigimiz programlari ben yedrklemistim onlari tekrar kursam ve cihaz yonetiminde aktiflestirsem tekrar eski haline dönemi

Cpt-Soap

Üye
Hocam benim de alacağım kesinleşti puanm 454 bu arada :D Çalışmadan girdiğim için böle oldu .Ayrıca rootlatdıkdan sonra o custom romu ben de yükleyecem
Arkadaşlar bende şimdi bu tablet varda rootlu olarak kullaniyorum ben bunu geri eski haline döndürmek için unroot yapsam ve daha sonra tableti rootladiktan sonra sildigimiz programlari ben yedrklemistim onlari tekrar kursam ve cihaz yonetiminde aktiflestirsem tekrar eski haline dönemi
niye döndürüysunuz ki ? Hoca falan mı kızdı :D

Champoss

Üye
Ya bu general mobile nerdeki yazısına basıcaz ??

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Hocam benim de alacağım kesinleşti puanm 454 bu arada :D Çalışmadan girdiğim için böle oldu .Ayrıca rootlatdıkdan sonra o custom romu ben de yükleyecem
niye döndürüysunuz ki ? Hoca falan mı kızdı :D
Yok ya ondan değilde ben kendime ipad alacagimda bu tabletde okulda sorun felan cikartmasin diye eski haline dondureyim dedim

Champoss

Üye
Birisi yardım etsin ya dediklerinizi yapıyorum ama nereye basacağımı bilmiyorum
facebook adresim : yusufkrclr lütfen birisi yardımcı olsun şu tablete root atmak istiyorum yoksa oyun oynayamicam güzelim tablette :(Adamın Dibisin Çok sağol skypedan teamwieverdan yardımcı oldu ve 4 aydır rootlamaya çalıştığım tableti sonunda rootladı bu adamın hakkı yenilmemeli

The Shadow

The Shadow

Üye
Doner. Bana yedegini aldigin o apklari atabilir misin ?

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
Birisi yardım etsin ya dediklerinizi yapıyorum ama nereye basacağımı bilmiyorum
facebook adresim : yusufkrclr lütfen birisi yardımcı olsun şu tablete root atmak istiyorum yoksa oyun oynayamicam güzelim tablette :(Adamın Dibisin Çok sağol skypedan teamwieverdan yardımcı oldu ve 4 aydır rootlamaya çalıştığım tableti sonunda rootladı bu adamın hakkı yenilmemeli

sağolasın kardeşim iltifatların için yardım isteyene her daim kapımız açıktır.

The Shadow

The Shadow

Üye
Buyur link bu
Ben mptestgps yide yedeklemistim onu kurmana gerek yok
:tşk: Icinde neler var bi bakiyim tablet gelince lazim olabilir ne de olsa bi yerde durmasinda fayda var :) Bende su an sadece eba marketin yedegi var :)

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
:tşk: Icinde neler var bi bakiyim tablet gelince lazim olabilir ne de olsa bi yerde durmasinda fayda var :) Bende su an sadece eba marketin yedegi var :)
Marketin yedegine gerek yok ya rootlayinca silmesende olur bir sorun cikarmiyor dosyanin icindede bunlar var

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Cpt-Soap

Üye
bence konuya eklenmesi iyi olur apklerin

The Shadow

The Shadow

Üye
Marketin yedegine gerek yok ya rootlayinca silmesende olur bir sorun cikarmiyor dosyanin icindede bunlar var
Tamam iyide custom romda herseyi silmisler o yuzden yedegini almistim ben kurmadan once yoksa onu silmemistim zaten ;) :tşk: Bu yedekler ileride cok lazim olur :ehe

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Tamam iyide custom romda herseyi silmisler o yuzden yedegini almistim ben kurmadan once yoksa onu silmemistim zaten ;) :tşk: Bu yedekler ileride cok lazim olur :ehe
Custom rom içinse yedek al ya bu arada custom romu yukleyen varmi stock romda bazen ekran takili kaliyor özellikle elim terliyken felan bu romda bu sorun devam ediyormu

The Shadow

The Shadow

Üye
Custom rom içinse yedek al ya bu arada custom romu yukleyen varmi stock romda bazen ekran takili kaliyor özellikle elim terliyken felan bu romda bu sorun devam ediyormu
Evet :( Tek sorun o zaten :(

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Evet :( Tek sorun o zaten :(
Bu tabletteki en sevmediğim şey bu ayrica bunun çözümü var aslinda farkettiysen tableti sarja takinca kalem islemiyor yani hassasiyet azaliyor bu nedenlede ekran hiç takili kalmiyor elin terli olsa bile sorun olmuyor bence custom romu böyle yapsalar yani sanki sarjdaymis gibi kalem islemeyecek eğer böyle yapılırsa bu sorun ortadan kalkar

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu tabletteki en sevmediğim şey bu ayrica bunun çözümü var aslinda farkettiysen tableti sarja takinca kalem islemiyor yani hassasiyet azaliyor bu nedenlede ekran hiç takili kalmiyor elin terli olsa bile sorun olmuyor bence custom romu böyle yapsalar yani sanki sarjdaymis gibi kalem islemeyecek eğer böyle yapılırsa bu sorun ortadan kalkar
Ama nasil yapilacak :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt