General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
her şeyi yaptım root attım çok güzel ama wi-fi gri oluyor ve bazı sitelerden başka sitelere girmiyor ya da hiç girmiyor
Play store dan herhangi bir dns changer programını indir dns yi değiştir.

akar6666

Üye
BATTAL GAZA kardesin dedinin hepsini yaptim ama uyari geldiginde basiyorum ayarlar yerine aktivasyona gecis yapiyor

1gur1omer1

Üye
BATTAL GAZA kardesin dedinin hepsini yaptim ama uyari geldiginde basiyorum ayarlar yerine aktivasyona gecis yapiyor
kardeşim aynısı bende de oluyordu zamanlama ile alakalıekran kararınca 1 sn kadar bekle hemen ard arda bas gelir

akar6666

Üye
Yaptim ama yinede olmuyor buna bir care bulun

ByKatre

ByKatre

Üye
ilk açtığında hızlıca geliştirici seçeneklerini aç aktivasyon gelirse kapat aç yine bas aç ayarları bu sefer usb hata ayıklamayi aç :)

1gur1omer1

Üye
ben hâlâ rom yapmayı öğrenemedim lütfen biri en baştan anlatsın şu meseleyi (custom romu indirdim)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler tabletdeki guncellemeyi nazil durdurabilirim? Herşey sorunsuz calisiyor

klavyeci

klavyeci

Üye
Oluyor oluyor...Olmuyor demeyin...Ben aynı tabletten 3 tane yaptım müşteriye teslim ettim...Eğer tablette başka bir sıkıntı yoksa tabiki

1gur1omer1

Üye
Acil lütfen cevap verin rom yapmaya çalıştım sonra tablet bozuldu wipe reset yaptım ama yine de açılmıyor tablet rootlu lütfen hep siyah ekran geliyor ne yapmalıyım bu cumartesi okula gideceğim orada pc yok lütfen

The Shadow

The Shadow

Üye
Acil lütfen cevap verin rom yapmaya çalıştım sonra tablet bozuldu wipe reset yaptım ama yine de açılmıyor tablet rootlu lütfen hep siyah ekran geliyor ne yapmalıyım bu cumartesi okula gideceğim orada pc yok lütfen
Recovery ekranına geri atana kadar wipe data factory reset yap. Bazı tabletlerde 6-7 defada anca olabiliyor.

1gur1omer1

Üye
Kimse bir şey bilmiyo muHepsini yapıyorum reboot ekrani geliyor reboot yapıyorum yine aynı

The Shadow

The Shadow

Üye
Kimse bir şey bilmiyo muHepsini yapıyorum reboot ekrani geliyor reboot yapıyorum yine aynı
Dediğim gibi wipe data factory resetten sonra tekrar recovery ekranına atması lazım. Tekrar dene.

1gur1omer1

Üye
Recovery ekrani. Geliyor oluyor orası ama yine siyah ekranRom yapmak kısaca adb ekranına gel orada komut ekranını aç ve kodları yaz şeklinde değil mi

The Shadow

The Shadow

Üye
Recovery ekrani. Geliyor oluyor orası ama yine siyah ekran
Reboot system now yazısına kendin basıyorsun yani cihaz kendisi otomatik reboot atmıyor :hmmm O zaman adb görüyorsa custom romu tekrar atmayı dene.

• Beğen
Tepkiler: 1gur1omer1

1gur1omer1

Üye
Reboot now yazısına basıyorum reset atıyor sonra açılıyor ancak yine siyah ekran oluyorNeden kimse bir şey söylemiyorThe Shadow sen bilirsin bunları

The Shadow

The Shadow

Üye
Reboot now yazısına basıyorum reset atıyor sonra açılıyor ancak yine siyah ekran oluyorNeden kimse bir şey söylemiyorThe Shadow sen bilirsin bunları
Bir işim çıktı gitmek zorunda kaldım ve şimdi geldim :) Adb görüyor mu cihazı siyah ekran varken veya ilk general mobile yazısı çıktığında ? Bir denesene pc ye bağlayıp.

• Beğen
Tepkiler: 1gur1omer1

1gur1omer1

Üye
GörüyorSeri numarası gözüküyor

The Shadow

The Shadow

Üye
GörüyorSeri numarası gözüküyor
Kurulumu doğru yap. Adımlar sırasıyla :

- İlk olarak rardan imajı çıkartın ve tabletin ana dizinine atın

- Tabletin rootlu ve busybox kurulu olması gerekmektedir

- RARın içindeki adb setupu çalıştırıyoruz ve hepsine " y " diyoruz

- ve c:/ dizininde adb diye bir klasör oluşacak

- Shift tuşuna basılı tutup sağ tıklıyoruz ve komut penceresinde aç'a tıklıyoruz

- İmaj dosyasını adb klasörüne atıyoruz

- Tableti pc ye bağlıyoruz ADB komut istemini açıp sırasıyla

Kod:
adb devices

adb shell

su

mount -o rw,remount /system

dd if=/sdcard/etab4customv1.2.img of=/dev/block/mmcblk0p9

Son komuttan sonra satır atlayana kadar bekle ve öyle çıkar cihazı pc den.

1gur1omer1

Üye
Bunları yaptım sonra satır atladı ben de kabloyu çıkardım böyle oldu

The Shadow

The Shadow

Üye
Bunları yaptım sonra satır atladı ben de kabloyu çıkardım böyle oldu
Satır atlayacak yalnız, satırın başında cihazın hostname i yazacak ilk komutları yazarken olduğu gibi. Bunun içinde son komuttan sonra 5-10 dk beklemen gerekiyor umarım anlatabilmişimdir :oke:

Üst Alt